עבור לתוכן

מחפש מקדלת קטנה ונוחה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :yelclap:

אני מחפש מקדלת שתהייה כמה שיותר קטנה כי אין ממש מקום בשולחן אבל גם שתהייה נוחה ולא ממש יקרה אם אפשר

פורסם
  • מחבר

זה נראה ממש פצצה :xyxthumbs:

המקלדת קטנה? כי היא נראת קצת גדולה

לא מפחיד לקנות אלחוטי? שמעתי שהבטריות נגמרות מהר וקשה להשיג כאלה בטריות

פורסם

אלחוטי זה הכי נוח בעולם ולא הסוללות לא נגמרות מהר בכלל (בכיף חצי שנה) ותמיד אפשר לקנות כאלו של GP ולחסוך בכסף

והיא קטנה ונוחה ונראת מצויין ואם תצליח להוציא אותה ב99 אז זה דיל סוף

תחשוב שהיום רק מקלדת בלי עכבר ולא אלחוטי עולה לך יותר

פורסם

וואו מדהים , איזה יופי , סופסוף מיקלדת שנראת מעוצבת ויוקרתית ולא מעוצבת בעיצוב צעצוע...

מה שכן - היא אולי דקה , אבל מהתמונה הגודל שלה נראה סטנדרטי , כלומר סידור המקשים.. מה שכן "החל מ99" נשמע קצת יקר..

אם יש לך עוד לינקים לביקורות או תמונות או חנויות - נשמח לשמוע..

גם אני מחפש מקלדת קטנה ויפה... יש את המיקלדות הקומפקטיות - שהן בערך כמו מיקלדת של נייד , אבל זה קטן מדי ולא נוח..

מה שכן - ניתקלתי באיזה דוכן שלמחשב שם היתה בדיוק מיקלדת לעניין - קטנה , שחורה ויפה :) , כל מה שהצלחתי לקלוט זה "GPT" , אבל בינתיים לא מצאתי את זה בחנויות.

בהצלחה..

טוב מיסתבר שלא חיפשתי מספיק , זאת המיקלדת: GPT Multimedia Keyboard HK-852 :

thumb.aspx?Src=9201782.jpg&Width=178

מצאתי את זה בזאפ , אני לא אביא כאן לינק לחנות אבל המחיר 36 ש"ח , נשמע די סביר. שים לב - אולי היא נראת רגילה בתמונה -אבל תראה איפה נגמרים מקשי ה Fים , ממבט בעין היא ממש קטנה...

פורסם

99שח למקלדת ועכבר אלחוטים של חברה עם שם עולמי נשמע לך יקר?

אני לא יודע מה בדיוק את מחפש אבל הGPT הזה נראה כמו משהו שיוצר בעזה וככה גם המחיר שלה

ואם תלך לקנות מחנות או אפילו באינטרנט תראה שגם המקלדת האלחוטית הכי זולה עולה יותר מ99שח

פורסם

Logitech Internet Pro Black?

75 שקל בקי אס פי לי אישית יש כזאתי נוחה קטנה ויפה מה צריך יותר

פורסם
  • מחבר

הלוגיטק נראת ענקית וה-gpt נראת כאילו היא מיוצרת בעזה

פורסם

אני אישית קניתי מקלדת מאוד מאוד קטנה בצבע שחור כסוף של SP הגנ'רית ב40 ש"ח.......היא מאוד קטנה ונוחה והיא גם בצורה עגולה והיא גם מקלדת מולטימדייה ........יחסית למקלדות אחרות היא קטנה מאוד

פורסם
  • מחבר

תן קישור ומאיפה קנית או שים תמונה משהו

פורסם

לא מצאתי את האתר של החברה (היא גנ'רית =לא מוכרת משהו...)קניתי אותה בחנות בעכו כשהייתי בטיול עם ידידה .........אותו יום הלכה לי המקלדת הקודמת של GINIUS אז קניתי אותה........

פורסם
  • מחבר

אני גר בעכו תנסה להיזכר מאיפה בערך

פורסם

99שח למקלדת ועכבר אלחוטים של חברה עם שם עולמי נשמע לך יקר?

אני לא יודע מה בדיוק את מחפש אבל הGPT הזה נראה כמו משהו שיוצר בעזה וככה גם המחיר שלה

ואם תלך לקנות מחנות או אפילו באינטרנט תראה שגם המקלדת האלחוטית הכי זולה עולה יותר מ99שח

דבר ראשון היתי מצפה פה להתנצלות כיוון שהתנפלת עלי כמו לא יודע מה על משהו שקראת והבנת לא נכון , לא אמרתי "99" אלא "החל מ99". אם זה היה 99 זה אכן היה מציאה , "החל מ 99" זה אומר משהו שישב יפה מאוד בין 250 ל 500 שקל. אם אתה חושב שיפסידו עליך וימכרו לך ב 99 , אז תמשיך להיות מושפע משטיפת מוח של שיווק עממי.

לגבי הGPT , אתה לא ראית אותה בעיניים , ואולי התמונה נראית כאילו היא נידחסה בעזה , אבל זה לא אומר כלום על המקלדת. 90 אחוז מהמקלדות מיוצרות בסין ונראות כ"מיוצרות בסין" ברמה מאוד זולה (ואתה יכול גם לקרוא לזה מיוצרות בעזה). המקלדות של GPT בהחלט לא שונות מכמעט כל המיקלדות האחרות שנמצאות בשוק פה ועולות אותו טווח מחיר.

ולזיני - כשאומרים לי קטנה וזולה אז זאת התשובה , אם אתה רוצה מיקלדת שתהיה קטנה זולה ועם עיצוב מתכתי ונראת כאילו עוצבה ע"י פורשה או פרארי , תמשיך לחפש...

בהצלחה , ותודה על הפירגון לעוזרים לך ....

פורסם

פחחחחחח מי התנפל עליך??? :kopfpatsch:

אתה נראה לי קצת עם בעיות ביטחון עצמי....

וכמו שאמרתי אני קניתי את זה ב99 אז זה שזה התחיל ב99 ונגמר ב99 אומר שזה נשאר 99

אז כמו שאתה אמרת "זה אכן מציאה" וכן רוב הסיכוי שהפסידו עלי בגלל שכבר לא מוכרים את זה יותר ב"החל מ99"

אז נראה לי שמי שקרא פה משהו לא נכון זה אתה כי כמו שכתבתי אני קניתי את זה ב99שח בלבד!

וד"א את ההודעה הזו אני כותב מהמקלדת החדשה האלחוטית המעוצבת והכל ב99שח כלל מע"מ ;D

פורסם
  • מחבר

מה אתה מדבר שטויות, הנה הוא קנה אותה ב-99 שקל מקלדת יפה עם עכבר שניהם אלחוטיים וראיתי עוד אחד שקנה אותו הדבר בידיוק במכירה פומבית גם ב99 שקל. הם בטוח ישימו את זה עוד פעם זה רק עניין של זמן. ואל תדאג להפסיד עליך הם לא יפסידו גם ב-99 שקל האלה הם מרווחים יפה תאמין לי שהם לא פראיירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים