פורסם 2005 במאי 620 שנים ברגע שה3200 יהיה חלש גם ה3500 יהיה חלשבסה"כ 200 מגה הרץ הבדל ביניהםאין צורך להשקיע את הסכום הנוסף בכרטיס מסך (כל עוד אתה לא פריק של פילטרים)
פורסם 2005 במאי 620 שנים תקח לוח של DFI הדגם הזול .... גם בעתיד תוכל להפוך אותו ל sli וגם יש לך אפשרות אוברקלוק טובה מאוד פשוט לוח מצויון במחיר לא הכי גבוה שיש בערך 930 שקל
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר ברגע שה3200 יהיה חלש גם ה3500 יהיה חלשבסה"כ 200 מגה הרץ הבדל ביניהםאין צורך להשקיע את הסכום הנוסף בכרטיס מסך (כל עוד אתה לא פריק של פילטרים)אני דווקא אוהב לנסות פילטרים אבל די בטוח שהכרטיס מסך יחזיק טובונגיד בעתיד ואני ארצה לעשות אוברקלוק או פתיחת צינורות מה שזה לא יהיה לכרטיס מסך, מה אני צריך בשביל זה? והאם זה מסוכן? והכי חשוב: לאילו ביצועים אפשר להגיע עם אוברקלוק בינוני עד קל
פורסם 2005 במאי 620 שנים הכרטיס יחזיק, השאלה היא איזה רמה של פילטרים ובאיזו רזולוציהלכרטיס הזה אי אפשר לפתוח צינורות אבל אפשר לעשות אוברקלוק חביב ביותרזה לא מסוכן אם עושים את זה נכון
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר הכרטיס יחזיק, השאלה היא איזה רמה של פילטרים ובאיזו רזולוציהלכרטיס הזה אי אפשר לפתוח צינורות אבל אפשר לעשות אוברקלוק חביב ביותרזה לא מסוכן אם עושים את זה נכוןרזולוציה 1024x768 ופילטרים ככה בינונייםאוברקלוק אני לא אעשה בזמן הקרוב, כשאצטרך אני אעשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.