עבור לתוכן

השוואת חנויות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש.

בחיפושיי באינטרנט ובפורום הזה, קיבלתי הרבה הצעות במחירים שונים לאותו מחשב (מפרטים כמעט זהים, החל מ-5000 ש"ח עד 3000 ב-KSP).

אשמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על החנות הזולה והטובה ביותר לקנות בה מחשב.

להלן המפרט (מיועד בעיקר למשחקים):

?AMD? Athlon 64 3000+ (S-939) (מעבד).

?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)(לוח אם).

DDR 400 512MB A-DATA /VT (RAM).

PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E (כרטיס מסך).

WESTERN DIGITAL 80GB SATA (הרדיסק).

SONY 52 x 32 x 52 (kit) (צורב).

HEC Compucase CI-6A19 (מארז).

ב-KSP, כאמור, קיבלתי עליו ~3400 ש"ח.

תודה!

פורסם

לפני שאנשים מפציצים שאסור לדבר על חנויות, אז בתרד הזה מותר כי חוקי הפורום מציינים שאסור לדבר על חנויות אלא אם מדובר בהשוואות מחירים.

אז אוקי נחזור לשאלה.

KSP יהיו הזולים והמחירים שהם מציגים למזומן ואתה מקבל שנה אחריות על רוב החלקים, השירות קצת נוקשה אך הוגן.

LOGIC PC גם מאוד אטרקטיבים יש להם מלאי הרבה יותר גדול משל KSP שירות מעולה ויש אחריות ל-3 שנים אך ברוב המקרים הם יהיו יותר יקרים מ-KSP.

בכל מקרה אלה שני החנויות שהייתי קונה מהם (אם בכלל).

נחזור למפרט שלך, הוא מעולה ונותן תמורה חבל"ז. אם אתה יכול להוסיף 300 שח תקבל צורב קומבו כלומר צורב+DVD וג'יגה זיכרון.

פורסם

לפי מה שראיתי comp.il יותר זולים ובעלי מבחר גדול יותר אפילו מ- KSP לגבי השירות שלהם אין לי מושג

כי רק היום שמעתי עליהם אבל המחירים שלהם בהחלט אטרקטיביים.

פורסם

הנה קישור לחוקי הפורום:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

והקטע החשוב לנושא זה:

פרסום חנויות:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

(אם ברצונכם לפרסם את עצמכם או את החנות שלכם באתר בתשלום, ראו דף זה.)

לא להביע דיעה על החנויות מעבר למחירים או שהנושא ימחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים