פורסם 2005 באפריל 1620 שנים הת'רד הזה שוקע וחבל, החלטתי להקפיץ אותו עם תמונה חדשה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים נחמד, זה השחקן מהסרט אמקיראן פאי. אני חושב ראיתי אותו מאה פעם. אתה מתכוון לדסקטופ שלי? הגמד הזה לא שיחק באמריקן פאי (אני חושב) אלא באוסטין פאוורס 2-3.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים הת'רד הזה שוקע וחבל, החלטתי להקפיץ אותו עם תמונה חדשה.אחי, למה אתה שם את העיוות הזה ברקע שלך חחחחשים איזה כוסית מה אתה שם לי את המום הזה??
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אחי, למה אתה שם את העיוות הזה ברקע שלך חחחחשים איזה כוסית מה אתה שם לי את המום הזה??מה אני יעשה הוא בין המצחיקים יש לי חולשה אליו.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מה אני יעשה הוא בין המצחיקים יש לי חולשה אליו.דוגרי בין המצחיקיםזה אותו אחד מג'קאס?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים רק לא ג'אקס!!!!! ילדים מפגרים בבית הספר שלי חיקו אותם ועשו וידאו שלם, הם מרביצים אחד לשני ליד זקנות,קופצים לשיחים, והכי קורע קוראים לנהג מונית שהם לבושים רק תחתונים.! בקיצור תוכנית עם השפעה לא טובה :smile1:
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים זה ג'ק-אס לא ג'אקסוהם עושים דברים יותר מצחיקים מללכת מכות ליד זקניםאין עליהם הם הכי מצחיקיםלמרות שהם לא הכי מטורפים, יש (לצערי) הרבה יותר מטורפים, דברים שגובלים בהפרעות נפשיות (ראה Dirty Sanchez)אבל WILD BOYS זה ממש מצחיק עם החיות וזה...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים ^^^חחחח אני מכיר אחד כזה שניסה לעשת ג'ק אסס עם אופניים ודפק את השן שלו ברצפה והיא הפכה לשן כחולה(bluetooth)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.