עבור לתוכן

אינטרנט זהב או אינטרנט גנב - או הזהרו מגנבים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

את הדברים הבאים אני כותב לטובת כל הגולשים לאור החוויה המפוקפקת שחויותי היום עם שרות הלקוחות של אינטרנט זהב.

לפני מס' ימים קיבלתי הודעה מאינטרנט זהב, כי חבילת הגלישה שלי ב ADSL עומדת להסתיים ב 20 ליולי וכי החל ממועד זה אחוייב ב 174 ש"ח לחודש.

למען ההגינות אציין כי לפני שלושה חודשים התנתקתי מ בזק בינלאומי ועברתי לאינטרנט זהב כאשר הובטחה לי גלישה ללא הגבלה באותה מהירות (1.5M ) למשך שלושה חודשים במחיר חודש אחד כלומר כ34$ לשלושה חודשים.

היום בבוקר הרצתי טלפונים לנטויזן ולבזק בינלאומי כדי לעשות השוואות בתעריפים וקיבלתי את התשובות הבאות:

נטויזן מסלול 0.5 מגה - 99 ש"ח לחודש לחצי שנה.

נטויזן מסלול 1.5 מגה - 159 ש"ח לחודש לחצי שנה ואח"כ 249 ש"ח.

בזק בינלאומי מסלול 0.5 מגה - 74 ש"ח לחודש לחצי שנה ואח"כ 138 ש"ח.

בזק בינלאומי מסלול 1.5 מגה - 150 ש"ח לחודש לחצי שנה ואח"כ 221 ש"ח.

לאור הממצאים האלה פניתי לשרות לקוחות של אינטרנט זהב כדי לברר אם אפשר לנסות להוזיל התעריף, לאחר כרבע שעה של המתנה בטלפון ענתה לי טלפנית לקחה פרטים והבטיחה שיחזרו אלי ( השעה הייתה בסבביבות 8.30 בבוקר) בסביבות 11.00 כשלא חזרו אלי הרמתי שוב טלפון, הפעם רק כ 10 דקות המתנה, שאלתי: מדוע לא חזרו אלי? והתשובה הייתה שימו לב: "אנו מבטיחים לחזור תוך 24 שעות"

הערב בסביבות 20.40 התקשרו בשעה טובה מאינטרנט זהב, דיברתי עם המוקדן, הצגתי את התעריפים שקיבלתי מהמתחרים והוא אמר שהוא יכול להוריד לי מ 174 ש"ח ל159 ש"ח, ואז שאלתי :ואם אני יורד לחבילה של 0.5 מגה? תשובתו הייתה שאני מחובר ב 0.5 מגה.

באותו רגע פשוט התפוצצתי מקריזה, "פשוט רמאות" (אני חייב לציין שאכן שמתי לב למהירות הנמוכה ייחסית אבל מאחר ואיינני נוהג להוריד קבצים באתרים אלא בעיקר P2P ייחסתי זאת בעקר לחיבורים איטיים בצד השני).

טוב לאחר שנמאס לי מהגנבים ביקשתי מהמוקדן להתנתק מהשרות שלהם. תשובתו הייתה: "תתקשר לשימור לקוחות" וברוב אדיבות גם נתן לי את מס' הטלפון. התקשרתי ( השעה הייתה 20.50) עונה לי תקליט: "שרות לקוחות עובד מ 8 בבוקר עד 8 בערב" אכן שרות למופת.

לפיכך כתבתי להם את המייל הבא מתוך אתר שרות הלקוחות שלהם"

"לאחר שיחתי היום עם לאון משרות הלקוחות שלכם, ולאחר שהבנתי כי רומיתי על ידכם בהבטיחם לי חיבור של 1.5M בעוד הועברתי למעשה לחיבור של 0.5M ללא ידעתי ותוך הפרת הבטחה מפורשת שניתנה לי בעת ההתקשרות עמכם ולאור העובדה שאתם מציעים לי היום חבילה של 0.5M ב174 ש"ח כאשר בזק בינלאומי מציעים את אותה החבילה ב74 ש"ח למשך חצי שנה ולאחר מכן ב 138 ש"ח, הרי שאין לי כל ספק שמעשיכם הינם גזל לשמו, רמאות והפרת התחייבות חוזית ולפיכך אבקש כי ב20 ליולי עת סיום החוזה שלי עמכם תנתקו אותי מהשרות שלכם ותפסיקו לחייב אותי.

היו סמוכים ובטוחים כי אעלה את הנושא הזה בעיתונות ובכל הפורומים הדנים במחשבים.

בושה וחרפה

יאיר"

לסיכום הזהרו מגנבים וגזלנים.

בברכה

יאיר

פורסם

זהו אזרח למופת תודה יאיר השכלנו רבות מסיפורך.

פורסם

האמת היא שהם לא בדיוק עבדו עליך . בסך הכל שילמת בעבור 3 חודשים במחיר חודש אחד , כך ששילמת מינימום בעבור מינימום .

אם חוברת במהירות 0.5 ולא שמת לב , זאת באמת בעיה .

חוץ מזה התעריפים שלהם יקרים וזה ידוע .

פורסם

ולחשוב שעם אף פעם לא הייתה מתקשר אז הם היו יכולים להמשיך עם זה שנים...

תעדכן אותנו בפרטים!

אתה אזרח לדוגמא!

פורסם

עוד סיפור על אינטרנט "זהב"

יום אחד לאחר פירמוט המחשב התקשרתי לאינטרנט זהב בכדי להגדיר שוב את כל ההגדרות (אני אף פעם לא זוכר) ונאמר לי שרק בשעה לילה מאוחרת יחזרו אליי (השעה היתה 2 בצהריים) עברו השעות ולמרות שהינו חייבים את האינטרנט באותו הזמן לא כעסנו או משהו דומה

חיכינו כל הלילה והשיחה לא מגיעה בשעה בוקר מוקדמת התקשרנו והם לא היו מוכנים לשמוע דבר מלבד העובדה שנציג שרות יתקשר אלינו אחר הצהריים ,נציג השרות הגן על החברה וכדומה אבל לא עזר לנו בהגדרות ...............רק ביום למחרת מישהו שלא כל כך מבין עז לנו..............

פורסם

זה למה אני מחובר לאקטקום... אחלה שירות עד עכשיו

פורסם

למה לא תבעת אותם? ;D :AR15: :bash:

פורסם

כי הם היו עסוקים בטלפון :P

פורסם

אני אמר את זה כבר שנים!!!

אני לא אתחבר לחלאות האלה גם אם ישלמו.

פורסם

גם אני התנסתי עם השירות לקוחות הגרוע שלהם...

רצינו לעבור לADSL מ-56k ואמרנו להם שיש לנו חבילה יותר טובה אצל 012. אמרנו שנדבר עוד כמה ימים ובינתיים הם לא יחייבו אותנו על חודש שלם ל-56k אלא רק לימים שניהיה מחוברים.

הכל טוב ויפה, נחמדים והכל.....

אחרי כמה ימים התקשרנו שוב כשמודם ה-ADSL הגיע והם לא הסכימו להוריד את המחיר של הADSL אז ביקשנו להתנתק ומהרגע הזה הוא התחיל להיות לא נחמד כי הוא הבין שהוא לא ירוויח מאיתנו כסף...

אחר"כ הוא גם אמר שהוא מחייב אותנו על ה-56k לכל החודש!!! :nono:

בסוף סידרנו שזה יהיה רק על כמה ימים וזהו...

בקיצור: אינטרנט זהב :AR15:

לא להתחבר! :nono:

פורסם

אינטרנט זהב נבלות שזה לא יאמן... יש להם מלא בעיות וחוץ מזה אחרי שהתנתקתי מהם הם המשיכו לחייב אותנו לכמה חודשים מפני שלא הודענו שאנחנו רוצים למחוק את החשבון כליל ... :\ למזלנו הצלחנו להחזיר חלק מהחוב... מוסר השכל "תחשוב/י פעמיים לפני שאת/ה מתחבר/ת לאינטרנט זהב" !!!

פורסם

כשאינטרנט זהב התחילו לפני כ - 6 שנים או משהו כזה בתקופת המודם 28.8 הייתי מחובר אליהם

הם היו הכי גדולים ... אחרי נטויזיון ..

לקח לי בדיוק חודשיים להבין עם מי יש לי עסק , זה פשוט בושה השרות שלהם ..

וגם הפירסומות המעצבנות שקופצות בכל מיני אתרים , ..

בקיצור - לא להתחבר אליהם - אינטרנט זהב = אינטרנט גנב :)

:);):D ;D >:(:(:o 8) ???

ולסיום :asthanos:

פורסם

בקשר לתמיכה

תמיד אפשר להתקשר לתמיכה של בזב"ל או נטויזן וכששואלים אותך יוזרניים אתה אומר שם של חבר שלך, בודק את השם של הורים שלו ותעודות זהות ויש לך תמיכה טובה חינם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים