פורסם 2005 במאי 320 שנים איך אתם עושים את האייקונים הגדולים האלה?עם איזה תוכנה? מאיזה אתרים? הורדתי אייקונים מכל מני אתרים שנתנו פה אבל אלה אייקונים רגילים בגודל הרגיל של הxp...מישהו יכול לענות לי סופסוף? אפשר להגדיל את האייקונים בכל מהחשב אבל אז זה מכוער. איך מגדילים אותם רק בדסקטופ?ואם כבר, אם איזה תוכנה אני מפעיל את הwidgets? ואיפה אני מוצא widgets? בעיקר אחד של לוח שנה ואחד של מזג אוויר שיש בו את תל אביב...
פורסם 2005 במאי 320 שנים מישהו יכול לענות לי סופסוף? אפשר להגדיל את האייקונים בכל מהחשב אבל אז זה מכוער. איך מגדילים אותם רק בדסקטופ?ואם כבר, אם איזה תוכנה אני מפעיל את הwidgets? ואיפה אני מוצא widgets? בעיקר אחד של לוח שנה ואחד של מזג אוויר שיש בו את תל אביב...תשתמש בתוכנה AveDesk 1.2 היא לא מסובכת רק תבחר Desklet של Shortcut ותעצב אותו איך שאתה רוצה...
פורסם 2005 במאי 320 שנים הייתי רוצה לדעת:- איך לעשת שמתחת לאייקונים לא יהיו שום כתוביות, רק סמל.- איך להגדיל את האייקונים רק בדסקטופ, ובכל שאר המקומות בווינדוס להשאיר אותם קטנים.
פורסם 2005 במאי 320 שנים למישהו יש theme או משהו שהופך את המראה של המראה לכמו של המקינטוש mac os x? שהווינדוס יראה ככה :
פורסם 2005 במאי 320 שנים תשתמש בתוכנה AveDesk 1.2 היא לא מסובכת רק תבחר Desklet של Shortcut ותעצב אותו איך שאתה רוצה...איזה תוכנה פשששששתודה רבה.
פורסם 2005 במאי 320 שנים הרקע נלקח מהאתר www.artofgregmartin.com אתר מעולה לרקעים של חלל וכאלה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 320 שנים למישהו יש theme או משהו שהופך את המראה של המראה לכמו של המקינטוש mac os x? שהווינדוס יראה ככה : מצטרף לשאלה ואשמח גם לדעת עם איזה תוכנה להתקין את הTHEME... תודה רבה! איתן
פורסם 2005 במאי 420 שנים קסם חחחח סתם עם תוכנה שנקראת Object dock. היא נותנת לך את כל הסמלים למטה כמו במערכת הפעלה של מקינטוש. את השורת "התחל" מעלים למעלה ועושים auto hide ככה שמתמשים בזה רק לפעמים שצריך לכבות או משהו... אמממ ויחד עם style xp משנים הכל ל-theme בשם Panther וזהו
פורסם 2005 במאי 420 שנים קסם חחחח סתם עם תוכנה שנקראת Object dock. היא נותנת לך את כל הסמלים למטה כמו במערכת הפעלה של מקינטוש. את השורת "התחל" מעלים למעלה ועושים auto hide ככה שמתמשים בזה רק לפעמים שצריך לכבות או משהו... אמממ ויחד עם style xp משנים הכל ל-theme בשם Panther וזהו את החלק שמודגש אתה יכול לפרט בבקשה? איתן
פורסם 2005 במאי 420 שנים אני חייב להודות ש- AveDesk קצת דפוקה, והנה רשימת התלונות:- שאני עושה Browse דרך explorer.exe כמובן, לא רואים אף אחד מה- Desklet's שעשיתי.- לא ניתן ללחוץ על אייקונים מבלי להפעיל אותם (כלומר, לסמן אותם בכחול הזה).- לא ניתן לבחור או להוזיז חבורת אייקונים בו-זמנית.
פורסם 2005 במאי 420 שנים אני מתכוון שאת ה-task bar תעלה למעלה, ושאתה רוצה לכבות את המחשב רק אז אתה ניגש אליה ולוחץ על האייקון של כיבוי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.