עבור לתוכן

Seat Ibiza או פולקסווגן פולו ? או אחר..

Featured Replies

פורסם

בוא תקנה את הפונטו של אחי , אחלה אוטו !

45 אלף + מערכת מטורפת !

דבר איתי אם אתה ממש רציני :xyxthumbs:

• תגובות 54
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל מה שתעשה אל תקנה 206 ולא גולף מהצורות החדשות. ה 206 זה אוטו לבחורות עדין ושברירי (לפחות לי )

וגולף תתקע איתה לנצח אין לה שוק .

תשמע אתה נהג חדש תתחיל באיביזה 94~ 1600 סמ"ק מחירון זול מאוד אמינה וטובה .

אם הזמן והכסף כבר אז תחשוב לבד

פורסם
  • מחבר

אבל מה שתעשה אל תקנה 206 ולא גולף מהצורות החדשות. ה 206 זה אוטו לבחורות עדין ושברירי (לפחות לי )

תשמע אתה נהג חדש תתחיל באיביזה 94~ 1600 סמ"ק מחירון זול מאוד אמינה וטובה .

אם הזמן והכסף כבר אז תחשוב לבד

למה דווקא 94 ? זו זנה מוצלחת לאיביזה או משו ?

ויש לך אולי תמונה להראות לי של הרכב ?? נשמע לי קצת גרוטאה..

פורסם

[ltr]don't diss the 206, it looks good, light weight and even the 1.6 automatic got a fair amount of power. (105hp/ton is enough for any driving n00b)[/ltr]

פורסם

אבל מה שתעשה אל תקנה 206 ולא גולף מהצורות החדשות. ה 206 זה אוטו לבחורות עדין ושברירי (לפחות  לי )

תשמע אתה נהג חדש תתחיל באיביזה 94~ 1600 סמ"ק מחירון זול מאוד אמינה וטובה .אם הזמן והכסף כבר אז תחשוב לבד

LLLLLLLLLLLOLLLLLLLL , חחחחחחח :nono: טעות קטנה חביבי , לגולף יש שוק מעולה ! מניסיון , לא פעם רצו לתת לנו על האוטו מחירון ולא פעם שאלו אם אנחנו מוכרים , ותאמין לי שנשים שלט יהיה בסדר.

בקשר לאיביזה , אני ממליץ ביחד איתך בחום ! :cool2: אבל לא 94 , יש לבחור תקציב גדול (מקווה שחלק ממנו לא יתבזבז על טסטים ) אז תן לו להנות

פורסם

כולכם משחקים אותה!! חבורה של ליצנים אתם ! מה אכפת לכם מה אני יעשה עם הכסף שלי ?? כואב לכם ?! להורים שלי יש עכשיו כסף והם רוצים להשקיע את זה באוטו בשבילי סבבה?? אל ת*יינו תשכל על דברים שאתם לא מבינים !!

רק על המשפט הזה מגיע לך לחטוף מכות.....

מישהו צריך למצוא את ההורים שלך ולהרות להם איך הילד שלהם מדבר

ורק תדפיס את כל התראד הזה ותראה שאחרי שנה על הכביש אתה תבין למה אמרו לך לא לקחת אוטו מפתה כי לא יעזור לך בתור נהג חדש הנהיגה שלך שווה לתחת

ואל תתלהב יותר מדי מאוטו משומש שעולה שישים אלף שקל כי עשיר גדול אתה לא

פורסם

zvikel, אתה אולי צודק שבנצי הגזים בדיבור שלו.

אבל שים שבמקום לבוא ולהעיר לו על הצורת דיבור שלו, אתה מדבר באותה התנהגות.

"רק על המשפט הזה מגיע לך לחטוף מכות....."

מה אתה ילד בכיתה ב' ?!

אני לא אמשיך להגיב על זה, אני חושב שהבהרתי את עצמי, פשוט ילדותי לחלוטין.

והתארד הזה הפך להיות מאוד מתנשא. כל אחד חושב שהוא יודע יותר טוב מהשני איזה אוטו כדאי ומנועים

ואחזקה וכל שאר הבולשיט.

אז קודם כל לכל הנערים חובבי המכוניות, לכאלה שאין להם מספר שנים רישיון וניסיון בכביש וניסיון בכל קטע התחזוקה,

אני בטוח שאתם לא אלה שיכולים להגיד איך השוק של מכונית וחלפים למכונית, וטסטים.

לי שבאמת אין מושג מזה ורק לראות לפעמים את אח שלי שיש לו לפעמים סיפורים עם האוטו שלו, שהוא יד שלישית (אם אני לא טועה).

דגם 2001, אוטו שמור בצורה טובה מאוד! אבל מה? יש להחליף פנסים, יש טסטים לעבור שלפעמים לוקחים לך אלפי שקלים.

יש לפעמים חגורות(לא של נוסעים) שחוקות שלא ממש שמים לב שקונים, יש הרבה על מה לדבר.

ככה שאני חושב שלמי שאין ניסיון אישי עם הדברים האלה, אין הרבה מקום לדבר, כי זה סתם יכול להטעות.

חוץ מזה, אני אני אפנה שוב אלייך, zvikel,

אני לא חושב שיש לך את המקום לשפוט נהיגה של אף אחד אבל אני מתכוון של אף אחד כל עוד אתה לא מכיר אותו,

או ראית אותו נוהג.

זה כמו שאני לא יכול לבוא ולהגיד לך "אתה לא יודע כלום במחשבים אתה אידיוט", אין לי את הזכות להגיד את זה,

כי אני לא יודע עלייך כלום.

אז נכון, נהגים חדשים לא נוהגים פרפקט, אצל כולם זה ככה בהתחלה. אבל מי אמר שזה שווה לתחת?

זה שנהג חדש נוהג על פי החוקים, כי הוא רגיל משיעורי הנהיגה, לא אומר שהוא נהג ששווה לתחת, להפך!

נהג שיקבל רישיון ויטוס עם הגז, הנהיגה שלו היא זו ששווה לתחת, כי הוא כנראה לא יודע מה הסיכון הגדול

במה שהוא עושה.

ולא הבנתי את המשפט "כי עשיר גדול אתה לא", א' - מאיפה אתה יודע?

ב' - מזה קשור?! להורים של בנצי כנראה יש עכשיו כסף להשקיע באוטו לבן שלהם, וזה יכול להיות מאוד נחמד אם באמת

יש תקציב כזה פנוי, אז למה לא?

אני לא מבין מה קורה בת'רד הזה, בן אדם רוצה לדעת על איזה מכונית כדאי ללכת להתעניין לפחות, על איזה חברה ודגם

מאוד אמינים וטובים.

ואנשים פה מתחילים להתווכח אחד עם השני ולהתנהג בצורה מתנשאת שפשוט גורמת בחילה.

אני בכלל לא מבין למה הבחירה בפורום הזה, יש בטוח פורומים ששולטים בנושאים האלה, ויכולים לספק מידע הרבה יותר טוב!

אני מקווה שעכשיו לא יבוא ה"חכם הגדול" יעשה ציטוט לפוסט שלי וימשיך את הויכוח.

אם יש לכם משו להציע בנושא, תציעו.

אם אתם חולקים בדעות של חברים שלכם, זכותכם, אז תביעו את זה בצורה יותר נעימה ולא מתנשאת.

ובטח ובטח אל תתחילו לאיים פה במכות..... ::)

לילה טוב לכולם,

רן. ;)

פורסם
  • מחבר

רק על המשפט הזה מגיע לך לחטוף מכות.....

מישהו צריך למצוא את ההורים שלך ולהרות להם איך הילד שלהם מדבר

ורק תדפיס את כל התראד הזה ותראה שאחרי שנה על הכביש אתה תבין למה אמרו לך לא לקחת אוטו מפתה כי לא יעזור לך בתור נהג חדש הנהיגה שלך שווה לתחת

ואל תתלהב יותר מדי מאוטו משומש שעולה שישים אלף שקל כי עשיר גדול אתה לא

תגובות כאלה כדאי שתשמור לעצמך כי במילא שום דבר חכם לא אמרת.. סתם הרגזת פה חצי פורום אז אין טעם..

ואני לא מתלהב משום דבר נתתי לדוגמא את העניין עם הכסף זה לא באמת המצב הנוכחי ואם אין לי מושג על מה מדובר אז אל תרשום פה שטויות בבקשה..

לדבי רן.. יש פה אנשים שבאמת מבינים בתחום וראיתי הודעות שלהם גם בפורומים אחרים(טיטו למשל..) לכן שאלתי גם כאן הכול במחשבה תחילה :xyxthumbs:

פורסם

תודה ! אווי נו דיי תמשיך חחח ;) סתם...

אשמח להמשיך ולנסות לעזור לך ולכל אחד שמבקש יעוץ או שואל כל שאלה הקשורה בכלי רכב .

שיהיה לכולנו חג עצמאות שמח (עם מתנה טובה ,גביע אירופה! :))

פורסם

הפולו לפי דעתי

אני מעדיף גולף אבל זה יותר יקר :P

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים