עבור לתוכן

המלצה והסבר למצלמה דיגיטאלית חדשה !

Featured Replies

פורסם

אנשים אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה בתקציב של 2000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה למען מכשיר משמעותית טוב יותר ) .. !!

בבקשה תמליצו לי על מצלמות שונות .. כמובן לא סתם אטלא למה אתם ממליצים דווקא את המצלמה הזאת מה טוב בה ואם אפשר מפרט של המצלמה .. !!

בנוסף הייתי רוצה לדעת מידע כללי על מצלמות דיגיטאליות .. על מה אני צריך להסתכל ??? זום ? רזולוציה ועוד !!!

אם אתם חושבים שכדאי להשקיע קצת יותר כסף באיזו מצלמה יותר טובה שהביצועים שלה משמעותית יותר טובים לפי המחיר ... או להפך האם אתם חושבים שכדאי להשקיע פחות במצלמה דיגיטאלית ... תכתבו הכל .. רק בבקשה דברים מוכחים או נסיון אישי ... !!!

תודה מראש .. !!

בנוסף רציתי לפני זה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטאלית שהיא גם מצלמת תמונות רגילות כמו מצלמה דיגיטאלית רגילה אבל אמרו לי שלא שווה להשקיע בכזה דבר כי הרזולוציה לא טובה .. !!!

ובנוסף רציתי לשאול אילו חברות של מצלמות הם המובילות בתחום ואילו חברות של עדשות למצלמה הם המובילות בתחום והאם מותג באמת מצדיק את מחירו ???

תסבירו ותמליצו .. תודה מראש .. !!

פורסם

ב-2100 ש"ח אתה יכול לקבל מצלמה עם עדשה ברמה אחת מעל המתחרות שלה בקטגוריה(עדשה כמעט באיכות של SLR) של חברת לייקה.

מדובר על המצלמה panasonic FZ15 שעולה באתר של קמרה אילת www.camera-eilat.co.il כ2100 ש"ח...בשאר האתרים המחיר שלה או של האח הגדול שלה פשוט שערורייתיים....

למצלמה הנ"ל זום ענק של X12 אופטי, מייצב תמונה אופטי שבאמת יאפשר לך לצלם עם זום כל כך גדול(ככל שהזום גדל כך מורגש יותר הרעידות), פלאש דיי חזק, אפשרות שליטה ידנית על כל הפרמטרים של הצילום ו-4 מגה פיקסל שיסיפקו כמעט לכל צורך שלך...

עוד מעט יוצאת גם canon IS2 שהולכת להיות כנראה מצלמה טובה אבל המחיר שלה יהיה גבוה משמעותית.

אם אתה לא מחפש צילום אמנותי יותר ושליטה ידנית על פרמרטים של צילום אז עדי שתקנה מצלמה זולה יותר וגם קטנה יותר...

בכל מקרה מה שאתה מחפש במצלמה זה(לפי דעתי) קודם כל איכות העדשה והחיישן הדיגטלי-שניהם קובעים במידה הכי גדולה את איכות התמונה. אל תלך רק לפי מספר המגה פיקסל של החיישן. ישנם מצלמות 6 מגה פיקסל שיתנו לך תמונה פחות טובה ממצלמות של 4 ואפילו 3 מגה פיקסל. המגה פיקסל קובע רק את גודל התומנה ולא תרגיש בשום הבדל אם אתה לא מגדיל את התמונה למימדי ענק. לכן חשוב חיישן שמספק צבעים איכותיים, מעט רעש בתמונה(ה"לכלוכים" וה"שלג" בתמונה-אין לי דרך טובה יותר להסביר), בלי עיוותי צבעים וכד'. העדשה כמובן קובעת עד כמה התמונה חדה, לא מעוותת, ויכולת הפרדה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על התגובה .. אתה הראשון מבין הרבה אנשים שניסו לעזור לי שהיה ממש רציני ועוזר .. !!

אז ככה אני מעדיף לקנות מצלמה של חברה יותר מוכרת ( יותר נכון אבא שלי מעדיף בגלל האחריות והאמינות ) .. אז אם אפשר להמליץ על מלצלמה במחיר דומה 2000 - 2400 ש"ח אבל של חברה מוכרת כמו סוני או אולימפוס ... תודה מראש לעוזרים .. !!!

פורסם

פנסוניק לא מוכרת? :lol:

או שאתה מעדיף מחברה כמו HP ( :lol: ).

בכ"מ המצלמה שהוצעה כאן מצויינת ומעולה, תשקול אותה ברצינות, לך לחנות ותראה אותה (במידה ויש אותה בכלל...מקסימום ינסו לתקוע לך איזה משהו דרעק אחר :P כמה שזה :pissed: )

פורסם
  • מחבר

שמע זה לא שאני מבין בזה או משהו .. כאילו אני כן מבין אבל קצת ..

אבל הקטע שאני צריך מותג .. אז אמרתי יש אולימפוס וסוני ויש גם את ניקון ..

אבל כמו שהבנתי מהרבה אנשים .. סוני ואולימפוס הם המובילים לכן הייתי רוצה מצלמת מותג כי זאת קנייה אחת להרבה זמן ... תודה מראש לעוזרים ....

פורסם

אז לך תקנה מותג, תשלם עליו יותר ותפיק איכויות לא פחות טובות ממצלמה שעולה פחות.

אתם חייבים לצאת מהבועה הזו של "מותג", לא קונים יותר מותג ! קונים מוצר טוב, משתלם, איכותי ומבית טוב (לא חסרים...במילים אחרות "מותג", חברה טובה שיודעת מה שהיא משווקת).

עריכה: רגע רגע, וקנון היא לא מותג? :kopfpatsch:

::)

פורסם

לפותח הת'רד:

קודם כל פנסוניק זה "מותג" מצויין - ולא רק במצלמות. מספיק שתפתח את אחד האתרים המומלצים לביקורות והשוואות (בסטיקי של הפורום) ותחפש שם את המצלמה שהומלצה כאן.

ה-fz15 נחשבת למצלמה מעולה עם אופטיקה איכותית ולא סתם המליצו לך עליה.

תעשה בחכמה לדעתי אם תקשיב להצעות שהעלו כאן חבר'ה שמבינם עניין ורק רוצים לעזור, ואולי כדאי שתסביר גם לאבא שלך שהאחריות בין החברות לא שונה ממש והיא תקפה לאותם מקרים ולאותם חלקים בכל מצלמה שתקנו. למעשה ישנן חברות בארץ שמוכרות ונותנות שירות למצלמות של חברות בינלאומיות מתחרות.

בכל מקרה אין לך מה להפסיד - לך תראה את הפנסוניק ותחליט בעצמך.

ולמי שאמר לך שאלימפוס וסוני הן המובילות בשוק אתה יכול לתת את הכתובת של האתר כי כנראה יש לו עוד קצת ללמוד בנושא.

משהו אחרון לסיום: נסה לומר לנו למה בדיוק תשמש אותך המצלמה, ומה אתה רוצה/אוהב לצלם. נוכל לעזור לך יותר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ברור שגם קנון זה מותג ...

וכשכתבתי מותג לא התכוונתי רק לשם מוכר אלא לחברה שיש לה מוצרים איכותיים עם אחריות ואמינות .. !!!

ובקשר לפנסוניק אני אבדוק כמה היא עולה בחנויות ..

דרך אגב אם אני לא טועה זאת המצלמה שאיזה מוכר באיזו חנות המליץ לי

http://www.olympus-europa.com/consumer/29_C-765_UltraZoom.htm

ודווקא אהבתי אותה לפי מה שהוא סיפר על הפונקציות ואיכות .. מה אתם אומרים עליה ???

פורסם
  • מחבר

ברור שגם קנון זה מותג ...

וכשכתבתי מותג לא התכוונתי רק לשם מוכר אלא לחברה שיש לה מוצרים איכותיים עם אחריות ואמינות .. !!!

ובקשר לפנסוניק אני אבדוק כמה היא עולה בחנויות ..

דרך אגב אם אני לא טועה זאת המצלמה שאיזה מוכר באיזו חנות המליץ לי

http://www.olympus-europa.com/consumer/29_C-765_UltraZoom.htm

ודווקא אהבתי אותה לפי מה שהוא סיפר על הפונקציות ואיכות .. מה אתם אומרים עליה ???

ויש לי שאלה נוספת בקשר למצלמה שכתבתי שאיזה מוכר המליץ לי עליה .. האם בפונקציות ואיכות היא כמו הפנסוניק שהמליצו לי כאן ?? ואם לא מה ההבדלים ומי יותר טוב ??

תודה מראש .. !!!

פורסם

האולימפוס יותר טובה מבחינת איכות תמונה אבל לא מבחינת פונקציות...

פורסם
  • מחבר

כמה אתם חושבים יהיה אפשר לקנות את האולימפוס ??

פורסם
  • מחבר

תגידו בכמה אתם חושבים אפשר לקנות את האולימפוס ? ( הכוונה למחיר ) .. ????

פורסם

למה פעמיים אתה מגיב לתגובה שלך? לא שמעת על עריכה?

מחירים תבדוק ב-ZAP

לדעתי מה הוצע לך כאן (Panasonic) תהיה החלופה הכי טובה בשבילך.

ולאולימפוס אין מייצב...

- ננעל.

(אם אתה מעוניין, אתה יכול בכיף לפתוח נושא חדש, עם כותרת מתאימה ושם תציין גם את התקציב ותדאג לא להגיב לתגובה שלך - תשתמש בעריכה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים