עבור לתוכן

קניית ATHLON 64 3000+ - 754

Featured Replies

פורסם

אצלי בביוס אין שום אופציה בנוגע לCool n' Quite ,נראה לי שהדרייברים עושי םאת הכל.

לא הגיוני,כנראה לא חיפשת במקום הנכון

בMinimal power mangment או ניהול צריכה מינימלית,זה ממש לא הכרחי,אצלי זה על standard והCool n' Quiet עובד יופי.

זה הכרחי ביותר

אפשר לראות את תפקוד ה Cool n' Quiet בזמן אמת עם תוכנה של AMD שגם מורידים מהאתר.

או עם כל תוכנה שמראה את מהירות המעבד (CPU-Z,EVEREST,MY COMPUTER

לינק מתוקן לקישור של תפוחים

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487%5E10272,00.html

פורסם

אצלי בביוס אין שום אופציה בנוגע לCool n' Quite ,נראה לי שהדרייברים עושי םאת הכל.

ןלא הגיוני,כנראה לא חיפשת במקום הנכון.

בMinimal power mangment או ניהול צריכה מינימלית,זה ממש לא הכרחי,אצלי זה על standard והCool n' Quiet עובד יופי.

זה הכרחי ביותר

אפשר לראות את תפקוד ה Cool n' Quiet בזמן אמת עם תוכנה של AMD שגם מורידים מהאתר.

או עם כל תוכנה שמראה את מהירות המעבד (CPU-Z,EVEREST,MY COMPUTER

חיפשתי בכל האפשרויות ואין.

התוכנה היא AMD Cool'n'Quiet Dashboard Demo ועם CPU-Z וEverest לא הצלחתי לראות את אחוזי התדרים משתנים והמתחים עולים ע"פ אחוזי העבודה של המעבד בזמן אמת,גם אם זה אפשרי, לפי דעתי עדיף להשתמש עם תוכנה של AMD שנודעדה לכך..

ואצלי הCool n' Quiet עובד מצויין בלי הMinimal power Mangment,אז איך זה הכרחי?

אני עשיתי את זה בדרך פשוטה בלי סיבוכים הורדתי שתי תוכנות מ-http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html

התוכנות הן AMD Cool'n'Quiet / PowerNow! Dashboard Demo ו AMD Athlon 64 Processor Cool'n'Quiet Software for Windows ME and Windows 2000, Version 1.0.1.7

למשתמשי ווינדוס 2000 לא תיהיה בעיה להפעיל את הדרייברים של Cool'n'Quiet,משתמשי XP צריכים לעשות פעולה פשוטה.

מקש ימני על ההתקנה--->מאפיינים\properties---->תאימות\Compatibility----->לסמן V במשפט שרשום בו run this program in compatibility mode--->ואז לבחור בWindows2000.

ואז להתקין את הדרייברים.

פורסם

אם לא ראית את המתח ואת התדר עולה ויורד אז ה COOL'N'QUIET לא פועל אצלך

פורסם

כן,אני עכשיו הצלחתי לראות את זה,אפשר גם בEverest,אבל דרך הDashBoard זה הרבה יותר ברור.

דרך אגב רק המכפלה משתנה.

פורסם

המכפלה יורדת וגם המתח למעבד יורד

פורסם

וודאי,אמרתי את זה כדי שאנשים לא יחשבו שהFSB משתנה או גם וגם.

פורסם

והעברת את ה POWER MANAGMENT ל MINIMAL?

פורסם

כרגע אני על Minimal Power Manegment כדי לבדוק משהו הUPS שלי לא סוחב את המחשב,מסתבר שזה לא שינה הרבה.

לפי דעתי כל המצבי עבודה האלה רק משנים את הזמנים של כיבוי המסך הדיסק הקשיח וכו'..

.

בכל אופן,עד ללא מזמן עבדתי על Standard והיה מצויין,אני לא רואה שום סיבה להעביר למינימום לרוב המחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים