עבור לתוכן

ADATA של KSP?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי ADATA מ KSP 512X2 ב 490 שקל אחרי יומים מתקשרים אלי ושואלים עם הזמנתי VT ואמרתי להם שלא אלה ADATA והפקיד אמר לי שהם זולים ב 5 שקל לסטיק כלומר 512X2 עולה 480 שקל.. זה קצת מוזר לא? בגלל שהADATA יותר טובים מהVT לא? ???

---

עוד שאלה מישהו יודע איפה נימצא סניף ראשל"צ ? :-\

פורסם

סניף ראשל"צ נמצא ממש קרוב לקניון הזהב לייד תחנת דלק דור

פורסם
  • מחבר

סניף ראשל"צ נמצא ממש קרוב לקניון הזהב לייד תחנת דלק דור

תודה אבל אפשר אולי כתובת מדוייקת כי באתר לא רשום... :s07:

פורסם

באתר כן רשום אפילו יש מפה

פורסם
  • מחבר

ראשון לציון:

מרכז מכירות

ימים א' - ה' 10:00 - 19:00( רצוף )?

יום ו' 9:30 - 14:00( רצוף )?

טלפון: 1-599-555-700

פקס:

זה הכל :nixweiss:

פורסם

הזמנתי ADATA מ KSP 512X2 ב 490 שקל אחרי יומים מתקשרים אלי ושואלים עם הזמנתי VT ואמרתי להם שלא אלה ADATA והפקיד אמר לי שהם זולים ב 5 שקל לסטיק כלומר 512X2 עולה 480 שקל.. זה קצת מוזר לא? בגלל שהADATA יותר טובים מהVT לא? ???

בכל מקרה של ספק לוודא מול יצרו הלוח ויצרן הזכרון.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת?...לבדה כאילו באתר יצרן?

פורסם
  • מחבר

LOL ה FF לא מראה לי את האפשרות הזאת אבל האקספלורר כן..תודה בכל זאת.

פורסם

אני עם FF - זה תירוץ ממש גרוע :P

פורסם

אם רכשת זכרונות מסוג X אתה צריך לקבל במחשב שלך זכרונות מסוג X. יפה מאוד מצידה של החנות שפנו אליך ועידכנו אותך שאפשר להחליף ל-VT שהם זולים יותר אבל זכותך לומר לא.

בכל מקרה, כל פעם מגיע מישהו שקונה ב-KSP עם השאלה של VT מול ADATA. חפשתי כמה פעמים באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על VT כך שאני נאלץ להגיע למסקנה שמדובר בחברה ג'נרית כלשהיא [אלא אם כן מישהו יוכיח לי אחרת] שרמת המוצרים שלה ביחס ל-ADATA אמורה להיות נמוכה יותר.

פורסם
  • מחבר

אם רכשת זכרונות מסוג X אתה צריך לקבל במחשב שלך זכרונות מסוג X. יפה מאוד מצידה של החנות שפנו אליך ועידכנו אותך שאפשר להחליף ל-VT שהם זולים יותר אבל זכותך לומר לא.

בכל מקרה, כל פעם מגיע מישהו שקונה ב-KSP עם השאלה של VT מול ADATA. חפשתי כמה פעמים באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על VT כך שאני נאלץ להגיע למסקנה שמדובר בחברה ג'נרית כלשהיא [אלא אם כן מישהו יוכיח לי אחרת] שרמת המוצרים שלה ביחס ל-ADATA אמורה להיות נמוכה יותר.

לא הבנתה נכון הם חשבו שהזמנתי VT והזמנתי ADATA אחרי שאמרתי להם שהזמנתי ADATA הם אמרו לי שהם זולים יותר והשאלה שלי איך זה שזכרונות טובים עולים פחות מג'נרים?

פורסם

אם הזכרונות לא לאוברקלוק הוא לא ירגיש שום הבדל.

פורסם
  • מחבר

לבס 240 הם יגיעו? 1:1 ?

פורסם

הסטיק שיש לי באחד המחשבים מגיע ל237 על 3-4-4-8

לא ניסיתי יותר גבוה מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים