פורסם 2005 במאי 220 שנים אני נוסע בעוד חודש לחו"ל ואני רוצה לקנות נגן MP3 אני מבקש מכל מי שמצביע שיסביר את בחירתו ע"מ שאוכל לבחור בנגן המשתלם ביותר עבורי.STANLY.
פורסם 2005 במאי 220 שנים זה תלוי מה הצרכים שלך אני אישית הייתי לוקח את האיריבר ואני כמעט בטוח שהוא יהיה המושלם בשבילך (אך שם לב שההפרש בינו לבין הH320 הוא זעום
פורסם 2005 במאי 220 שנים כשאתה כותה כולם 5 GB.......אין אייפוד מיני 5GB זה או 4 או 6......לי יש 6GB ואני חייב להגיד שאני נהנה מכל רגע איתו....איתן
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני הייתי לוקח את הקרבוןראיתי אותו אצל חברים והוא מושלם... איכות שמע מעולההבעיה היחידה בו היא שאי אפשר להקליט איתו כמו שצריך עם המיקרופון הפנימי...
פורסם 2005 במאי 1020 שנים אני הייתי לוקח את הקרבוןראיתי אותו אצל חברים והוא מושלם... איכות שמע מעולההבעיה היחידה בו היא שאי אפשר להקליט איתו כמו שצריך עם המיקרופון הפנימי...מושלם הוא לא, אבל איכותי... שוב.. כל הנגנים היום טובים.. השאלה מה אתה מחפש...
פורסם 2005 במאי 1120 שנים אבל אף אחד לא יכול להתווכח עם העובדה שהH10 הוא הכי טוב מה שיש לקרבון הוא גודל (או בעצם אין)ומראה(שאותו ממש לא אהבתי)אני אישית הייתי הולך על הH320 כי בהוספה של מאתיים ש"ח זה מוסיף אותו וזה שווה מאוד
פורסם 2005 במאי 1120 שנים לכל דבר אתה מוסיף עוד אתה מקבל יותר... זה מה שמבאס אתה קונה משהו ואז אתה מתחרט קצת ואומר שהיית קונה בעוד קצת...מה שקרה לי עם ה-H10 וה-320 ולא שה-H10 הוא לא טוב, להפך הוא מדהים! פשוט ה-320 יותר משתלם...
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר בביקורת כתוב שלRIO ישרעשים סטטי כאלה עקב הפיסת מתכת שעוטפת את החיבור לאוזניות ואז כשהאוזניות באות במגע עם המתכת ישנו רעש סטטי נוראי (זו טעות שאין להתפשר עליה!!!) הרי האוזניות יהיו ניידות כיוון שזו מטרתו של הנגן אז זוהי סיבה שלא הייתי מתפשר עליה בחיים!!!בזמן האחרון חשבתי על לקנות פלא חדש שיוכל לנגן MP3 באיכות טובה, להוסיף זיכרון פנימי ולסגור את הסיפור... מה אתם אומרים על זה? יש לכם המלצות למכשיר כזה... (ת'אמת הבעיה היחידה שעלתה לי לראש היא שהבטריה תאחל מהר מאד...)
פורסם 2005 במאי 1120 שנים הבעיה תוקנה בגדמים החדשים, ראה את התגובה שלי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=120803.0מכשירים כמו ה RIO CALI / FORGE (נגני FLASH), וגם יש דגם של CREATIVE MUVO נראה לי, מסוגלים להוסיף כרטיסי זכרון SD, אבל לא נראה לי שזה פוגע משמעותית בחיי הבטרייה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.