פורסם 2005 במאי 420 שנים טוב אז ככה,הורדתי סרט מהאימיול ללא תרגום ומצאתי מדריך להוספת תרגום (שהורדתי בנפרד כמובן) לסרט בעזרת התוכנה וירטואל דוב... טוב אני נכנס לתוכנה הכל טוב ויפה ואני רואה בפריוויו שהכל תקין וטוב עם הכתוביות אבל כשאני שומר את הסרט עם הכתוביות הסרט רק שמר 2 דקות וזה כבר על 500 מגה?!?!! תוכלו לעשור לי בבקשה?? תודהההההההההה רבה רבה רבה מראשששש.......................
פורסם 2005 במאי 420 שנים וירטואל דוב זה תוכנה להוספת כתוביות , שהכתביות יהיו חלק מהסרטאבל זה מיותר , אפשר לצפות בסרטים עם כתביות ללא שום "עבודת הכנה" בעזרת התוכנה MV2PLAYERמכאןhttp://mv2.czweb.org/
פורסם 2005 במאי 420 שנים אתה צריך ללכת ל-VIDEO ואח"כ ל-COMPRESSION ולבחור שם בקידוד XVID, שים לב לתמונות.כמו כן שים לב שזה כמו בתמונות על "FULL PROCESSING MODE"[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 420 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה, בהתאם לחוקי הפורום. תודה.
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר לא הולך לי אפשר בבקשה מדריך למתחילים כי אני והוירטואל לא ממש חברים טובים...
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר יייייישששששששש הצלחתי!!!אז תודה לכול מי שרצה לעזור ובמיוחד ל-shuy שהצליח ובגדול!!!!!!מלך אתה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.