פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אפשר לעשות PIN TO START לכל האפלקציות שמשתמשים הרבה, ואז הם יופיעו למעלה כשלוחצים על START.. הרבה יותר נוח..
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים העדכני שלי WOW, ממש אהבתי! הנה שלי אחרון: (אני שם איקונים כי לדעתי זה לא נוח דרך ההתחל את הכל) [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מה עם האיקונים ? נהיו לי יותר מדיי אייקונים וזה נהיה ממש מעצבן, ואני כל הזמן מנסה לסדר אותם שאני אצליח לראות את התמונה ולפעמים לא מצליח. אקיצר נמאס העלמתי אותם. אם הייתי יודע איך עושים אייקונים יפים אז בכיף אבל לצערי אין לי מושג איך עושים את זה
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אוקיי, זה רשמי, שכנעתם אותי לעשות דסקטופ מעוצב! (אחרי שתמיד היה לי אחד בלי רקע, ואפור)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים יפה HOMBER. תגידו איך אני עושה שלאיקונים לא יהיה כיתוב מתחתם, אני משתמש בסטייל XP.
פורסם 2005 במאי 120 שנים אתה יכול להגדיל את מספר האפליקציות שיופיעו לך שם .מבחינת מקום...נכנסות שם 15 אפליקציות?
פורסם 2005 במאי 220 שנים איך אתם עושים את האייקונים הגדולים האלה?עם איזה תוכנה? מאיזה אתרים? הורדתי אייקונים מכל מני אתרים שנתנו פה אבל אלה אייקונים רגילים בגודל הרגיל של הxp...
פורסם 2005 במאי 220 שנים תגידו אני משתמש בתוכנה stylexp והורדתי bootscreen . הבעיה שאני שם אותו אז שהמחשב עולה הוא עושה לי לבחור בין להעלות את מערכת ההפעלה עם הבוט סקרין או בלי הבוט סקרין. יש אפשרות לתקן את זה?
פורסם 2005 במאי 220 שנים התחל->ימיני על המחשב שלי->מאפיינים->מתקדם->הפעלה ושחזור->ערוך.אם אני לא טועה, כשאתה משנה את זה אז הוא שואל אותך האם אתה רוצה לשמור את הישן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.