עבור לתוכן

איזה כניסה לטלויזיה HD הכי איכותי

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי טלוויזיה LCD HDTV

ויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותר

ואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה)

RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית

DVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטלי

RGB}למחשב

Component1

Component2 (480i/576i

S-Video

AV (RCA3

פורסם
  • מחבר

בבקשה תענו זה דיי דחוף אני פשוט בדרך לקנות רסיבר ודיוידי חדשים בימים הקרובים

פורסם

component

פורסם

component הוא ממש לא הכי איכותי להפך הוא הכי פחות איכותי, svideo מאוד איכותי, יש חיבור משולש - שלושה כבלים מתחברים בו זמנית - שכחתי את שמו וישנו כמובן חיבור VGA שהוא גם די איכותי

פורסם

component הוא ממש לא הכי איכותי להפך הוא הכי פחות איכותי, svideo מאוד איכותי, יש חיבור משולש - שלושה כבלים מתחברים בו זמנית - שכחתי את שמו וישנו כמובן חיבור VGA שהוא גם די איכותי

קוראים לזה

component

הכי איכותי זה ה DVI (למחשב) וה COMPONENT (לDVD)

פורסם

הרבה מתבלבלים בין COMPOSITE ל COMPONENT. הראשון הינו חיבור RCA (לרוב צהוב) רגיל, בעוד שהקומפוננט הינו חיבור RGB ישיר, המספר איכות טובה הרבה יותר. ב COMPONENT כל הצבעים ובכלל ה"מידע" מועבר בערוץ אחד, ולכן האיכות על הפנים. אם תשימו לב, במעברי קונטרסט או צבע לצבע שונה - יש קווים אלכסוניים אופקיים שמהווים מעין הפרעה, או חוסר התאמה של הצבעים. זה כאמור קורה רק בחיבור זה-אנלוגי חד ערוצי.

פורסם

ב COMPONENT כל הצבעים ובכלל ה"מידע" מועבר בערוץ אחד, ולכן האיכות על הפנים. אם תשימו לב, במעברי קונטרסט או צבע לצבע שונה - יש קווים אלכסוניים אופקיים שמהווים מעין הפרעה, או חוסר התאמה של הצבעים. זה כאמור קורה רק בחיבור זה-אנלוגי חד ערוצי.

אתה מתכוון ב Compsoite ..
פורסם

Component ו-DVI הם לא שני שמות שונים לאותו הדבר (כמו Firewire ו-1394)?

פורסם

ממש לא .. DVI זה חיבור איכותי ביותר של מסכים וניראה לי (לא בטוח ) שיש מקרנים שעובדים עם זה

ו Component זה חיבור וידאו איכותי , הוא מגיע בצורה של שלוש כבלים .. (ככה יש הפרדת צבעים מעולה ביחס ל SVIDEO ו COMPOSITE )

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

נקודה סופית היא שאת המחשב לחבר בDVI ואת הדיוידי\רסיבר לחבר בCOMPONENT

נכון?

נ.ב.

מה זה מה ששאלתי בהתחלה

"RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית"

ומה ההבדל בין שני הCOMPONENT שרשמתי בהתחלה?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

כמה פעמים אפשר להקפיץ בת'רד אחד?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים