עבור לתוכן

למי אתם מצביעים הערב (אם בכלל) בכוכב נולד3..?

Featured Replies

פורסם

?

פורסם

לאף אחד, זה סוג תוכניות הריאליטי המאוס. כמה אפשר לחזור על אותו דבר?!

פורסם

ריקי גל לוקחת סמים !

:s07:

פורסם
  • מחבר

טוב בכל מקרה חבר טוב שלי מתמודד שם.......הלא הוא אוהד אלישע! :D ואני מבין שאף אחד לא מתכוון להצביע......נו טוב....

פורסם

אני מתכוון להצביע בעד הורדת התוכנית מהמסכים...

פורסם

תגיד כתוב לי "נטחן" על המצח???

חחחחחח מצביע קאלק......משם נולדים כל הזמרים ההומואים האלה שהורסים לי את הדרך בחזרה באוטובוס מהבית ספר.

פוטות!!!

פורסם

בנינט!! :P

בכוכב נולד הראשון לא צפיתי .אז אני אצפה במיחזור ה-3 שלו?

אבל אם אתה רוצה אני יכול להצביע בעד חבר שלך!! 8)

אני מתכוון להצביע בעד הורדת התוכנית מהמסכים...

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תגיד כתוב לי "נטחן" על המצח???

חחחחחח מצביע קאלק......משם נולדים כל הזמרים ההומואים האלה שהורסים לי את הדרך בחזרה באוטובוס מהבית ספר.

פוטות!!!

שיהיה.......אבל ה "הומואים " האלה עושים הרבה מאוד כסף ובין השאר גם על פרסומות ענק על אוטובוסים.....

פורסם

אף אחד פה לא אמר שהוא היה מתנגד לזכות ב"כוכב נולד".אבל לצפות בזה זה עניין אחר.

למרות שאני באופן אישי דווקא לא הייתי רוצה להפוך לסלבריטי,זה גיהנום,אין פרטיות בכלל,ואני מאוד מוקיר את הפרטיות שלי.

פורסם
  • מחבר

אף אחד פה לא אמר שהוא היה מתנגד לזכות ב"כוכב נולד".אבל לצפות בזה זה עניין אחר.

למרות שאני באופן אישי דווקא לא הייתי רוצה להפוך לסלבריטי,זה גיהנום,אין פרטיות בכלל,ואני מאוד מוקיר את הפרטיות שלי.

מסכים :xyxthumbs:

פורסם

נימאס מהתוכנית הזאת!!!

אם לפחות השופטים היו יורדים קצת על המתמודדים כמו באמריקן איידול שזו תוכנית טובה פי כמה מכוכב נולד המסריח שהיום צופים בו רק הומואים בנות מתוסכלות ומכרים של המתמודדים (נו טוב.. גם אמא של צביקה הדר...)

פורסם

פשוט זוהמה הכוכב נכחד 3 הזה, במקום לזרוק כסף על מנחים גרועים וחשמל, שהערוץ בלאי הזה יתחיל לרכוש סדרות איכותיות.

פורסם

נכון לעכשיו אוהד אלישע זוכה לחסינות מריקי גל...

פורסם

שיהיה.......אבל ה "הומואים " האלה עושים הרבה מאוד כסף ובין השאר גם על פרסומות ענק על אוטובוסים.....

שההומואים האלה יעשו כמה כסף שהם רוצים אבל שלא יהיה על כיסי.

פורסם

תוכנית מאוסה. זה יפה רק בהתחלה שכולם עושים לעצמם פשלות. חוץ מזה לא משהו. פוקימון!

אסף אשטר לא היה שם פעם? לאן הוא נעלם? אהבתי אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים