עבור לתוכן

rio carbon, ipod mini, h10 או zen micro

איזה נגן MP3 כדאי לקנות בחו"ל מבחינת המחיר ומבחינת האיכות שמע (כולם 5GB) 1,179 הצבעות

1. 1. איזה נגן MP3 כדאי לקנות בחו"ל מבחינת המחיר ומבחינת האיכות שמע (כולם 5GB)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני נוסע בעוד חודש לחו"ל ואני רוצה לקנות נגן MP3 אני מבקש מכל מי שמצביע שיסביר את בחירתו ע"מ שאוכל לבחור בנגן המשתלם ביותר עבורי.

STANLY.

פורסם

כדאי לך לשאול ב:

www.tgp-il.net/forum/

פורסם

זה תלוי מה הצרכים שלך אני אישית הייתי לוקח את האיריבר ואני כמעט בטוח שהוא יהיה המושלם בשבילך (אך שם לב שההפרש בינו לבין הH320 הוא זעום

פורסם

כשאתה כותה כולם 5 GB.......אין אייפוד מיני 5GB זה או 4 או 6......

לי יש 6GB ואני חייב להגיד שאני נהנה מכל רגע איתו....

איתן

פורסם

אני הייתי לוקח את הקרבון

ראיתי אותו אצל חברים והוא מושלם... איכות שמע מעולה

הבעיה היחידה בו היא שאי אפשר להקליט איתו כמו שצריך עם המיקרופון הפנימי...

פורסם

יש ל את האייריבר, נגן מדהים!

פורסם

אם 5 ג'יגה מספיק, לך בהחלט על הH10... נגן מצויין ואיכות שמע מעולה.

פורסם

אני הייתי לוקח את הקרבון

ראיתי אותו אצל חברים והוא מושלם... איכות שמע מעולה

הבעיה היחידה בו היא שאי אפשר להקליט איתו כמו שצריך עם המיקרופון הפנימי...

מושלם הוא לא, אבל איכותי... שוב.. כל הנגנים היום טובים.. השאלה מה אתה מחפש...

פורסם

גם בביקורת החדשה, הוא דיבר יותר על החסרונות של הקארבון מהיתרונות שלו...

פורסם

אבל אף אחד לא יכול להתווכח עם העובדה שהH10 הוא הכי טוב מה שיש לקרבון הוא גודל (או בעצם אין)ומראה(שאותו ממש לא אהבתי)

אני אישית הייתי הולך על הH320 כי בהוספה של מאתיים ש"ח זה מוסיף אותו וזה שווה מאוד

פורסם

לכל דבר אתה מוסיף עוד אתה מקבל יותר... זה מה שמבאס אתה קונה משהו ואז אתה מתחרט קצת ואומר שהיית קונה בעוד קצת...

מה שקרה לי עם ה-H10 וה-320 ולא שה-H10 הוא לא טוב, להפך הוא מדהים! פשוט ה-320 יותר משתלם...

פורסם

ואם ישנה הסבלנות גם הX5 ישתלם אבל אין מה לעשות ככה זה טכנולוגיה

פורסם
  • מחבר

בביקורת כתוב שלRIO ישרעשים סטטי כאלה עקב הפיסת מתכת שעוטפת את החיבור לאוזניות ואז כשהאוזניות באות במגע עם המתכת ישנו רעש סטטי נוראי (זו טעות שאין להתפשר עליה!!!) הרי האוזניות יהיו ניידות כיוון שזו מטרתו של הנגן אז זוהי סיבה שלא הייתי מתפשר עליה בחיים!!!

בזמן האחרון חשבתי על לקנות פלא חדש שיוכל לנגן MP3 באיכות טובה, להוסיף זיכרון פנימי ולסגור את הסיפור... מה אתם אומרים על זה? יש לכם המלצות למכשיר כזה... (ת'אמת הבעיה היחידה שעלתה לי לראש היא שהבטריה תאחל מהר מאד...)

פורסם

הבעיה תוקנה בגדמים החדשים, ראה את התגובה שלי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=120803.0

מכשירים כמו ה RIO CALI / FORGE (נגני FLASH), וגם יש דגם של CREATIVE MUVO נראה לי, מסוגלים להוסיף כרטיסי זכרון SD, אבל לא נראה לי שזה פוגע משמעותית בחיי הבטרייה...

פורסם

החסרונות של הקרבון די זניחים ביחס לחסרונות, לפי דעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים