עבור לתוכן

HD 457

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות , הצרכים הם בעיקר למוזיקה וקצת משחקים.

הסתכלתי על ה-HD457 , חבר שלי קנה אותם ב-280 שקל באיזה קניון , בכל מקרה זה התקציב שלי פחות או יותר.

שווה לקנות אותם במחיר הזה ?

עכשיו עוד שאלה,

יש לי כרטיס קול OB של לוח Intel WinnipegD845WN ,לאוזניות ברמה של ה-HD457 +- ממש תירד האיכות בגלל הכרטיס קול?

ועוד שאלה לגבי החיבור, זה חיבור רגיל מתחבר רק ליציאה הירוקה בכרטיס וזהו ? לא צריך שום מפצלים ?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מישהו ? :(

פורסם

אוזניות יחסית פשוטות - זה מה שהן שוות פחות או יותר. אם זה מתאים לך, תקנה.

לא כל הכרטיסי און בורד גרועים, זה פשוט שבכרטיס חיצוני תשמע יותר נקי - אני חושב שתסתדר מצוין עם הכרטיס און בורד, לא ניראה לי שיש לך דרישות גבוהות מידי - ואולי בעתיד תחליף כרטיס כשתוכל - זה לא יזיק.

הן מתחברות כמו רמקולים, ליציאה הירוקה. מפצל? אם אתה רוצה שהאוזניות והרמקולים ישארו מחוברים כל הזמן ולא תצטרך להחליף אז כן - תצטרך מפצל, אחרת - למה?

תעשה חיים

פורסם

האיכות שמע שלהם ממש סבבה לפי טעמי, אתה כן תרגיש הבדל בין אונבורד של אינטל לבין כרטיס נורמלי, אם אתה לא אודיופיל זה לא עד כדי כך יפריע לך, מקסימום קונים קריאטיב פשוט מעאפן ב150 שקל, יעשה את העבודה.

היה לי ניסיון גם עם ה 437 457 477 ולדעתי ה 457 היחידי שמשלב בין נוחות לאיכות מבין שלושתם (ה477 ממש לא נוח..).

שמעתי סוני וקוס באותו תקציב (250-350) ומבחינת עוצמת סאונד הם יותר טובים, מבחינת איכות צליל לא הכי התלהבתי..

בהצלחה בקניה :)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

הייתי עכשיו בצליל המוכר אמר לי שאין הבדל משמעותי באיכות בין ה-437 ל-457

הוא צודק?

וד"א גם חשבתי על ה-212pro הם יותר איכותיות מה-457 נכון ?

אני עדיין לא יודע כי עדיין לא שמעתי אוזניות סגורות לעומת ה-437 שאותם כן שמעתי .

פורסם

תשמע, יש אנשים שלא יבדילו בין רוב האוזניות שתתן להם, אני אישית הרגשתי הבדל בין ה 437 ל 457 זה לא בהכרח אומר שגם אתה תרגיש...

פורסם

בד"כ בכרטיסי אונבורד יש הפרעות כי הם מצויים במרכז של רכיבים אלקטרוניים וזה לא עושה להם טוב (זאת הסיבה למה הכי טוב לשים את הכרטיס קול הכי רחוק שאפשר מכל רכיב אלקטרוני

פורסם
  • מחבר

בד"כ בכרטיסי אונבורד יש הפרעות כי הם מצויים במרכז של רכיבים אלקטרוניים וזה לא עושה להם טוב (זאת הסיבה למה הכי טוב לשים את הכרטיס קול הכי רחוק שאפשר מכל רכיב אלקטרוני

מסך גם נחשב ?

למה הכרטיס קול שלי בדיוק 25 ס"מ מהמסך (של המחשב כמובן) -_-

פורסם

אתה מתכוון לכרטיס מסך אם כן אז זה מפריע

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לכרטיס מסך אם כן אז זה מפריע

לא

כרטיס קול

מזה משנה בדיוק 2 ס"מ מרחק בין הכ.קול לכ.מסך -_-

דיברתי על מרחק

פורסם

בכל מצב ציהיה הפרעה אבל כמה שזה יהיה יותר רחוק אחד מהשני כך זה יהיה יותר טוב

המלצה שלי את הכרטיס מסך שים בשני ואת הכרטיס קול שים בחמישי (אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך חמישה PCI אם לא אז הכראשון ורביעי בהתאמה)

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך AGP

כרטיס קול OB

S:

פורסם

כרטיס מסך AGP

כרטיס קול OB

S:

לא הבנתי מה אתה רוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים