עבור לתוכן

למי אתם מצביעים הערב (אם בכלל) בכוכב נולד3..?

Featured Replies

פורסם

מ.מממ..מ..מ..מ..מ...משעמם :sleep:

כוכב נולד3 פחחח...

"אז תביא קצת דינרוס" כך אמרו אתניקס חכמינו

אנשים מוכשרים ברמות שלא זוכים/מחפשים את התהילה כמותם יש ב-stage

פורסם

בשבילי לכוכב נולד יש רק 3 פרקים לעונה. אחרי שנגמרים האודישנים והאנשים ההזויים זה כבר חסר פואנטה לצפות

פורסם

סתם ביזבוז כסף של אסאמאסים,

לא חבל?

פורסם

נימאס מהתוכנית הזאת!!!

אם לפחות השופטים היו יורדים קצת על המתמודדים כמו באמריקן איידול שזו תוכנית טובה פי כמה מכוכב נולד המסריח שהיום צופים בו רק הומואים בנות מתוסכלות ומכרים של המתמודדים (נו טוב.. גם אמא של צביקה הדר...)

סתם ביזבוז כסף של אסאמאסים,

לא חבל?

זה בדיוק מה שאני חושב על התוכנית

פורסם

לא פתחתי טלוויזיה שלוש שנים, ערוץ 2 לפחות 5-6 ואני גאה בזה :smile1:

פורסם

מ.מממ..מ..מ..מ..מ...משעמם :sleep:

כוכב נולד3 פחחח...

"אז תביא קצת דינרוס" כך אמרו אתניקס חכמינו

אנשים מוכשרים ברמות שלא זוכים/מחפשים את התהילה כמותם יש ב-stage

אני מסכים איתך !

חחח stage זה הבמה להצגת כישרונות !

תראו מזה , "דורי מת" התפרסם יותר מנינט טייב בנט חחחח !! :lol:

http://stage.co.il/media/yoavwazana318272.swf

כנסו , תמיד שווה להיזכר !

פורסם
  • מחבר

מדהים........הוא לקח את התוכנית אתמול בגדול......צביקה פיק וריקי גל רצו לתת לו חסינות והביקורות עליו באינטרנט מעולות כנראה שיש לנו כוכב !

שיהיה לו בהצלחה (למרות שאני לא חושב שזה מתאים לו כל העניין הזה כי יש גם ביקורות פוגעות......מה לעשות תמיד יש יתרונות וחסרונות.... :nixweiss:)

פורסם

איכססס, כובד נולד, לא סובל תתכונית הזאת.

חאלס תרדו מהמסך.!

כמה אפשר לראות את צביקה הדר בטלויזיה???, שיחזור להיות גו'גו' חאלסטרה בזה הוא הייה סוס, מי שזוכר שנת 93 משהו.....

פורסם

כמה אפשר לראות את צביקה הדר בטלויזיה???, שיחזור להיות גו'גו' חאלסטרה בזה הוא הייה סוס, מי שזוכר שנת 93 משהו.....

חחחחח אלו היו ימים !

חייבים לפתוח אתר נגד כוכב נולד שנעשה שם חרם שאף אחד לא ישלח אסאמאסים...אמן זה ינחת על היום שבו עושים שביתה עם הפלאפונים (:

חחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה שאני שונא את התוכנית הזאת זה משהו... :bash:

פורסם

זה ז'וז'ו חלסטרה יא אשכנטוז

פורסם

אני דווקא דיי מחבב את התוכנית למרות שמסיבות קוצר זמן אני לא עוקב ברציפות

יש שם איכויות ווקאליות שפשוט נעים לשמוע.

הפייבוריטים שלי הם אוהב אלישע, כפיר אדרי והתמנייה הקטנה הזאת מה שמה עוזרי.

מה שמאוד לא מוצא חן בעיניי זאת ההופעה הבזיונית של מריאור שחר.

כאילו אתם קולטים שהבחורה התחרתה בבראבו לילדים, הופיעה בתפקיד ראשי במורדים הישראלי (צביקה הדר העז לומר אף אחד מהמתמודדים לא עמד בהופעה חיה מול קהל, יהההה רריט המורדים ממש ללא קהל) את מריאור היו צריכים לפסול מטעמי אתיקה, למרות שהיא פרפורמרית מעולה אבל היא יותר זמרת שחקנית מזמרת, היא בייבי מדיי והיא כבר שלושת רבעי סלבריטאית, ממש לא חולת פרסום ואור זרקורים.

פורסם

יש שמה איזה אחת משו נעמה נראה לי.. שכל הבצפר שליי מלא בפירסומים שלה כי היא גרה איפה שאני לומד אז היא חושבת שכל העיר תצביע לה.. :lol:

אמא רוצה להצביע אבל אני לא יתן לה.. ;)

פורסם
  • מחבר

אני דווקא דיי מחבב את התוכנית למרות שמסיבות קוצר זמן אני לא עוקב ברציפות

יש שם איכויות ווקאליות שפשוט נעים לשמוע.

הפייבוריטים שלי הם אוהב אלישע, כפיר אדרי והתמנייה הקטנה הזאת מה שמה עוזרי.

מה שמאוד לא מוצא חן בעיניי זאת ההופעה הבזיונית של מריאור שחר.

כאילו אתם קולטים שהבחורה התחרתה בבראבו לילדים, הופיעה בתפקיד ראשי במורדים הישראלי (צביקה הדר העז לומר אף אחד מהמתמודדים לא עמד בהופעה חיה מול קהל, יהההה רריט המורדים ממש ללא קהל) את מריאור היו צריכים לפסול מטעמי אתיקה, למרות שהיא פרפורמרית מעולה אבל היא יותר זמרת שחקנית מזמרת, היא בייבי מדיי והיא כבר שלושת רבעי סלבריטאית, ממש לא חולת פרסום ואור זרקורים.

כן אני לא סובל את מריאור הזאת.........קודם כל קיבלו אותה לשם אך ורק מפרוטקציות וזה היה ברור ........ואיילה אליגולה לא הייתה צריכה ללכת.......צריך להעיף משם את מריאור הזאת......ד"א מסתובבות שמועות שאוהד סנוב וכל זה אני רק רוצה לשים קץ לדברים שאנשים אומרים וגם לא הייתה לו הופעה מוצלחת באותו יום והוא התרגש אז יצא לו קול צרוד .......הוא סה"כ בנאדם.....זה קורה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים