עבור לתוכן

שאלה לגבי מת"ב דיגיטל (HOT)

Featured Replies

פורסם

אני עדיין מחובר בכבלים רגיל (לא דיגיטל),אני חושב על לעבור לדיגיטל,ונראה לי שהם מוכנים לתת לי מחירים סבירים כי הם התקשרו אלי אתמול ורצו לתת לי "מתנה" על זה שאני מחובר אליהם משנת 93 אבל יש לי כמה שאלות:

1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4).

2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום?

3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף).

4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם :)

פורסם

אני עדיין מחובר בכבלים רגיל (לא דיגיטל),אני חושב על לעבור לדיגיטל,ונראה לי שהם מוכנים לתת לי מחירים סבירים כי הם התקשרו אלי אתמול ורצו לתת לי "מתנה" על זה שאני מחובר אליהם משנת 93 אבל יש לי כמה שאלות:

1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4). כן

2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום? 15 שח לחודש

3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף). תקרא טוב טוב את החוזה והאותיות הקטנות, מוצא חן בעינך תכין עותק ותחתום. אם הם מפרים אותו יש לך עילה לתבוע אותם.

4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם  :)

פורסם

1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4).

2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום?

3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף).

4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם  :)

בתור נציג מכירות לשעבר של HOT :

1. הם לא מביאים לך מתנה בגלל שאתה לקוח משנת 93 ... אלא כי הם רוצים להגדיל את הנתח לקוח שלך.... מה שמתחיל עם מחיר נמוכים בתקווה יעבור למחירים יותר גבוהים ממה שאתה משלם כיום. (הם מציגים לך את זה כמתנה.... למישהו אחר הם יציגו את זה כמשהו אחר-בסופו של דבר אותך אמור לעניין רק המחיר לא המתנות).

2. אתה לא חייב ממירים על כל הטלויזיות... אתה שם כמה ממירים שאתה רוצה והשאר נשאר אנלוגי רגיל. זה הולך ככה יש לך 2 אפשרויות: 1. שכירות (15 שקל לממיר לחודש,אם 2 ממירים אז 30 שח וכו'...) או לשלם בפקדון... שזה אומר לשלם סכום גבוה של כסף ואז לא לשלם כל חודש, ואם תרצה להתנתק אז הפקדון מוחזר לך (עם פחת של 10 אחוז כל שנה)- לדעתי הפקדון לא שווה...

-מאוד חשוב: ברוב המבצעים מציעים ממיר אחד או שניים חינם, משמע שאתה לא משלם עליהם גם אחרי שהמבצע נגמר- תגיד להם את זה , ואפילו אם יגידו לך שאי אפשר אל תתכופף... הכל אפשר (צריך אישור מראש צוות והנציג כבר יבקשה אישור בשביל להחתים אותך ולקבל עליך עמלה) - עם קצת מזל תוכל אפילו להוציא 2 ממירים חינם, על ממיר אחד לפחות חינם אל תוותר.

3. מה המחיר המומלץ זה תלוי מה החבילות שאתה מזמין.... ויש חוק כזה, לא משנה כמה זול תיקח תמיד יהיה מישהו שישלם פחות ממך ויהיה מישהו שישלם יותר ממך. ככל שהמחיר יותר מצחיק ככה הקאץ' יותר גדול... לפעמים עדיף לשלם עשר שקל יותר ולהיות בלי התחייבות לדוגמה.. תקרא טוב טוב את החוזה- תשאל את הנציג לגביי התחייבות, לגביי מה קורה כשנגמר המבצע, לכמה זמן המבצע, וכל דבר שהנצתיג אומר לך תוודא שזה רשום גם בחוזה (כי אם לא אז הנציג יכול להבטיח שמיים ותקבל ארץ)

4. לגביי הבטיחו ולא קיימו- בגלל זה אני אומר -תסתכל בחוזה.... אם יהיה משהו שחסר בחוזה אל תוותר- אל תחתום ולא משנה כמה הנציג אומר לך "זה בסדר סמוך עליי"- בסופו של דבר בתביעה משפטית החוזה קובע ולא מה שהנציג אמר או לא אמר. ככלל: כשמציעים ממירים חינם אז הם בד"כ חינם לכל תקופת החיבור, כשמציעים מחיר זול אז זה לתקופת המבצע- תבדוק טוב טוב מה יהיה המחיר כשהמבצע יגמר .

5. לגביי טריקים בשרוול- שמע אני יכול להגיד לך 10 טריקים שתחכה להם והנציג יביא לך עוד עשר, קח בחשבון שאלה אנשי מכירות- והם קיבלו הכשרה בלמכור קרח לאסקימוסים... אז קח את כל ההבטחות בערבון מוגבל ותסמוך רק על החוזה, שיהיה כתוב בו ה-כ-ל, ואם פרט מסוים לא נכתב אל תתבייש להגיד -תודה אבל לא תודה...

6. משהו מאוד מאוד חשוב שאנשים לא יודעים...כשמתקשרים בטלפון ומציעים משהו אנשים חושבים שאם לא בוצעה חתימה פיזית על חוזה אז הם לא חתמו על כלום. טעות- ברגע שנתת מספר ת"ז בטלפון מבחינה חוקית חתמת על חוזה טלפוני -שהוא באותו משקל כחוזה פיזי. תמנע מזה ככל האפשר, בסופו של דבר הנציג ינסה לשכנע אותך להביא ת"ז לביצוע ההסכם בטלפון בגלל שאז הוא יקבל עליך עמלה. תגיד לא- אתה רוצה לראות חוזה כתוב קודם כל ואז לחתום- וזה אפשרי- הוא כן יכול לשלוח לך סוכן שטח עם חוזה כתוב.

7. מקווה שעזרתי, יום טוב.

פורסם
  • מחבר

פששש תודה על התשובות המפורטות,רק כדי לחדד משהו:

אני יכול (למשל) שיהיו לי שני ממירים דיגיטליים,ושני הטלויזיות האחרות ישארו אנלוגיים? איך בדיוק התשלום מתבצע במצב הזה? האם שבאים להתקין (או יותר נכון לשדרג) את הכבלים לדיגיטלי,לא יהיה לי יותר מצב של אנלוגי?

איך בדיוק מתבצע השדרוג? האם דרושים עוד כבלים,שקעים,אנא עראף מסויימים בקיר?

לגבי ההזמנה,כן,על הקטע של החוזה אני לא אוותר.

ועוד שאלה קטנה:

יש מצב שמבקום כבלים או YES אני אוכל להתחבר ללווין,עם צלחת לווין,אם כן,איפה אני יכול להשיג עוד אינפורמציה?

ומה הם היתרונות והחסרונות של צלחת כזו מול כבלים ו YES?

פורסם

פששש תודה על התשובות המפורטות,רק כדי לחדד משהו:

אני יכול (למשל) שיהיו לי שני ממירים דיגיטליים,ושני הטלויזיות האחרות ישארו אנלוגיים? איך בדיוק התשלום מתבצע במצב הזה? האם שבאים להתקין (או יותר נכון לשדרג) את הכבלים לדיגיטלי,לא יהיה לי יותר מצב של אנלוגי?

איך בדיוק מתבצע השדרוג? האם דרושים עוד כבלים,שקעים,אנא עראף מסויימים בקיר?

לגבי ההזמנה,כן,על הקטע של החוזה אני לא אוותר.

ועוד שאלה קטנה:

יש מצב שמבקום כבלים או YES אני אוכל להתחבר ללווין,עם צלחת לווין,אם כן,איפה אני יכול להשיג עוד אינפורמציה?

ומה הם היתרונות והחסרונות של צלחת כזו מול כבלים ו YES?

השקעים הם אותם שקעים..., בתוך התשתית כבר יש כבלים אופטיים כך שדלא צריך להתקין שום דבר חדש. מה מסובך? 2 טלויזיות באים מחברים לך ממירים לטלויזיה ולשקע , ובשני השקעים האחרים אתה ממשיך לראות אנלוגי רגיל.

לגביי לויין.... ממממממש לא כדאי. כן אתה יכול לקנות צלחת שעולה משהו כמו 2000-3000 שקל... ולראות בה 800 ערוצים ולא לשלם דמי מנוי ולא כלום לעולם, נשמע מפתה לא? אז קודם כל ככה: 1. לך תוציא כזה סכום כסף על צלחת לווין.2. יש לך 800 ערוצים אבל בלי רשת שתומכת בהם (זה נפלא שיש לך 30 ערוצים בערבית ואת כל הערוצים של אפריקה, מה תעשה איתם בדיוק? אין לך את הערוצים הייחודיים לYES ולכבלים).3. כשתהיי תקלה (ותמיד יש תקלות) .... אם אתה בYES או בכבלים, אתה מתקשר לשרות לקוחות... אם אתה עם הצלחת ...אז או שאתה מתקשר לממש אחריות ושם יתחילו לטרטר אותך , או שאין לך מה לעשות.

בקיצור אני אגיד לך ככה- כשהייתי עובד כנציג מכירות ולקוח היה אומר לי "שמע לא רוצה כבלים ולא רוצה YES אני הולך לקנות צלחת לווין" הייתי אומר לו , עזוב לך קח YES, הכל עדיף על צלחת לווין.... (שלא תעשה את השטות הזאת...)

אגב תגיד לי מה החבילות שתקבל, ומה המחיר שהציעו לך (כולל הממירים) ולכמה זמן זה...

אני אגיד לך אם זה באמת אטרקטיבי ...

פורסם
  • מחבר

עשיתי קצת מחקר על צלחת לווין וזה באמת קקה,אז ירדתי מזה...לגבי YES או שדרוג לכבלים דיגיטליים אני ממש לא יודע (ממש לא בעיה של כסף,אלא תמורה).

פורסם

עשיתי קצת מחקר על צלחת לווין וזה באמת קקה,אז ירדתי מזה...לגבי YES או שדרוג לכבלים דיגיטליים אני ממש לא יודע (ממש לא בעיה של כסף,אלא תמורה).

זה רק אתה יכול לדעת ... תראה אצלי יש 4U (ארבע חבילות) , 2 ממירים, ואחד אנלוגי אצל אחי. בממיר אחד אני רואה רק ערוץ 3 (שיש באנלוגי) וערוץ ביפ (ומדי פעם את ערוצי הסרטים), בטלויזיה בסלון רואים את הערוצים הרוסיים בעיקר, וכשאחי מגיע הביתה אז הוא רואה 5+ ... משמע רוב הערוצים אנחנו גם ככה לא צופים בהם, להגיד לחך שלא היינו יכולים להסתדר בלעדיהם? יכלנו ועוד איך... הכל תלוי במה אתה צריך לצפות...

כנ"ל בYES ובכבלים - המון המון ערוצים , שבהתחלה אתה מתלהב מכולם, ועם הזמן אתה ננעל על כמה ערוצים ספציפיים שרק אותם אתה רואה...

אני אומר אם אתה משלם על אנלוגי בלי מבצע אז אתה משלם בסביבות ה190 שקל בחודש... (זה מחיר בלי מבצע) ... ואלה ההבדל במחיר לא כזה גדול אם באת מעניין אותך מה יש לתוכן הדיגיטלי להציע , אם לא מעינין אותך- אז למה סתם לשלם עוד?

לשיקולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים