פורסם 2005 במאי 320 שנים שלוםיש לי טלוויזיה LCD HDTVויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותרואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה)RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טוריתDVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטליRGB}למחשבComponent1Component2 (480i/576iS-VideoAV (RCA3
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר בבקשה תענו זה דיי דחוף אני פשוט בדרך לקנות רסיבר ודיוידי חדשים בימים הקרובים
פורסם 2005 במאי 1020 שנים component הוא ממש לא הכי איכותי להפך הוא הכי פחות איכותי, svideo מאוד איכותי, יש חיבור משולש - שלושה כבלים מתחברים בו זמנית - שכחתי את שמו וישנו כמובן חיבור VGA שהוא גם די איכותי
פורסם 2005 במאי 1020 שנים component הוא ממש לא הכי איכותי להפך הוא הכי פחות איכותי, svideo מאוד איכותי, יש חיבור משולש - שלושה כבלים מתחברים בו זמנית - שכחתי את שמו וישנו כמובן חיבור VGA שהוא גם די איכותיקוראים לזה componentהכי איכותי זה ה DVI (למחשב) וה COMPONENT (לDVD)
פורסם 2005 במאי 1020 שנים הרבה מתבלבלים בין COMPOSITE ל COMPONENT. הראשון הינו חיבור RCA (לרוב צהוב) רגיל, בעוד שהקומפוננט הינו חיבור RGB ישיר, המספר איכות טובה הרבה יותר. ב COMPONENT כל הצבעים ובכלל ה"מידע" מועבר בערוץ אחד, ולכן האיכות על הפנים. אם תשימו לב, במעברי קונטרסט או צבע לצבע שונה - יש קווים אלכסוניים אופקיים שמהווים מעין הפרעה, או חוסר התאמה של הצבעים. זה כאמור קורה רק בחיבור זה-אנלוגי חד ערוצי.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים ב COMPONENT כל הצבעים ובכלל ה"מידע" מועבר בערוץ אחד, ולכן האיכות על הפנים. אם תשימו לב, במעברי קונטרסט או צבע לצבע שונה - יש קווים אלכסוניים אופקיים שמהווים מעין הפרעה, או חוסר התאמה של הצבעים. זה כאמור קורה רק בחיבור זה-אנלוגי חד ערוצי.אתה מתכוון ב Compsoite ..
פורסם 2005 במאי 1020 שנים ממש לא .. DVI זה חיבור איכותי ביותר של מסכים וניראה לי (לא בטוח ) שיש מקרנים שעובדים עם זה ו Component זה חיבור וידאו איכותי , הוא מגיע בצורה של שלוש כבלים .. (ככה יש הפרדת צבעים מעולה ביחס ל SVIDEO ו COMPOSITE )
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר תודה לכולםנקודה סופית היא שאת המחשב לחבר בDVI ואת הדיוידי\רסיבר לחבר בCOMPONENTנכון?נ.ב.מה זה מה ששאלתי בהתחלה"RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית"ומה ההבדל בין שני הCOMPONENT שרשמתי בהתחלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.