עבור לתוכן

בעיה עם הAltec Lansing ATP3 - אחד הרמקולים חזק מהשני

Featured Replies

פורסם

אהלן ;D

אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם,

עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק,

הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני,

בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות.

מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה?

בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?

פורסם

גם לי היתה פעם אותה בעיה...

תנסה להסיר את הדרייברים של הכרטיס קול ולהתקין את החדשים ביותר (או את אותם דרייברים אם הם החדשים ביותר) מחדש..

פורסם

Thats the ATP3 ! The right one is bit stronger than the left one... its not a problem... its just the way it is.

It has nothings to do with sound card drivers etc.

Its ok dont worry, as long as you Njoy hearing music its good enough for you !

פורסם

כבעלים גאה של atp3 אני יכול להגיד לך שמידי פעם החיבורים בסאב מתרופפים להם בלי סיבה, ומה שקורה זה או שלא שומעים לגמרי באחד הרמקולים או שומעים חלש כמו שקורה לך.

בקיצור תנסה לבדוק אם הכבלים מחוברים כמו שצריך.

פורסם

Thats the ATP3 ! The right one is bit stronger than the left one... its not a problem... its just the way it is.

It has nothings to do with sound card drivers etc.

Its ok dont worry, as long as you Njoy hearing music its good enough for you !

אתה צוחק נכון ?

איך אתה יכול להגיד ש"ככה זה אמור להיות, ואין שום דבר רע" בעובדה שרמקול אחד חזק יותר מהשני ?

פורסם

גם אני הבחנתי בזה!

הנה הדיון שאני פתחתי לפני כחודש וחצי - קישור.

ואני עדיין מתלבט מה לעשות בנדון... רציתי להריץ עוד כמה ניסויים כדי להיות משוכנע שהבעיה ברמקולים, ולהחליף אותם בחנות.

אם זו בעיה כללית כמו שעולה מהדיון הזה, אז המצב די מרגיז.

אגב מאז שהבחנתי בתופעה אני לא יכול להתעלם ממנה וזה נורא מציק לי! ככה שאני לא נהנה ממש...

פורסם

אתה צוחק נכון ?

איך אתה יכול להגיד ש"ככה זה אמור להיות, ואין שום דבר רע" בעובדה שרמקול אחד חזק יותר מהשני ?

Nope... its just the situation... both of them sounds the same just the right one "brings" a little bit more effects + volume.

Its not such a bothering thing.

פורסם
  • מחבר

תראו זה לא עד כדי כך מפריע אבל כמו שצביקה אמר אחרי שאתה שם לב לבעיה אתה לא יכול להתעלם ואתה פשוט יותר ליד הרמקולים ואתה פשוט מרגיש את האוזן השמאלית שלך ב"פעילות יתר" וזה באמת קצת מציק,

אני ינסה אולי לשלוח אימייל לחברה ולבדוק אם הדברים של The-Unknown נכונים..

פורסם

היי הנה רעיון גאוני.

תחליפו חוטים,החוט השמאלי דקיק :kopfpatsch:

פורסם

היי הנה רעיון גאוני.

תחליפו חוטים,החוט השמאלי דקיק :kopfpatsch:

מהההההההה ?? גם אתה צוחק או ש.. ?

פורסם

ל-G.I.JO - אי אפשר להחליף חוטים, כי לכל רמקול יש חיבור שונה.

ולכולם - על איזה רמקול בדיוק אתם מדברים? כי אני מדבר על הרמקול עם החוגות. הוא מוציא צליל קצת יותר חזק, ויותר מדגיש את ה-MID.

פורסם
  • מחבר

מה אתה רציני?

אני דווקא מדבר על הרמקול בלי החוגות שמוציא צליל חזק יותר :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים