עבור לתוכן

מחשב חדש - בעיות חדשות

Featured Replies

פורסם

שידרגתי סופסוף את המחשב, ל- AMD 3000+ 64BIT, ומאז לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך...

הבעיה הראשונה היתה שלא הצלחתי להתקין ווינדוס - כל פעם הוא היתה בעיה עם קובץ אחר, או שבמהלך ההתקנה המחשב החליט להתקע לגמרי. בסופו של דבר, רגע לפני שהתייאשתי והחזרתי את המחשב לחנות, שישברו את הראש בעצמם ויתקינו את הווינדוס, זה הצליח, והכל עלה באופן תקין (או לפחות ככה חשבתי...).

מכיוון שהדיסק עצמו לא מעודכן, הייתי צריך לעדכן דרך ה-windows update, דבר שעלה לי בלא מעט restart-ים פתאומיים, מסכים כחולים, ואיבוד מספר שנים מחיי.

מאז שהתקנתי את העדכונים שהוצעו לי, הכל עובד בצורה סבירה, למעט כמה יוצאי דופן: 1. משום מה, לא מוצע לי ה-sp2 דרך ה-windows update, ו-2. תוכנות כמו NOD32 ו-ZoneAlarm לא עולות (אלו התוכנות היחידות שניסיתי בינתיים, וגם זה היה לפני העדכונים שהתקנתי)

לאחר התיאור ה"קצרצר", יש לי כמה שאלות -

עד כמה שידוע לי, ה-AMD64 אמורים לעבוד בתאימות מלאה לאחור. יכול להיות שהבעיות בהתקנה ובעדכונים היו בגלל גירסה ישנה יחסית של ה-WinXP שלי?

למה אין לי אפשרות לעדכן ל-SP2 דרך windows update, והאם יש קישור ישיר? אני משתמש ב-Win Xp Pro בגירסה האנגלית.

האם מומלץ להתקין את WinXP64 שיוצא השבוע?

מצטער על המגילה, ותודה מראש לעונים!

פורסם

מאחר ואתה אומר שהבעיות מופיעות באופן רנדומלי, ואפילו בהתקנה היתה כל פעם בעיה בקובץ אחר, אני הייתי מנחש שמדובר בבעיה בזכרון. נסה להריץ בדיקה עם memest86+ ולראות מה קורה.

כמה עדכונים כן מופיעים לך ב-Windows Update?

קישור ישיר ל-SP2 אתה יכול למצוא בדיון המרוכז בראש הפורום הזה, או ב- Download.microsoft.com. מדובר בהורדה של 260 מגה.

לגבי ה-Windows XP 64bit, אין בעיה איתו, רק תוודא שיש לך את כל הדרייברים שאתה צריך עבורו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים