פורסם 2005 במאי 420 שנים שלום לכם ידידי,יצאתי לחוף ראשון בשקיעה וצילמתי קצת . ( פעם ראשונה שאני מעלה תמונות)התמונות צולמו במצב צילום "שקיעה" במצלמה : ניקון קול פיק 8800[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 420 שנים זה מה שאתה מצלם עם מצלמה כזו?תמונות כמו כל תמונה של שקיעה, אין משהו מיוחד בכלל...
פורסם 2005 במאי 420 שנים תמונות מעולות, my new desktop background pic אם יש לך עוד תמונות שצילמת תעלה בבקשה עדיף בלי מבנים\סירות וכ'ו תודה
פורסם 2005 במאי 420 שנים זה מה שאתה מצלם עם מצלמה כזו?תמונות כמו כל תמונה של שקיעה, אין משהו מיוחד בכלל...אני איתו...
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר חברים תודה רבה על הפידבק שאתם נותניםקום.אכן יש דברים יותר מענינים לצלם עם מצלמה כזאת אך אני לא בטוח עם תמנות נוף או מאקרו יש בהן משהו מעניין יותר מבתמונות האלו.אני כרגע נמצא בעיצומה של שבת בבסיס. שאני יחזור הבייתה אני יעלה תמונות נוף ומאקרו
פורסם 2005 במאי 720 שנים מצטרף ^^ הייתי אומר אולי אפילו עם שימושים כאלה המצלמה היא "ביזבוז". מאקרו ונוף כל מצלמה יכולה לצלם. BE CREATIVE
פורסם 2005 במאי 720 שנים BE CREATIVE שמע, יש פה כמה וכמה דוגמאת שאתה יכול לדפדף אפילו כאן בפורום אני בטוח שאחת מהן תתן לך השראה כלשהי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.