עבור לתוכן

סתם מעניין אותי, מה הם ניזקי העישון? (פירוט)

Featured Replies

פורסם

יש מישהו שאני מכיר שמעשן, עכשיו אני רוצה לדעת מה הם בפירוט מה הם כל נזקי העישון כדי לנסות ולגרום לו להפסיק וגם סתם לידע כללי.

תודה מראש slim_shady. :)

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כלום

תן לו למות בדרך שלו.

פורסם

compare.jpg

אם זה לא יעזור - כלום לא יעזור.

פורסם

בתלכס זה נראה מגעיל גם כאשר הריאות בריאות :lol:

פורסם

תנהל איתו שיחה קצרה שאיכפת לך ממנו אל תנסה להגיד לו עד כמה הוא דופק את עצמו, כי מניסיון אנשים זה עושה אצלם בדיוק אפקט הפוך- הם ימשיכו ולא יחשבו על להספיק כלל. אם זה לא יבוא ממנו זה לא יעבוד.

בת'כלס, הריאות שלו יראו כמו בתמונה למעלה (חס ושלום, סרטן), הוא לא יהנה מסקס- הביצועים שלו במיטה ירדו והוא עלול להיות אימפוטנט.

פורסם

עם הוא לא רוצה להפסיק בעצמו באמת

אז לא אתה ולא אף אחד יצליחו לשנות את דעתו

בן אדם צריך בעצמו לירצות להפסיק

זה עניין פסיכולוגי ועד שלא יקרה לו משהו הוא לא יחשוב להפסיק

אני מעשן זה 7 שנים ולא מצליח להפסיק

וזה ביגלל שעמוק עמוק בראש אני לא רוצה להפסיק

אני מאמין שאחרי ההתקף לב הראשון שלי אני יפסיק אבל יכול להיות גם שלא :nixweiss:

זה חרוט עמוק עמוק בתת מודה של הבן אדם

ראיתי אנשים שאחרי 30 שנה הם קיבלו התקף לב או התקפת ניקוטין רצינית באמת שגרמה להם לישכב בב"ח הרבה זמן

ולעבור הרבה טיפולים וסבל של זריקות, צילומים, לחץ נפשי, וכדומה...

הם הפסיקו מיד ועד היום הם לא מעשנים ואפילו לא חושבים לעשן

תחשוב על זה...

פורסם

take zippo8

פורסם

תנסו להסביר את זה לעולם, ולצבא כפרט.

אני לא מבין איך אנשים מסוגלים לעשן, במיוחד שרשום על הקופסא: "העישון גורם לשבץ מוחי ומוות בטרם עת, 85 אחוז ממקרי סרטן הריאות נובעים בגלל עישון"

אני רוצה לדעת מה אנשים חושבים לעצמם שהם מעשנים אחרי כל מה שרשום על הקופאסות, כאילו הם מזיקים ביודעין לעצמם, הם בטח אומרים לעצמם,

לא נורא, נמות בגיל 80 ולא בגיל 100, מה זה משנה? אבל כשהם יגיעו לגיל מבוגר הם יצטערו מאוד על זה ויבינו כמה חשובות השנים הנוספות שנאבדו בגלל העישון,

וזה במקרה הטוב כי אם חס וחלילה מפתחת סרטן החיים יתקצרו בהרבה...

אני לא מבין למה לעשן, ועוד אחרי האזהרות, והריי אם באמת זה לא היה אמת וקריטי אז לא היו מאלצים את חברות הסיגריות לפרסם את האזהרות על גבי כל חבילה.

בנוסף גם המון שריפות בצבא ובאזרחות כפרט מתרחשות בגלל בדלי סיגריות.

אז למה לעזאזאל אני שמנסה לדאוג לבריאות ולא מעשן, צריך לעשן פסיבי בצבא כי 95 אחוז שם מעשנים, ולמה אני צריך כל שבוע במסדר להרים עשרות בדלי סיגריות בגלל שאחרים מזיקים לעצמם?

אותו דבר לגבי האסבסט שאני נאלץ לשהות לידו...

פורסם

בתכלס הכל מזיק...

אין כזה דבר שלא מזיק

מה שאתה אוכל לא טוב לבריאות

האוויר שאתה נושם

הטלויזיה\מחשב שאתה רואה\משחק

המוזיקה שאתה שומע

הטלפונים שאתה מדבר בהם

ועוד הרבה דברים...

כמו כבלי חשמל , אנטנות סלולריות .... שיש להם השעפה יותר חמורה מעישון , לדעתי לפחות ,

ולא אני לא מעשן.

פורסם

תגידו גם נרגילה גורמת לדברים כאלה?

פורסם

כן.......

ראיתי כתבה ארוכה מאוד בנושא אני לא זוכר בדיוק את תוכן הכתבה מכיון שזה היה ממזמן אבל בהחלט עישון נרגילה מזיק לבריאות במידה חמורה ביותר ורבים סוברים שאף יותר מעישון.

פורסם

כן.......

ראיתי כתבה ארוכה מאוד בנושא אני לא זוכר בדיוק את תוכן הכתבה מכיון שזה היה ממזמן אבל בהחלט עישון נרגילה מזיק לבריאות במידה חמורה ביותר ורבים סוברים שאף יותר מעישון.

Jחחחחחחחחחחחחחח בטח למעשנים קל מאוד להגיד שנרגילה מזיקה יותר ושהם בסדר

אתם יודעים שהרבה חברים שלי שמעשנים בקושי נוגעים בנרגילה .... מוזר =\

פורסם

אני אישית לא מעשן שום דבר אני הבאתי מה שראתי באותה כתבה.

יעול להיות בהחלט שהם רצו ליצור איזה כתבה מרעישה מטעמי רייטניג אך בכל אופן אי אפשר לבסס שקר שלם על כלום ולכן אני מאמין שיש הרבה אמת בכתבה בדבר נזקי עישון הנרגילה.

פורסם

סיגריות זה איכסה!

פורסם

נרגילה מזיקה יותר מסיגריות, או לפחות באותה רמה.

איך אתה משווה עישון סיגריות לצפייה בטלויזיה? אז נכון שהחיים מלאים בדברים שפוגעים בבריאות,

אבל אין מה לעשות ואי אפשר לחיות כמו פעם בלי כל הטכנולוגיה, אבל כשיש מוצר שהוא מסכן את הבריאות

שלך פי 10 יותר מאשר מוצר אחר, ומחקרים הוכיחו זאת, אז למה להשתמש בו?

אין שום סיבה לעשן ואני לא מבין איך לא מוציאים את חברות הסיגריות מחוץ לחוק?

מילא שאנשים היו פוגעים רק בעצמם, אז זבש"ם, אבל הם פוגעים בסביבה ע"י עישון פסיבי של אחרים,

ובדלי סיגריות מלכלכות את הסביבה וגורמות לשריפות רבות כמו השריפה האחרונה שהייתה בארץ.

אני מחכה ליום שיוציאו את הסיגריות מחוץ לחוק, כי אין שום טיפת היגיון בלהשאיר אותם חוקיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים