עבור לתוכן

דעתכם על המחשב כף-יד הבא : Mio-168RS ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את המחשב כף-יד הבא :

Mio-168RS

הנה כל המפרט הטכני שלו:

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1906&CategoryID=404&Page=1

והמחיר 400$.

רציתי להתייעץ לגבי המחיר אם הוא שווה את זה?

אם יש לכם להציע מחשב כף-יד אחר כולל GPS באותו טווח מחיר שלדעתם טוב יותר?

אולי אנשים אשר יש בידם את המחשב הנ"ל כבר יכולים לספר עליו קצת?

ולגבי התוכנה של המחשב, האם המחשב מגיע עם התוכנה שלו כבר? והאם הוא מגיע איתו אז יש אפשרות לעדכן אותו מפעם לפעם?

תודה רבה

פורסם

"התוכנה" אני מניח שאתה מתכוון ל Destinator

אז לא המחשב לא מגיע איתה

וזה אמור להיות הכי טוב בקטגוריה של כוללי מקלט GPS

יש לו עכשיו מתחרה של Acer, אבל הוא עולה יותר, ואני לא מכיר מישהו שיש לו נסיון עם ה Acer

פורסם
  • מחבר

מה זו התוכנה הזו בעצם?

אפשר להוריד אותה מהאינטרנט?

ומה המחירים שלה?

פורסם

התוכנה הזאת היא תוכנה שיודעת לקבל נתונים מהאנטנת GPS ולהציב אותך במקום הנכון על המפות המובנות בתוך התוכנה

ובעצם להגיד לך איפה אתה נמצא

בתוכנה יש גם טבלאות של הדרכים הכי קצרות מכל עיר לכל עיר, ככה שהתוכנה יכולה לכוון אותך מתי לפנות ואיך להגיע בדרך הכי קצרה (לא בהכרח הכי מהירה) ליעד שלך

התוכנה הזאת עולה כ-2000 ש"ח, או שיש לך אלטרנטיבה של חברת "מפה", להם יש תוכנה בתשלום חודשי כלשהו

להוריד את התוכנה מהאינטרנט? כמו כל תוכנה אחרת (כולל משחקים) אפשר להוריד אותה מהאינטרנט

השאלה זה רק מאיפה (אני חושב שזה בערך הגבול שאפשר להגיע אליו בלי שההודעה הזאת תהיה לא חוקית)

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך תודה.

אז אתה אומר המחשב כף יד מגיע עם המערכת הפעלה אבל בלי התוכנה של הGPS שאותה אני צריך

לקנות?

פורסם

הבנתי אותך תודה.

אז אתה אומר המחשב כף יד מגיע עם המערכת הפעלה אבל בלי התוכנה של הGPS שאותה אני צריך

לקנות?

יש לי את הדגם הזה, ואם אתה מחפש GPS קומפקטי ובאיכות סבבה (בלי להסחב עם כל מיני אנטנות שונות ומשונות) אני אמליץ לך בחום עליו, רק שים לב שאתה קונה את ה-168RS (שזה בעצם 168 סימן 2... :) ) ולא את ה-168 הרגיל.

והמכשיר מגיע בלי תוכנת ה-GPS (הדסטנייטור), וכמו שחברי המלומד אמר פה:

להוריד את התוכנה מהאינטרנט? כמו כל תוכנה אחרת (כולל משחקים) אפשר להוריד אותה מהאינטרנט

השאלה זה רק מאיפה (אני חושב שזה בערך הגבול שאפשר להגיע אליו בלי שההודעה הזאת תהיה לא חוקית)

פורסם

למכור תוכנה ב-2,000 למחשב כף יד שעולה 1,900 זה תימחור שמזמין צרות.

פורסם

לי יש מיו 336 שמבחינה חומרית זה אותו מכשיר עם אותם ביצועים רק בלי GPS

ואת הדסטינייטור אפשר להוריד מהאינטרנט בשנייה עם סידיקיי והכל!

פורסם

יש לי את הMIO168RS. אני מבסוט ממנו עד הגג. רק שים לב שכל הקטע של המכשיר זה הGPS (אין לו BLUETOOTH או WIFI שנדיר לא למצוא אחד מהם במחשבי כף יד תואמים). כמו כן, המעבד שלו קצת יותר איטי ממחשבי כף יד באותו טווח מחירים (אך שמגיעים ללא GPS כמובן).

אם אתה תשיג את התוכנה ואתה מחפש מכשיר עם GPS, אז זה בובה של מכשיר. אם הקטע של הGPS לא ממש חשוב לך, אז יש מכשירים באותו טווח מחירים עם יותר פונקציות.

פורסם

מה ההבדלים בין הגרסה הישנה לגרסאת ה RS?

תודה

פורסם

הWINDOWS 2003 SECOND EDITION.

פורסם

שתי שאלות:

1. ה 2003 SE כזה משמעותי? אפשר להתקין בעצמך אותו על MIO168 לא RS?\

2. לבחור פה עם ה 336 איך המכשיר מה אתה אומר כדי לקנות אותו? מציעים לי אותו פלוס מקלט GPS BLUETOOTH ב 1500ש"ח כדי?

פורסם

אתה לא מתקין מערכת הפעלה על מחשב כף יד, אתה צורב אותה על המכשיר. הדומה למה שעושים לטלפונים סלולריים. כך שזה לא מה שאתה יכול לעשות לבד בלי ציוד מתאים.

פורסם

ניתו להביא את המכשיר ל מעבדה של היבואן "איטנליום" שיצרבו את המערכת ההפעלה?

פורסם

דבר ראשון זה לא אינטליום יותר, אלא בנצ'מרק.

דבר שני, למה לא פשוט לקנות את הRS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים