עבור לתוכן

עדכונים ל-WIN98SE

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב :cool2:) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE >:(. רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש :s07:).

תודה מראש.

פורסם

move up to windows 2000, its better and has update support

פורסם

תקרא כאן:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113346.msg955785#msg955785

פורסם

כמובן שהתבלבלתי ועניתי בדיון השני במקום בזה.. אחרי חודש שלא היתה בו פעילות :)

אבל התגובה שלי שם תקפה גם לפה. תכל'ס אם המחשב שלך לא חזק מספיק כדי להריץ Windows 2000, אני חושב ש-98SE מספיק טובה.

פורסם
  • מחבר

כל הנ"ל לא כ"כ עזרו לי :-\,

א) אני לא רוצה לעבור ל-2000

ב) היה נחמד לקרוא את המאמר על המחזוריות, אבל עדיין...

רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב
פורסם

שלום לכם,

כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב  :cool2:) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE >:(. רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש  :s07:).

תודה מראש.

אם אני זוכר נכון אז ל LOCALIZED יש עדיין תמיכה אוטומטית מה שאין ל ENABLED.

פורסם
  • מחבר

אם אני זוכר נכון אז ל LOCALIZED יש עדיין תמיכה אוטומטית מה שאין ל ENABLED.

יש לי ENABLED.

פורסם
  • מחבר

זה כבר הגיע לאמצע העמוד השני, וזה די חשוב לי...

תודה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, רוב העדכונים שם הם תמיכות לשפות אחרות שאף אחד לא צריך...

פשוט תבחר לעדכן כל מה שלא שפה אחרה וזהו.

פורסם

מיקרוסופט חדלה לתמוך בגירסה הזו אבל ישנה חבילת שירות לא רישמית שאפשר למצוא אותה פה:

http://www.tcmagazine.net/comments.php?shownews=9589&catid=3

זהירות: היא מיועדת לגירסה האנגלית בלבד ולכן לא מומלצת במקרה שלך. אני בספק אם מישהו ירכיב משהו דומה לגירסה העברית.

פורסם
  • מחבר

מיקרוסופט חדלה לתמוך בגירסה הזו אבל ישנה חבילת שירות לא רישמית שאפשר למצוא אותה פה:

http://www.tcmagazine.net/comments.php?shownews=9589&catid=3

זהירות: היא מיועדת לגירסה האנגלית בלבד ולכן לא מומלצת במקרה שלך. אני בספק אם מישהו ירכיב משהו דומה לגירסה העברית.

נו, שלי היא הגרסה האנגלית...

פורסם

שלך היא ENABLED כלומר תומכת בשפה העברית והיא מיוחדת לארץ. לא חושב שהיא 98SE באנגלית אבל אתה יכול לנסות. מקסימום....

פורסם
  • מחבר

כן, לא נראה לי שאני אתקין את זה בכל מקרה (כבר היה לי נסיון מר עם חבילה לא מוכרת כאמור), ואין לי כוח להתקין את ה-98 עוד פעם (לפני ימים ספורים התקנתי את ה-XP עוד פעם :-\).

תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים