פורסם 2005 במאי 120 שנים כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה)ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ...אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשיםאז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים)ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלךאבי ביטראלון חסוןתמיר גלנוריאליובל פרייוסי עדןתומר חןמשה כהןאוסמאןלידור יוספישריףיניב נסימילא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.
פורסם 2005 במאי 120 שנים עופר לוי המלךאבי ביטראלון חסוןתמיר גלנוריאליובל פרייוסי עדןתומר חןמשה כהןאוסמאןלידור יוספישריףיניב נסימילא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.אחי כתבת את כל הזמרים התותחים אבל אם תעלה למזרחית קצת פחות כבדה יש לך את זוהר ארגוב וחיים משה שהם די חזקיםואל תפחד ללכת להופעות.
פורסם 2005 במאי 120 שנים אני יודע שזה פורום מחשבים והכל , אבל יש כאן אנשים שלא בקטע של לפתוח נושאים בקטע של משהו?
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר אחי כתבת את כל הזמרים התותחים אבל אם תעלה למזרחית קצת פחות כבדה יש לך את זוהר ארגוב וחיים משה שהם די חזקיםואל תפחד ללכת להופעות.זהר ארגוב וחיים משה גם ענקיים במיוחד זהר ארגוב אבל עכשיו אני בתקופה הכבדה שלי
פורסם 2005 במאי 220 שנים לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה. אני אוהב את שלמה ארצי בן ארצי אביב גפן יהורם גאון נמרוד לב לא הולך להופעות ... מפחד לקבל בתחת :-X סתם סתם...
פורסם 2005 במאי 220 שנים כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה)ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ...אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשיםאז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים)ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלךאבי ביטראלון חסוןתמיר גלנוריאליובל פרייוסי עדןתומר חןמשה כהןאוסמאןלידור יוספישריףיניב נסימילא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני לא סובל מזרחית אבל אני שומע זוהר ארגוב - יש לו אוצר מילים יותר רחב ואיכותי מהזמרים של היום. וידידה שלי מכריחה אותי לשמוע כל מיני זמרים מזרחיים שאני לא ממש זוכר ( דוגמא אבי ביטר , ועוד כי מיניי) היא בעצמה שרה מזרחית .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.