עבור לתוכן

ATI 9800, המאוורר הפסיק לעבוד... מה עושים?

Featured Replies

פורסם

Ambient זה מקיף...אולי זה חיישן שיושב על הכרטיס עצמו ולא מתחת לליבה?!?!?!

פורסם

אתמול גם לי הפסיק לעבוד המאוורר בכרטיס 9700P שלי קניתי קירור של זאלמן ללא מאורור ב110 שקל בPCCOOL ליד הבית שלי .. משום מה הרכבתי אותו והוא עדיין חם (גוף הקירור חם) אני לא יודע אם זה בסדר או רע ?  :s05:... בכל אופן תקנה קירור חדש .. ואגב המשחב לא קופא אם המאוורר מפסיק לעבוד הוא פשוט עושה ריסטארט

זה ידוע שהקירור של זלמן בלי מאורר עליו לא שווה כלום.. בלי המאורר אפילו קירור סטוק של הכרטיס יותר קר ממנו ב3-2 מעלות.. רק עם משתמשים במאורר אז יש ירידה של מעלות.. תקנה את המאורר של זלמן או שתקמבן אחד ואני בטוח שתראה שיפור.

פורסם

אצלי יש 9600 פרו אולטרה ולי יש חישן אבל לא בדריוור של הכרטיס מסך אבל באוורסט יש לי טמפרטורה של הכרטיס מסך

תתקין את הדרייברים של אומגה , אולי 'יצוץ' לך החיישן.

פורסם

אנשים , למה להמליץ לקנות קירור חדש ישר?  אצלי על ה TI 4200 הישן המאורר יום אחד הפסיק לעבוד ובמזל לא נשרף הכרטיס. פיניתי פה לכמה אנשים שהציעו לי משהו שגם חשבתי עליו -  פשוט לחבר את המאורר ישירות ל 12V (מולקס, חיבור חשמל כמו של ההרד דיסק שבא גם בכרטיסים החדשים ) פעולה זאת כמובן שמבטלת את האחריות אך לכרטיס ישן כזה מזמן נגמרה האחריות מה גם שהחלפת קירור מבטלת את האחריות גם כן ... אצלי זה עובד ככה כבר מעל שנה ואפשר לנסות זאת פני שמוציאים 100 שח + על פתרון קירור ..

פורסם
  • מחבר

חברים, נחזור שניה לנושא, איזה מאורר אתם ממליצים עליו בכדי שהביצועים יהיו מאקסימליים, והאם אפשר לעשות (או מומלץ לעשות) OC על הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

לא לא, נא לא להעביר הודעה זו לאיורור וקירור, השאלה שלי התחילה ועדיין נמצאת על הכרטיס הגראפי, אני צריך אנשים שמתעסקים בכרטיסי מסך שיענו לי ולא אנשי קירור...

פורסם

הלינק האחרון שהמליצו לך מצויין

בנוסף אין ממה לחשוש מהפסקת פעולת המאוורר על ATI הכרטיס לא יכול להשרף, יש לו מנגנון ניתוק הצתה כשהטמפרטורה עולה.

הטמפרטורה עולה רק במשחקי 3D, למשחקים פשוטים ועבודה רגילה הוא לא זקוק לקירור שבה עם הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים