עבור לתוכן

ATI 9800, המאוורר הפסיק לעבוד... מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :'(

יום אחד לא הבנתי למה המחשב שלי כל הזמן קופא, במיוחד תחת משחקים כבדים. היום הסתכלתי ונוכחתי לדעת. :'( :'( :'(

המאורר של ה ATI RADEON 9800 (original)OEM הפסיק לעבוד.....

אפילו שנכנסתי לאתר הזה עכשיו המחשב מתחיל לקפוא... המצב עגום (אני נמצא על המחשב השני)

הסיבה: ? אין לי מושג, אולי בלאי,  קניתי אותו לפני שנה וכמה חודשים.

אני ממש זקוק לעזרתכם.

איני יודע אם אני יכול לתקן את זה לבד (אולי עם הלחמה או משהו) או מי היצרן, אני קצת אבוד.

וד"א, ניקתי עם אויר את האבק, חיברתי שוב ועדיין לא עובד.

אודה לכם על תשובה מהירה.

ביי :-\ :'(

פורסם

דבר ראשון וקריטי מאוד - אל תעבוד בכלל עם הכרטיס ללא קירור!

אתה מקצר דראסטית את חייו והוא יישרף מהר מאוד!!

אם יש אחריות - ממש. אם אין, קנה קירור של Zalman או קנה ATi Silencer לכרטיס.

אל תפעיל את הכרטיס ללא מאוורר!

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת לי לינק לאותם מקומות שמוכרים מקררים/מאוררים לכרטיסי מסך? (לא ידעתי שמוכרים כאלו).

פורסם

גם לי יש כרטיס של ati 9800 pro ורציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתוכל להראות לנו את מידת החום שבו נמצא הכרטיס ?

כיוון שלא כל " שני וחמישי " אני פותח את המארז כדאי לראות האם המאוורר שבכרטיס עובד ויכול ליווצר מצב בו שלא עובד קירור על הכרטיס ועד שנשים לב המצב יכול להיות כבר בלתי הפיך .

פורסם

גם לי יש כרטיס של ati 9800 pro ורציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתוכל להראות לנו את מידת החום שבו נמצא הכרטיס ?

כיוון שלא כל " שני וחמישי " אני פותח את המארז כדאי לראות האם המאוורר שבכרטיס עובד ויכול ליווצר מצב בו שלא עובד קירור על הכרטיס ועד שנשים לב המצב יכול להיות כבר בלתי הפיך .

אין מצב שאתה לא תשים לב..!!...

כי כל פעם שתפעיל את המחשב...אחרי כמה שניות/דקות....ולא משנה איזה פעולה תעשה...המחשב "יקפא"....ושום דבר לא יעבוד...הכל לא יגיב...

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות רק אם יש לכרטיס דיודת גילוי חום, מכיוון שאין דבר כזה לכרטיסי PCI (עד כמה שאני יודע) אז אני פשוט משתמש בדיודה של הלוח אם שלי (שמגלה חום בתוך המארז) אני פשוט מסדר אותה עם אזיקון שיהיה ליד המעבד של ה-RADEON.

מקווה שעזרתי.

אה, תודה על הלינקים בן אדם.

פורסם

רוב הסיכויים שלכרטיס יש סנסור, בATI TRAY TOOL יש תצוגת טמפ'

פורסם

^^^

רוב הסיכויים שאין לו חיישן . יש רק בדגמים עם 256MB ובחלק מועט לכ. עם ליבה R360 .

פורסם

ואללה?! אתה יודע פגעת בול! באתי להגיד איך זה שלי יש אבל יש לי ליבה 360 בלה בלה... טוב אולי אתה צודק אז מה שנשאר זה סנסור חיצוני

פורסם

אתמול גם לי הפסיק לעבוד המאוורר בכרטיס 9700P שלי קניתי קירור של זאלמן ללא מאורור ב110 שקל בPCCOOL ליד הבית שלי .. משום מה הרכבתי אותו והוא עדיין חם (גוף הקירור חם) אני לא יודע אם זה בסדר או רע ? :s05:... בכל אופן תקנה קירור חדש .. ואגב המשחב לא קופא אם המאוורר מפסיק לעבוד הוא פשוט עושה ריסטארט

פורסם

בכל אופן, חיישני חום יש רק בRV\R360 שזה 9600XT\9800XT, בכל שאר הרדאונים מתחתיהם(9700P\9800P ואילך) אין חיישנים באף אחד ולא היו.

פורסם

אצלי יש 9600 פרו אולטרה ולי יש חישן אבל לא בדריוור של הכרטיס מסך אבל באוורסט יש לי טמפרטורה של הכרטיס מסך

פורסם

הליבה שלך זה RV/R360!!

פורסם

אתה צודק יש לי RV360 אבל השאלה למה זה לא מראה לי טמפ בדריוור של הכרטיס מסך??....

ועם הטמפרטורה באוורסט נכונה?....

ומה זהGPU Ambient ??....

זה הטמפרטורות שלי

Temperatures

Motherboard 27 °C (81 °F)

CPU 39 °C (102 °F)

Aux 31 °C (88 °F)

GPU 35 °C (95 °F)

GPU Ambient 35 °C (95 °F)

Maxtor 6E040L0 37 °C (99 °F)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים