פורסם 2005 במאי 220 שנים טוב, אני אוהב בגדול את המשחקים האלה, רק כשהם לא דורשים ידע אישי(לא מכיר מדינות בארה"ב), ואני עצלן מכדי לבדוק באנציקלופדיה/אטלס. פעם היה כזה משחק, רק עם חידות תיכנותיות וHTMLיות.נחמד ביותר. שם הגעתי על לשלב שצריך להוריד CLASS(או משהו כזה אני לא זוכר). לא ניסיתי להמשיך בגלל שהייתי צריך תתוכנה של הJAVA ואין לי אותה.
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני עדיין לא מבין מה הבעיה...התשובה של ההפך מ-light זה heavy. לך זה לא עבד ?אם לא שמת לב, גם לך זה לא עבד
פורסם 2005 במאי 220 שנים אבל נתקעת בסופו של דבר במבוי סתוםאז מה זה משנה שכתבת heavy?נסה dark ותראה למה אני מתכוון
פורסם 2005 במאי 220 שנים הבנתי את הכוונה...זדוני משהו...עכשיו אני מבין את ה-daed end שהגעתי אליו פתאום...למרות שניסיתי גם dark ומשום מה לא תפס לי...והנה עוד משהו זדוני, גם המילה dark הגעתי לשלב 11 בסופו של דבר, וגם שם קיבלתי daed end ! כאשר גם מקודם בשלב 11 קיבלתי dead end
פורסם 2005 במאי 220 שנים בשלב מסויים הייתי בטוח שזה ה yeong yang אבל זה לא עוזר (השחור מייצג חושך הלבן אור...לפי הסינים)
פורסם 2005 במאי 220 שנים כן, גם חיפשתי את זה באינטרנט בשילוב עם המילה light ההפך שם זה darkness וגם זה לא עובד...
פורסם 2005 במאי 220 שנים שימו לב שזה "Light" עם מרכאות...אבל שום דבר מהפירושים ההפוכים לYANG שזה הYIN לא עובדים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.