פורסם 2005 במאי 120 שנים משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש.עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישןמה עושים???ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובדתודה.
פורסם 2005 במאי 120 שנים התקנת את ה MICROSOFT .NET FRAMEWORK? בכל מקרה, אתה תמיד יכול (ורצוי) להוריד את הגרסא האחרונה בלי ה CONTROL PANEL (הם תמיד משחררים אותם עם ובלי)..
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר בעצם עכשיו כשאני מתקין אני רואה שהוא בכלל לא מסיים את ההתקנה של ה- MICROSOFT .NET FRAMEWORKמה זה יכול להיות??
פורסם 2005 במאי 120 שנים דבר ראשון תקרא את חוקי הפורום, אין לכתוב שתי הודעות אחת אחרי השניה, בשביל זה יש כפתור עריכה לפוסטים שכבר כתבת...דבר שני, כשאתה מתקין את ה .NET זה רושם שגיאה, או סתם נעלם ולא מסיים ?דבר שלישי, לא צריך את ה CONTROL CENTER הדיבלי הזה בשביל לשלוט על היציאות טלוויזיה, ובכלל הוא די דבילי ואני ממליץ לא להשתמש בו.. אפשר לעשות את מרבית הדברים שהוא נותן ב DRIVERS הרגילים..
פורסם 2005 במאי 120 שנים טוב, מוזר.. ואני ישאל שוב, למה אתה צריך את ה CONTROL CENTER המעפן הזה בדיוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.