עבור לתוכן

קניית חלקים בחו"ל.

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות ברשת שמספקת חומרה גם לארץ ?

תודה מראש !

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה, אתה בטוח שיש להם משלוחים לארץ כי לפי מה שאני רואה בהזמנה שלהם יש רק US ו-CANADA...

פורסם

אין להם את הקטע של SHIPPING ADDRESS שונה מ-BILLING ADDRESS?

ב-NEWEGG למשל לא מוכנים לעבוד ככה...

בנוסף אל תשכח שכשאתה קונה דרכן אתה משלם מע"מ בארץ ומשלוח לא זול. תעשה את החישוב, לא ממש משתלם.

הצורה היחידה המשתלמת היא לקנות שם (אתה או מישהו שגר שם).

פורסם

אין להם את הקטע של SHIPPING ADDRESS שונה מ-BILLING ADDRESS?

ב-NEWEGG למשל לא מוכנים לעבוד ככה...

בנוסף אל תשכח שכשאתה קונה דרכן אתה משלם מע"מ בארץ ומשלוח לא זול. תעשה את החישוב, לא ממש משתלם.

הצורה היחידה המשתלמת היא לקנות שם (אתה או מישהו שגר שם).

מע"מ אתה משלם בכל מקרה, המשלוח לא יקר כל עוד מדובר בחלק לא כבד במיחוד או גדול במיוחד.

מוצרים כמו זכרון ומעבדים הם מועמדים טובים לקניה בחו"ל ומשלוח לארץ.

חוץ, מזה, נניח שאתה רוצה אתלון 64 ווניס, כרגע רק בחו"ל.

פורסם

אל תהיה תמים... מע"מ אתה משלם רק אם אתה מצהיר על החלק במכס.

עברת במסלול הירוק לא שילמת גרוש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות !

אני לא כל כך הטוח שזה לא יותר זול...

לדוגמה זכרונות CORSAIR עם תזמונים נמוכים עולים פה מעל 1800 ש"ח (1GB) לאומת זאת בחו"ל הם עולים משהו כמו 200$ גם אם תוסיף עוד 100$ על מע"ם ומשלוח זה עדיין יותר זול מבארץ...

פורסם

אף אחד לא אמר שזה לא יותר זול. אמרתי לא משתלם.

אני קונה רכיבים שעולים בארץ בסביבות ה-6500 (חלקם אין בארץ אפילו), אבל עושה את זה דרך בן דוד. אין משלוח ואין מע"מ, יוצא לי בערך 3500.

עכשיו 3500 ש"ח + 17% זה כבר בערך 4100. על המשלוח יקחו לי הרבה מאוד מאות של שקלים (החישוב הוא נפחי, כרטיס מסך ולוח אם מגיעים בקופסאות גדולות, אורזים אותם בחנות בקופסה עוד יותר גדולה וחברת השליחויות אורזת את הקופסה היותר גדולה בקופסה עוד יותר גדולה משלה... הכל כדי לעשוק את הלקוח :)) בקיצור משהו שמתקרב ל-5000 (מרחק של 200-300 ש"ח גג מ-5K להערכתי). האם שווה לך לוותר על אחריות בשביל חסכון כזה? (דרך אגב, לא הכנסתי לחישוב את המשלוח בתוך ארה"ב, תוסיף עוד 200 ש"ח בערך).

פורסם

תודה על התגובות !

אני לא כל כך הטוח שזה לא יותר זול...

לדוגמה זכרונות CORSAIR עם תזמונים נמוכים עולים פה מעל 1800 ש"ח (1GB) לאומת זאת בחו"ל הם עולים משהו כמו 200$ גם אם תוסיף עוד 100$ על מע"ם ומשלוח זה עדיין יותר זול מבארץ...

מע"מ זה 17% (כולל על המשלוח) ומשלוח על חבילה של זכרונות במקרה הכי גרוע זה

30%, מקסימום.

רק מה, לקנות מחנוית סופר אמינות בלבד, להחזיר חלק שלא מתאים או לא מה שהזמנת

זה קצת סיפור כאשר החנות בצד השני של הכדור.

פורסם

זכרונות, מעבד משתלם.... פלוס מינוס כל דבר אחר לא כדאי.

אל תשכח שהרבה פעמים (על מעבדים לפחות) אתה מקבל אחריות מצחיקה של 60 יום, 90 יום וכו' ובשביל אחריות נורמלית צריך לשלם עוד.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו המלצות לחנות נורמלית (אמינה) בחו"ל ?

פורסם

איזה חו"ל?

איך אתה מתכוון לקנות? (מהארץ, בחו"ל, מישהו מקומי)

פורסם

בתור מי שקנה די הרבה בחו"ל הנה כמה עצות:

1. תעבוד עם אתרי השוואת מחירים כמו pricewatch או pricescan ואפילו froogle. הם כבר יביאו אותך לחנות הנכונה.

2.כל רכישה לגופה. לאחר שמצאת את החנות הכי זולה שיכולת להשיג (אך עם זאת נראית נורמאלית) תבדוק כמה יעלה לך קניה + משלוח (אם לא קיים משלוח ישיר אז באמצעות MUSTOP ודומיו שהוזכרו כאן קודם) + מע"מ ותשווה את זה למחיר שתקבל בארץ. לא תמיד זה יוצא משתלם.

3. אם יש לך מישהו שמגיע מחו"ל ויש לו כתובת קבועה שם (זאת אומרת גר שם, ולא סתם תייר שנמצא שם שבוע) אז ניתן לשלוח אליו והוא יביא לך לארץ. חוסך גם את מחיר המשלוח וגם את המע"מ (אם לא מצהירים, דבר קל מאד כשמדובר במוצר קטן כמו מעבד). אם אין לך אז אין ברירה אלא לשלוח לארץ בתשלום. מוצרים שמחירם קטן מ 50$ פטורים ממכס ומע"מ.

4. יש מוצרים פחות אמינים כמו דיסקים קשיחים שיש סיכוי לא רע שמתישהו תצטרך להשתמש באחריות שלהם. אם קנית אותם בחו"ל זאת בעיה.

5. אל תפחד לעשות עיסקאות. חברת כרטיסי האשראי מבוטחת ותחזיר לך את הכסף במידה ורימו אותך/לא שלחו לך את המוצר וכ"ו.

זה פחות או יותר מה שהצלחתי לחשוב עליו. מקווה שעזרתי.

פורסם

אם חשובה לך האחריות...תקנה של MSI...אמרו לי שיש להם אחריות גלובלית...צריך לברר את זה...(עם אייבורי...)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים