עבור לתוכן

קנית מדפסת במבצע 389 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש מבצע של מדפסת lexmark x2250 ב 389 ש"ח

מה אתם אומרים עליה?

היא שווה משהו?

ועוד שאלה איך אני יכול להפעיל פקס דרך המחשב?

תודה

פורסם

יש מבצע של מדפסת lexmark x2250 ב 389 ש"ח

מה אתם אומרים עליה?

היא שווה משהו?

ועוד שאלה איך אני יכול להפעיל פקס דרך המחשב?

תודה

הלקסמרקים הדיו שלהם יקר

להפעיל פקס אתה יכול דר מודם 56K כן כן הישן הזה של האינטרנט האיטי ;) בעזרת תוכנה שנקראת  Win fax   

:smile1:

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקנות את Canon PIXMA iP1000 עם טכנולוגית FINE.

יש לי אותה,קניתי ב 400 ש"ח ואני ממש ממש מרוצה מימנה.

איכות צבע יפה,מהירות הדפסה גבוהה,לא עושה בעיות והדיו שלה זול.

רק החסרונות.. אין לה מגש לדפים והיא מרעישה במיוחד.. אבל למי אכפת :silly:

פורסם

רק שהוא מדבר על מדפסת משולבת עם סורק.

אני לא הייתי נוגע בלקסמרק עם מקל. לא נתקלתי ב*אחת* שלא היתה בעייתית.

יש לך את ה-HP 1315 שנראה שמרוצים ממנה והיא עולה רק 100 ש"ח יותר:

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=34910

פורסם

רק שהוא מדבר על מדפסת משולבת עם סורק.

אני לא הייתי נוגע בלקסמרק עם מקל. לא נתקלתי ב*אחת* שלא היתה בעייתית.

יש לך את ה-HP 1315 שנראה שמרוצים ממנה והיא עולה רק 100 ש"ח יותר:

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=34910

לא - הדיו שלה יקר מאוד. בסביבות 200 ש"ח לראש צבעוני ו125 ש"ח לשחור. העלות לדף בHP גבוהה מאוד יחסית ליצרניות האחרות בגלל מחירי הדיו.

על השירות של HP בארץ אני מעדיף לא לדבר. נסו בגוגל.

בכל מקרה במחיר הזה (וכבר אמרו זאת לפניי 1000 פעם...) זול עולה ביוקר.

פורסם

היום ב600 שקל יש מדפסות לייזר שאפשר לקבל איתם איכות מדהימה+עלויות דיו זולות מאוד.

10-20 אגורות לדף ובהזרקת דיו בערך חצי שקל.

פורסם

היום ב600 שקל יש מדפסות לייזר שאפשר לקבל איתם איכות מדהימה+עלויות דיו זולות מאוד.

10-20 אגורות לדף ובהזרקת דיו בערך חצי שקל.

1. לא רלוונטי למי שצריך להדפיס גם בצבע.

2. במדפסות לייזר אין עלויות דיו כי פשוט אין דיו. המדפסת משתמשת בטונר שהוא גליל של אבקה יבשה שאותה הלייזר חותך ואופה על הדף. מחיר הטונר נע בין 400-500 ש"ח ומספיק לכמעט 3000 דף במדפסות האלה.

3. לא לשכוח שהעלויות לדף שמפרסמים היצרנים מסתמכות על כיסוי של 5 אחוזים מהדף. גם בהזרקת דיו.

שא ברכה.

פורסם

1 מאוד רלוונטי והוא גם יזכה לאיכויות גבוהות בהרבה.

2 I KNOW זאת הייתה טעות מהמההירות.

3 מה שקראתי היה אוביקטיבי (מדור מחשבים) ולא לפי פרסום של חברה שיש לה נגיעה בנושא.

פורסם

1 מאוד רלוונטי והוא גם יזכה לאיכויות גבוהות בהרבה.

2 I KNOW זאת הייתה טעות מהמההירות.

3 מה שקראתי היה אוביקטיבי (מדור מחשבים) ולא לפי פרסום של חברה שיש לה נגיעה בנושא.

1. לא רלוונטי בכלל!! מהמדפסת שהוא הצביע עליה ניתן להסיק שהוא מחפש משהו זול, לבית, ועם צבע.

לגביי האיכות תרשה לי לשאול בבקשה מה הקשר??, על איזה איכויות אתה מדבר??

הרזולוצייה של מדפסות לייזר בסכומים האלה לא עולה על 1200X600 DPI בשחור,ושלא נזכיר פה בכלל מדפסות לייזר צבעוניות שלא מתקרבות למדפסות הזרקת דיו בהדפסות צבע. לייזר לא בהכרח מדפיס יותר טוב אלא מוזיל את העלות פר דף, ומשתמש במנגנון יותר אמין מהזרקת דיו.

2. אחלה.

3. תביא קישור.

4. שא ברכה.

פורסם

שראיתי את התגובה מעליי חיש מהר הלכתי להביא את העיתון הישן מהארון שבו קראתי את הכתבה הישנה ואז נוכחתי בטעות הגדולה שלי.

הכתבה דיברה על השתלבות מדפסות לייזר בשוק הביתי ודיברה היום על המחירים הזולים שקיימים בשוק. רק שכחתי דבר אחד שהכתבה הייתה מדפסות לייזר שמדפיסות בשחור לבן. מדפסות בשחור לבן אפשר למצוא ב600 שקל (Lexmark E232 ,Canon LBP112-,HP LaserJet 1010 ועוד ועוד..).

בקיצור טעיתי ובגדול. אני חוזר בי מדברי ונוטל עלי את כל האשמה. היום קיימות מדפסות לייזר צבעוניות ב2000 שקל.

בכל אופן כל מדפסת לייזר צבעונית תהיה פשוטה ככל שתהיה(2000 שקל) תתעלה על כל מדפסת הזרקת דיו סטנדרטית(מתחת לאלף שקל) בנוחות שימוש ואמינות.

פורסם

טוב לא כזה סיפור.

אני לא ממש מסכים עם הקביעה כי כל מדפסת לייזר צבעונית תתעלה על מדפסת הזרקת דיו סטנדרטית ללא קשר למחיר.

יש מדפסות דיו טובות מאוד שלא נופלות משום בחינה באמינות ונוחות שימוש מכל מדפסת לייזר שהיא. הבעיה היא בעלות ראשי הדיו או לעיתים דפי התמונה להדפסה היקרים יחסית.

לילה טוב.

פורסם

אני טעיתי טעות חמורה במה שאמרתי לפני זה אבל עכשיו תוכן המשפט האחרון שכתבתי הוא היה מהכתבה אם אתה רוצה תוכל לעשות השוואות כנס לאתר של פנדה תסתכל במדפסות ותווכח שאכן כך פני הדברים.

בכל אופן יום נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים