פורסם 2005 במאי 620 שנים אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
פורסם 2005 במאי 620 שנים תמונות נחמדות , רק היה טוב יותר אם בתמונה השנייה , הפרח היה באמצע ולא נחצה ככה
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר הוא לא חצויהתמונה פשוט גדולמה מדיי.אני יקטין אותה עוד שנייהעריכה:הוספתי עוד תמונה.
פורסם 2005 במאי 620 שנים צודק, אכן אין מה לזלזל, הצבעים יפים, אין רעש בתמונה וסה"כ צילום נחמד. חסרה לי קצת חדות בתמונות ובתמונה השלישית הפיקוס אמנם טוב על האבקנים אבל מטושטש על העלים וחבל. המשך לצלם
פורסם 2005 במאי 620 שנים צודק, אכן אין מה לזלזל, הצבעים יפים, אין רעש בתמונה וסה"כ צילום נחמד. חסרה לי קצת חדות בתמונות ובתמונה השלישית הפיקוס אמנם טוב על האבקנים אבל מטושטש על העלים וחבל. המשך לצלם ניסיון ראשון, ממש לא רע.
פורסם 2005 במאי 620 שנים תמונות יפות, השנייה והשלישית מפתיעות ביחס למצלמה.אבל שוב.. מדובר בפרחים ומאקרו, דבר שמצלמות קמפקטיות יודעות לעשות פשוט וטוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.