פורסם 2005 במאי 120 שנים יש לי שתי מסמכים שסרקתי...וגזרתי מהם שתי תבלאות.אני רוצה לאחד את שתי התבלאות...(אחד מעל השני) ולשים את זה במסמך A4ואז להדפיס.השאלה שלי היא,איך אני מאחד...ניסיתי לגרור כל טבלה בנפרד...אבל זה פשוט יוצר לי אותה ממש בגדול במסמך ה A4 (שהוא ריק..) ואני לא מצליח להקטין אותה במסמך הזה...איך עושים את זה?
פורסם 2005 במאי 120 שנים תפתח דף חדש (בגודל A4כפול2)תבחר לכל טבלה שלך עם כלי הסימון הכלותעביר לדף החדשככה גם לשני וזהו הבעיה נפתרה
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר תפתח דף חדש (בגודל A4כפול2)תבחר לכל טבלה שלך עם כלי הסימון הכלותעביר לדף החדשככה גם לשני וזהו הבעיה נפתרהזה בדיוק מה שעשיתי. והבעיה היא שזה מעביר את הטבלאות לא בגודלן המקורי..(הגודל שבו אני גורר אותן) אלא שמתי שאני "מדביק" אותן למסמך ה A4...פתאום הן נהפכות לענקיות,ואי אפשר להקטין אותן :'(
פורסם 2005 במאי 120 שנים זה כן מעתיק את הטבלאות באותו הגודל.מה שכנראה קורה זה שהטבלאות שלך הן מאוד גדולות ואתה רואה אותם עם זום.
פורסם 2005 במאי 120 שנים Edit - > Free Transform.ואנא, ערוך את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.