פורסם 2005 במאי 220 שנים תראו יש לי WINXP64 מקורי אצלי ואני רוצה להתקין אותהעכשיו יש לי בעיה כי כשהפעלתי את ההתקנה עשית F6 כי שיזה את ה SATAהכנסתי תדרייברים והוא כותב שהם לא מתאימים למערכת 64למישהו יש מושג אם קיימים דרייבים ל SATA ללוח אם ABIT K8v-MAX3 ל WINXP64אפילו לא גירסה רישמית אלה בשלבי ניסיון אני פשוט חייב לבדוק תמערכת הזאת...תודה מראשלמנהלים: אם זה לא הפורום המתאים אני מבקש סליחה מראש ואם תוכלי להעביר לי את זה לפורום המתאים...
פורסם 2005 במאי 220 שנים תנסה מכאןhttp://www.siliconimage.com/support/downloadresults.aspx?pid=28&bios=0&drivers=1&sataraid=0&
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר אממממ תראה אחי יש בעיה אחת יש שני שבבים אחד הוא של סיליקון מה שנתת לי אבל הוא של הריידוהשבב השני הוא בכלל של VIA משהו VT8327 אני חושב או 8237.אז אם תיכול לחפש לי אני ישמח תודה שוב
פורסם 2005 במאי 320 שנים יש לך שני צ'יפים של תמיכה בSATASIL3114 תומך בארבע החיבורים שנימצאים בחלק התחתון של הלוחVT8237 תוצך בשני החיבורים שנמצאים קצת יותר למעלה ליד הבטריה הדרייבר לראשון (של הארבע) מכאןהדרייבר לשני (של השניים) מכאן
פורסם 2005 במאי 320 שנים מחבר תודה רבה איש רק אתה יודע אם הדרייבקעם האלה יציבים ויהיה אפשר להחליף אותם גם אחרי שהמערכת תהיה מותקנת?תודה בנאדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.