עבור לתוכן

מחירון של טכנאי מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ! :hi:

יש לי שאלה ואני אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי.

אני עובד בתור טכנאי מחשבים וניתקלתי בבעיה שקשורה למחירון.

מצד אחד כולם גובים "גלובלי " ואם אני אגבה גלובלי ( 250 למשל ) על כל העבודה "מערכת הפעלה אנטי וירוס...וכו' " אני אפסיד זמן וכסף.

מצד שני אם אני אעבוד לפי שעת עבודה זה ירתיע לקוחות יגידו "זה ימרח את הזמן כדי להרוויח כסף "

אז מה האופציה הטובה ביותר ?

כרגע עברתי למחירון לפי שעת עבודה שזה אומר...120 חצי שעה ראשונה וכל חצי שעה נוספת 60 שזה יוצא 180 לשעה ראשונה.

וכל שעה נוספת 120 ( 60 + 60 ).

ואז אם מערכת הפעלה לוקחת בין שעה לשעה וחצי המחיר סביר ולא בשמיים ואז על תוכנות נוספות כמו אנטי וירוס או OFFICE אני יכול לגבות על המשך זמן עבודה.

**אני חייב לציין שכל התוכנות הן חוקיות ונלקחות מהלקוח ואין לי שום מטרת פירסום פה חס וחלילה לא מחפש להקים פה מאגר לקוחות.

נכנסתי לפורום הזה מפני שכל הזמן אני משנה את המחירון ואני רוצה לבנות מחירון קבוע והוגן שיחסה את זמן העבודה וההשקעה שלי.

אני מודה לכם מראש ומבקש ממכם עצה בתור אנשים שמסתכלים על זה מהצד ניטרלים.

שוב מודה מראש לכל מי שפה בהנהלה ושוב אין לי שום מטרת פירסום פה רק לבנות לעצמי מחירון בעזרתכם האדיבה , תודה רבה.

פורסם

לגבות לפי שעה זה לא טוב

כי את הלקוח לא מעניין כמה זמן ישבת להתקין לו Windows / Office / AV או כל דבר אחר

אין דרך אחרת מאשר לקחת גלובלי

פורסם

תציע את שתי השיטות ללקוח, שהוא יבחר.

פורסם

אם יש לך אפשרות לקחת את המחשב אליך זה הכי טוב במידה והתיקון לוקח הרבה זמן (קרי התקנת וינדוס וכו') הרי גם אתה וגם הלקוח לא היתם רוצים להתקע

שעה-שעתיים , ככה שאם יש לך אפשרות לסדר את הבעיה בבית סבבה לפי המחיר שנראה לך ואם זה הרבה זמן אתה לוקח את המחשב אליך לבית ומסדר בזמנך

הפנוי כשאתה יכול לעשות דברים מסביב בזמן העבודה של המחשב וככה אתה יכול לסדר גם כמה מחשבים בו זמנית

פורסם

תפתח עוד ת'רד, זה יעזור... >:(

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים