פורסם 2005 במאי 620 שנים אז ככה, קניתי היום סופסוף את המצלמה החדשה שלי.. קוניקה מינולטה Z5 ;Dעכשיו, ההורים שלי רוצים לדעת איזה כרטיס זיכרון להוסיף לה?יש לי שלוש שאלות:1. האם כרטיס של 512 מ"ב מספיק או שרצוי לקחת ג'יגה? (כרגע אני נוטה יותר לכיוון הג'יגה..)2. איזה סוג של כרטיס SD לקחת? אני מתלבט בין ה-SD II Ultra ל-SD הרגיל.. ההבדל במחיר לא כזה גדול, השאלה אם יהיה הבדל בביצועים בין שני הסוגים?3. משנה איזה כרטיס של איזה חברה לוקחים או שאפשר לסמוך על כל חברה? (לדוגמה כרטיס זיכרון של PQI..)
פורסם 2005 במאי 620 שנים אם ההפרש במחיר קטן, אז תקנה כבר את הזכרון המהיר (לא יהיה הפרש גדול במהירות , במצלמות האלה זה בעיקר בעל השפעה ב- SLR).מומלץ לבחור בחברה בעלת שם למשל: Sandisk, Lexar, Transcend ועוד בנוגע ל- PQI אני לא יודעאם יספיק לך 512, יכול להיות שאפילו יספיק לך 256 אם אתה חדש בעסק כמה תמונות אתה חושב שיצא לך לצלם?אם אתם מטיילים הרבה בעולם אז 1GIGA תהיה בחירה טובה.בהצלחה
פורסם 2005 במאי 620 שנים 5MP + 256MB = לא הולך ביחד מניסיון.קח מינימום 512, אם אפשרי אפילו 1GB.אתה יכול לקחת בעיקרון מכל חברה (sandisk מעט איטי אולי..הרגיל אני מתכוון).
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר סבבה.. תודה!!זה נראה טוב: PQI Secure Digital Hi-Speed 60 1GB ??עולה 500 שח למזומן..
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר לצלם חובב, משנה אם הכרטיס של סנדיסק הוא SD רגיל או SD אולטרה?? כי סהך יש דיי הפרש במחיר..
פורסם 2005 במאי 720 שנים אממ... הייתי משקיע במהיר כי גם למצלמה עצמה יש יכולות צילום רציף טובות וחבל שהן לא ינוצלו כראוי עם כרטיס איטי.כאמור גם המצלמה עצמה 5MP כך שגודל קובץ ממוצע יהיה 2.5 מגה.עדיף להשקיע את ההפרש לדעתי.
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר אממ... הייתי משקיע במהיר כי גם למצלמה עצמה יש יכולות צילום רציף טובות וחבל שהן לא ינוצלו כראוי עם כרטיס איטי.כאמור גם המצלמה עצמה 5MP כך שגודל קובץ ממוצע יהיה 2.5 מגה.עדיף להשקיע את ההפרש לדעתי.חחח.. המצלמה אולי 5 מגה פיקסל, אבל מטעמי מקום וחיסכון אני מצלם תמונות בגודל של 4 מגה פיקסל... בהחלט מספיק לטעמי.. (והאופציה ל-5 נשמרת לפוסטרים מיוחדים שאני מוציא)
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר תודה על התגובות ... בכל מקרה, כרגע חזרתי אחרי שקניתי את הזיכרון ה-Sandisk SD Card 1 ג'יגה!! והסיפור היפה זה המחיר.. הקיצר קניתי מ-KSP ורק נגיד בלי הרבה דיבורים שזה עלה פחות מ-400 שח...
פורסם 2005 במאי 920 שנים בתור אחד שיש לו את אותה המצלמה (Z5) ויש לי זיכרון 256 X33 אני יכול לומר בבירור שאסור לקנות כרטיסי זיכרון איטיים כי מה שקורה זה שהמצלמה מצלמת חצי שניה אחרי שלוחצים וככה מפספסים את כל התמונות...אני לא נכנס לקטעים מדעיים אני פשוט מספר מה אני חוויתי.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר בתור אחד שיש לו את אותה המצלמה (Z5) ויש לי זיכרון 256 X33 אני יכול לומר בבירור שאסור לקנות כרטיסי זיכרון איטיים כי מה שקורה זה שהמצלמה מצלמת חצי שניה אחרי שלוחצים וככה מפספסים את כל התמונות...אני לא נכנס לקטעים מדעיים אני פשוט מספר מה אני חוויתי.ממה שאני הצלחתי לראות זה תוצאה של האוטו פוקוס כשהוא פועל... לא של הכרטיס זיכרון
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים תודה על התגובות ... בכל מקרה, כרגע חזרתי אחרי שקניתי את הזיכרון ה-Sandisk SD Card 1 ג'יגה!! והסיפור היפה זה המחיר.. הקיצר קניתי מ-KSP ורק נגיד בלי הרבה דיבורים שזה עלה פחות מ-400 שח... ??? איך ??? המחיר המוצהר הוא הרבה מעל 400 !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.