פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר Stanly - עשיתי שימוש בדי הרבה כלים בסיסיים , הכלים האלו היו לרוב Blur Tool , Smudge , Sharpen , Polygonal Lasso וכו'. היו גם קטעים בתמונה שהצהיבו(תמונה ממש ישנה , למרות שבגודל של התמונה שפרסמתי כאן בפורום קטן ולא כ"כ שמים לב לזה פה , אבל כשחבר שלי ידפיס את התמונה לא רציתי שיהיו חלקים צהובים ) , אז השתמשתי בכלי Sponge Tool כדי להפוך את אותם חלקים צהובים לשחור לבן.
פורסם 2005 במאי 420 שנים מוריד בפנייך את הכובע! איפה למדת להיות ככה "חובבן" ? באופן עצמאי ? בקימוט בחולצה והאור והצל שנופל על הזרוע נראים פשוט אמיתיים. נראה יותר כאילו לקחת תמונה טובה והוספת לה כתמים וקימוטים
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר תודה רבה תראה , צברתי את הנסיון שלי לרוב ממדריכים ברשת... העניין הוא שאם אתה תעבוד הרבה לפי מדריכים מהרשת , אתה תצבור ניסיון ותכיר בהרבה יותר טוב את הכלים , השימוש בהם , מה הם עושים בדיוק ותלמד כל מני טכניקות שונות לעבוד עם התוכנה. בנוסף לכך כדאי לנסות תמיד להשתמש בתוכנה בלי מדריכים , כדי שתכיר קצת את התוכנה , את הכלים וכל האופציות הרבות שטמונות בה באותה הזדמנות אני גם ימליץ לך(ולכולם) על אתר נחמד מאוד למדריכים - www.good-tutorials.com , יש באתר הזה 7288 מדריכים מעולים(רובם הגדול) דרך אגב - אני שמח שאהבתם את תיקון התמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.