פורסם 2005 במאי 420 שנים שלום לכולם,המחיר נראה לי סביר ויש לו שלוש שנים אחריות.אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו.http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1674תודה רבה
פורסם 2005 במאי 420 שנים חנות לא מוכר מחיר נורמלי דגם מעולה GAINWARD חברה טובה ואמינה הכרטיסים שלה מאופיינים בקירורים מקורים ומצויינים.
פורסם 2005 במאי 420 שנים ברוך הבא לפורום תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה, אחרת הדיון יינעל. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר תודה על ההמלצותל-XFX יש רק שנה אחריות, נראה לי ששוה לשלם 100 ש"ח בשביל 3 שנים לא?וגם חשבתי ש-GAINWORD יותר טובים לא?
פורסם 2005 במאי 520 שנים אל תיהיה מצחיק אתה משווה את XFX לGainword?תעשה לי טובה, זה שבדגמי ההULTRA HIGH-END שלהם הם שמים נחושת, קופסא יפה ותג מחיר מופרז זה לא הופך אותם לכאלה טובים.תאמין לי שחוץ מהצבע של הPCB והכיתוב GAINWARD הוא זהה ב100 אחוז לXFX, גם הקירור שהם שמו לו לא כזה "מדהים".אם אני הייתי צריך לקנות הייתי לוקח את הXFX, כרטיס אמין זול ועם קירור מספק מאוד ולדעתי גם באותה רמה של הגיינוורד.
פורסם 2005 במאי 520 שנים אני הייתי מוסיף עוד 100 ש"ח למותגוגם אם מקבלים עוד שנתיים אחריות זה בכלל שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.