עבור לתוכן

Seat Ibiza או פולקסווגן פולו ? או אחר..

Featured Replies

פורסם

לך על האיביזה!!!...היא פשוט כל-כך עוצמתית!!! ואני עוד נסעתי על דגם 99' אז תאר לעצמך מה זה דגם 03' :xyxthumbs:

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

נחזור לנושא.

הפולו, הפאביה והאביזה הם אותן מכוניות. כולן על אותו בסיס לכולן יש אותם מנועים והפולו עולה 20K יותר כי בחרטיום יש סמל של פלוצווגן.

אם הייתי הולך על אחת מהן זאת האביזה מכיוון שאם כולן אותו בסיס אז ניקח כבר את הבסיס הכי יפה.

ואם הייתה לי התלבטות בין שני מכוניות אז זה יהיה בין יאריס TS ל-206 1.6 ליטר ידנית, שניהם מעולות ואף אחת מהן לא תהיה נפילה.

• תגובות 54
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעדיף לא לשאול שם.. הם רק אוהבים לצחוק על נובים כמוני והתגובות שלהם לא נעימות..

תקציב אני מאמין בסביבות ה60 אלף שקל המודל בטווח של בין 2000-2003..

דרישות.. אממ לא משהו מיוחד, אמינות יציבות על הכביש עוצמה הנאה.. כל מה שבן נוער כמוני צריך מרכב.. מראה =)

אתה טועה , אולי הם צוחקים אל אנשים שרושמים שטויות חסרי בסיס ועוד כל מיני דברים .

אבל אם תשאל בצורה יפה לדעתי לא יפסלו אותך או יצחקו עליך.

לגבי השאלה שלך אני ממליץ לך לנהוג על שתי המכוניות האלו ולהחליט מה אתה אוהב יותר.

בעיקרון אני לצד הפולו יותר .

למי שאמר שהוא יכול לקנות גולף 1.6 ודנית ילקבל הרבה יותר אז הוא טועה, כי ה1.6 ידנית היא עלה, לחבר של חבר שלי יש אחת (יפייפיה לא ראיתי הרבה כאלו), והיא לא סוחבת הוא לקח אותי הביתה פעם אחת וההתרשמות של שתיינו היא שלילית , למרות זאת הגולף זה אוטו בעל אחיזת כביש נהדרת יציבות אמינות שילדה חזקה מאוד !

ואת זה אני אומר כי אני נוהג על גולף 2.0 2001 אוטומט ו"מהמבחנים" שעשיתי לה התוצאות היו טובות מאוד!

אם אתה רציני , יש מודעה של בחור שמוכר איביזה טורבו במצב חדש ללא פגיעה או שרטיה ב 68 אלף אפשר להתפשר על המחיר.

פורסם

אמרת ביקורת שלילית על הגולף, ואז מצד שני אמרת חיובית עליה ושהיא טובה..

לא הבנתי ממש למה התכוונת ?

פורסם

אמרתי צדדים חלשים במנוע 1.6

וצדדים חזקים בגולף בכללי (לא תלוי במנוע) שילדה, אחיזה, נוחות  , ועוד

שלא תבין לא נכון הגולף הוא אוטו מעולה ! אבל לא בגירסאת 1.6

פורסם
  • מחבר

מה לגבי האיביזה טורבו ? איך היא בהשוואה לפולו או ל206 ? כח, אחיזת כביש, צריכת דלק הכול..

פורסם

אם אתה הולך לקנות מכונית ספורטיבית

אני ממליץ לך ללכת לעשות קורס נהיגה מתקדמת

כדי שלא תימרח על עץ או במקרה הגרוע על מכונית אחרת

פורסם
  • מחבר

אל תדאג בקשר לזה אני נוהג טוב.. ::):silly:

פורסם

אתה מדבר שטויות כי אני מאמין שיש לך פולקסוואגן גולף 2000 גיר אוטומט וה1600 גיר רגיל בנתוני הביצועים הם זהים לגמריי

המנוע 200 של הגולף עד שנת 2004 הוא מיושן מאוד ומפיק רק 115 כוחות סוס רק 10 כוח סוס מעל ל1600 אז תפסיק לדבר שטויות ויש לי גם אחת כזאת אוטומטית והיא סוחבת יפה מאוד...

כנראה נסעת על אחת שהיא ממש גמורה

פורסם

אם אבא שלך אוהב להתקע עם מכונית שהיא סתאם יקרה אז שיקנה גולף שזוהי טעות אדירה לדעתי  - זה אוטו יקר והאחזקה עוד יותר יקרה.

פיז'ו זה סתאם אוטו עדין ושביר - ממש אוטו לבחורות  והוא צרפתי :nono:

לדעתי די משתלם לקנות איביזה שהיא על אותו בסיס של גולף יותר זולה ויותר מהירה . אם כבר אז זו הייתה הבחירה שלי.

כמובן שיש את היאריס והדומות לה  אבל אלה מכוניות ללא חווית נהיגה ספורטיבי כמו האיביזות.

וחוץ מזה למה לקנות שנתון כל כך חדש זה ממש לא משתלם אתה תפסיד כסף כשתרצה למכור

עריכה :אתה מדבר שטויות כי אני מאמין שיש לך פולקסוואגן גולף 2000 גיר אוטומט וה1600 גיר רגיל בנתוני הביצועים הם זהים לגמריי

גיר רגיל ואוטמט בחיים לא יהיו אותו דבר בגלל המומנט והשליטה שלך במנוע

פורסם

אתה מדבר שטויות כי אני מאמין שיש לך פולקסוואגן גולף 2000 גיר אוטומט וה1600 גיר רגיל בנתוני הביצועים הם זהים לגמריי

המנוע 200 של הגולף עד שנת 2004 הוא מיושן מאוד ומפיק רק 115 כוחות סוס רק 10 כוח סוס מעל ל1600 אז תפסיק לדבר שטויות ויש לי גם אחת כזאת אוטומטית והיא סוחבת יפה מאוד...

כנראה נסעת על אחת שהיא ממש גמורה

אתה מדבר אלי?!? כי אם כן , אז נסעתי על אחת מושקעת כמו שהיית מת שתיהיה לך , ולא גמורה בכלל !

אפילו בעל האוטו אומר שהיא עגלה ורוצה להחליף ל GTI .

נתתי לו סיבוב בגולף אצלי והוא אמר שאין מה להשוואת , תיתפלא נהגתי על 2 והם זהות .

אולי לא נהגת על ה2000 ובגלל זה אתה לא מכיר בעובדות .

פורסם

מה לגבי האיביזה טורבו ? איך היא בהשוואה לפולו או ל206 ? כח, אחיזת כביש, צריכת דלק הכול..

בוא אני יתאר לך את זה כמו מכבי ת"א בכדורסל שתמשיך להיות אלופה בכל שנה.

רמה אחת מעל כל המכוניות שהוצעו פה . :)

פורסם
  • מחבר

ואיך האיביזה טורבו בהשוואה לאיביזה 100כ"ס/75כ"ס ? יש הבדלים רציניים ומשמעותיים או שזה סתם בזבוז כסף מיותר???

פורסם

הטורבו זה הבדל מטורף .

החל בהכל. ובייחוד התאוצה של האוטו .\

זה כבר לא אוטו זה מפלצת ( החיסרון הוא שיקר לתחזק רכב טורבו מבל סוג .)

אבל אם כבר טורבו אז למה לא איזה סובארו

פורסם
  • מחבר

הטורבו זה הבדל מטורף .

החל בהכל. ובייחוד התאוצה של האוטו .\

זה כבר לא אוטו זה מפלצת ( החיסרון הוא שיקר לתחזק רכב טורבו מבל סוג .)

אבל אם כבר טורבו אז למה לא איזה סובארו

אני מחפש אוטו קטן סטייל איביזה ו206.. לא נראה לי יש סובארו שעומדת ב"דרישות" שלי.. או שיש ?..

פורסם

זה לא שאני אומר שאיביזה זאת לא בחירה מעולה

מה שאני אומר שסובארו ההבדל באורך יהיה כמה 30-40 ס"מ (אל תתפוס אותי במילה שזה האורך בדיוק )

אבל סובארו זה סובארו .

אמינות ויופי (לדעתי) וללא ספק אוטו עם קבלות . לא הכרתי אדם מאוכזב מסובארו

אבל אם אתה נהג אגרסיבי אז תדע שקלאצ' זה התורפה של האוטו הוא הדבר היחיד שמתבלה מהר . חוץ מזה האוטו ממוגן ונועד לקריעה .

לא משנה מה תעשה אל תקנה אוטומט . זה מוריד מההנאה של הנהיגה . לי יש אוטומט ( מיצובישי סופר לנסר לאחי איביזה 94 גיר רגיל ובלי לחשוב פעמיים הייתי מעדיף את האיביזה שבקרוב אני מאמין שאני יעשה איזה החלפה - ומניסיון זה אחלה אוטו ואמין -- ברור שזה לא השוואה בין הרכבים שאתה הולך לקנות אבל זה רק כדי להמחיש לך כמה אוטומט מעייף ומוציא את ההנאה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים