עבור לתוכן

מרצדס שוברת שיאים!

Featured Replies

פורסם

יופי למרצדס אבל מה אכפת לי?

אחד כזה לא יהיה לי וגם אם כן אני לא אסע בה, אולי רק כדי להתלהב מהיופי והביצועים.

אני מעדיף רכבי שטח ואופנועים

פורסם
  • מחבר

למי שבאמת מבין עניין, לא מרצדס, לא לקסוס ולא פורשה, עם כל הכבוד, לנהיגת שטח.

רק דיפנדר וסופה (אם כי משקל קצת יותר כבד לסופה, היה יכול להפוך אותה לחיית שטח מושלמת, בקטנה), אפשר להתפשר גם על לנד-קרוזר מהסדרה הראשונה 1(1999 ככה).

פורסם

יופי למרצדס אבל מה אכפת לי?

אחד כזה לא יהיה לי וגם אם כן אני לא אסע בה, אולי רק כדי להתלהב מהיופי והביצועים.

אני מעדיף רכבי שטח ואופנועים

מהיופי  ::) ?

mercedes_g.jpg

פורסם

רק דיפנדר וסופה (אם כי משקל קצת יותר כבד לסופה, היה יכול להפוך אותה לחיית שטח מושלמת, בקטנה), אפשר להתפשר גם על לנד-קרוזר מהסדרה הראשונה 1(1999 ככה).

לנד קרוזר 100 כן?

http://speedycars.chinacars.com/wallpaper2/toyota/Toyota%20Land%20Cruiser%20100%20-%2002.jpg

ואם מדברים לשטח טכני חייבים לנד רובר.

פורסם

אז זהו,

שמשווים את הG500 לדפנדר, אבל בכל זאת לG יש יותר כוח, הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

גם לניסאן טראנו יש הרבה כוח, זה הופך אותו לרכב שטח איכותי?...

כוח זה לא הכל ומעט כוח ניתן לנצל בהרבה יותר חוכמה אם יודעים איך לכוונן דיפרנציאלים, אם מתקינים "איירלוקים" ועוד כל מיני שיט נלווה.

פורסם

זה מה שאני מנסה להגיד לך...

שמשווים אותם מבחינת ביצועים, ובנוסף לזה, לG יש הרבה יותר כוח, לא קישרתי בין השניים,

תאמין לי שאני יודע טוב שכוח זה לא בהכרח ביצועים, לחבר שלי יש JIMINI 1300 ויש לה יכולות שטח חביבות במיוחד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים