פורסם 2005 במאי 120 שנים BLACKDIABLO ,אפשר לחשוב שאתה מקבל עמלות אם הוא יקח מה שבנית...המפרט שלך לא מאוזן.דווקא המפרט שלו מאוד מאוזןבזבזני אך מאוזן
פורסם 2005 במאי 120 שנים יאללה מה יש לכם פה כולכם מתים אז מה אז אני טיפה היפראקטיבי אז אני כותב מה שאני חושב חוצמזה גם אכלתי דברים עם סוכר וזה משפיע אני אומר שאם יש לו 10K שיבזבז יאללה מחשב לא קונים כל יום אז שיקנה משהו טוב לך על זה אחי
פורסם 2005 במאי 120 שנים אני דווקא אומר שלקנות 3500 בתקציב הזה זה רעיון טוב.הסברקח בחשבון שמדובר באוברקלוקר
פורסם 2005 במאי 120 שנים קח בחשבון שהוא לא משחק משחקים על OC הוא מעביר לסטוק נכון?יש הבדל נכון?לשניהם יש את ה2.7GHZ בערך בOC אבל בסטוק זה משהו אחר.................
פורסם 2005 במאי 120 שנים קח בחשבון שהוא לא משחק משחקים על OC הוא מעביר לסטוק נכון?יש הבדל נכון?לשניהם יש את ה2.7GHZ בערך בOC אבל בסטוק זה משהו אחר.................על מה אתה מדבר?למה שלא ישחק משחקים על OC?אז בשביל מה עושים OC, בשביל SUPER PI?
פורסם 2005 במאי 120 שנים למה לו לשחק על OC ?סתם נהרס לו מעבד אני אומר שמתי שהמעבד כבר לא מחזיק בעומס של משחקים עושים OC למה סתם להרוס אותו?אני למשל הולך לקנות את הSAN DIEGO 3700 אני לא רואה שום סיבה לעשות למעבד כזה OC אז אני מוריד לו כמה שנים מהחיים בשביל עוד 10FPS תחשוב לבד מה עדיף
פורסם 2005 במאי 120 שנים מה קשור סתם נהרס לו המעבד?על מה אתה מדבר?לך תלמד קצת ואחר כך תחזור ותמליץ על מפרטיםחבל שמישהו שמדבר שטויות ינסה לעזור פה לאנשים
פורסם 2005 במאי 120 שנים מי אמר שזה קירור מים ?אבל אתה יודע יש גבול לכמה שזה יכול להיות קר עם הקירור הזה אז בגלל זה אמרתי קירור מים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.