פורסם 2005 במאי 520 שנים לפי מה שאני יודע ksp הם המפיצים הרשמים של A-DATA בארץולכן המחריים שלהם עליהם יותר זולים לכל חברת מחשבים גדולה ישחברת טכנלוגיה שהיא ההמפיצה שלה בארץ.. והיא מנסה לדחוף אותה לאנשיםולכן היא גם זולה יותר
פורסם 2005 במאי 520 שנים לפי מה שאני יודע ksp הם המפיצים הרשמים של A-DATA בארץולכן המחריים שלהם עליהם יותר זולים לכל חברת מחשבים גדולה ישחברת טכנלוגיה שהיא ההמפיצה שלה בארץ.. והיא מנסה לדחוף אותה לאנשיםולכן היא גם זולה יותר יש מספר מפיצים לזכרונות A-DATA , כולם מוכרים באותו מחיר +- 3$
פורסם 2005 במאי 620 שנים חלק מגיעים בתזמונים סטוק של 3-4-4 וחלק 2.5-4-4 , שניהם נראים בדיוק אותו הדבר חיצונית (צ'יפים ומבנה PCB ) אבל האלו שמגיעים עם תזמונים סטוק 3-4-4 כפי שבדקתי יותר טובים.על הלוח שלי הם הגיעו בתזמונים של 3-3-3 ל550MHZ והיו יכולים לרדת אפילו לתזמונים של 2-3-3 עד 440MHZ.הADATA יכולים להגיע עם צ'יפים TCCC , BH5 , CH5 , D43 (ואי אפשר לדעת מה מקבלים במראית עין כי הקוד צ'יפ הוחלף לקוד של ADATA ).הVT כנראה מגיעים עם צ'יפים של Winbond UTT שידועים כצ'יפים שמחזיקים בתזמונים הדוקים של 2-2-2 עד 500MHZ~ ובמתחים מטורפים של 3.7V - לא הייתי ממליץ עליו כי יש מספר תצורות PCB לזכרון הVT וכנראה הנחותים מגיעים לארץ ולכן אין לצפות אפילו ליותר מביצועים של זכרון ג'נרי.
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר רגע אז אי אפשר לבדוק את הצ'פ של הזכרונות? אז אני לא ידע עם הם באמת הביאו לי VT או ADATA ...
פורסם 2005 במאי 620 שנים אם הVT מגיעים ל2-2-2 ב-500MHZ לדעתי זה זכרון מצויין ומשתלם.יש להם אתר לVT האלה?
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר על זכרונות VT רשום בבירור VT על כל צ'יפ. בADATA רשום באמצע בצבע זהב ADATA . OK THX
פורסם 2005 במאי 620 שנים לי יש כאלה זכרונןת ADATA DDR500 והם אחלה לגמרי הם עובדים טיפה מעל ה 500MHZ ובתיזמונים 2.5-3-3-6הם סבבה.הADATA יכולים להגיע עם צ'יפים TCCC , BH5 , CH5 , D43 שאלה :יש איזהשהיא דרך לדעת איזה צ'יפים יש לי ?
פורסם 2005 במאי 720 שנים הADATA Vitesta DDR500 כללו את הצ'יפים הבאים : D5 , D43 , TCCC ומעטים עם TCCD.לפי התזמונים שלך הם יכולים להיות כל אחד מהצ'יפים האלו שציינתי , אבל אם הוא מצליח כ580MHZ+- על אותם תזמונים שציינת הוא יכול להיות TCCD .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.