פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר מצאתי את העכבר Logitech® MX310 Optical Mouse ב170 שקל בפנדה.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=5078ואת העכבר שהציעו לי פה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 ב158 שקל.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1350&products_id=7576איזה אחד מהם הכי כדאי ויהיה לי הכי נוח ליד????כל השאלות הללו זה בגלל שיש לי דלקת ביד מהמחשב.אם יש לכם הצעה נוספת אשמח לשמוע בתודה מראש
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר זאת לא הקפצה התרד ירד מאוד למטה לכן העליתי אותו מכיון שלא ראיתי תשובה כבר כמה ימים וחבל שאני אפתח תרד חדש.
פורסם 2005 במאי 520 שנים זאת לא הקפצה התרד ירד מאוד למטה לכן העליתי אותו מכיון שלא ראיתי תשובה כבר כמה ימים וחבל שאני אפתח תרד חדש.לזה קוראים הקפצה ידידי....אבל לא נורא, העם איתך!
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר אני כבר הייתי בטוח שיש לי תשובה לשאלה שאני מחכה ארבע ימים בכל אופן השאלה כבר כמעט ירדה דף ובהתחשב בכך שזה פורום אמצעי אחסון שהוא לא כל כך פעיל אז הבנתי שכבר אף אחד לא יראה את השאלה שלי כל כך נמוך בדף ולכן במקום לפתוח תרד חדש העדפתי להשאיר את התראד הישן. בכל אופן למה שאתה עשית קוראים ;D
פורסם 2005 במאי 520 שנים אולי הבעייה לא בעכבר, תסביר יותר על הדלקת הזאת איפה יש לך אותה ביד? איך זיהית את הדלקת? (סתם לידע הכללי)אולי תנסה לקנות פד + ג'ל לעכבר זה יותר נוח ליד..
פורסם 2005 במאי 520 שנים אני מאוד ממליץ על ה-Intellimouse Explorer. אחד העכברים הכי נוחים שיצא לי לנסות אי פעם (בטווח מחירים סביר כמובן).
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר אולי הבעייה לא בעכבר, תסביר יותר על הדלקת הזאת איפה יש לך אותה ביד? איך זיהית את הדלקת? (סתם לידע הכללי)אולי תנסה לקנות פד + ג'ל לעכבר זה יותר נוח ליד..קודם כל יש לי בעיה בעכבר שהוא כל שניה נכבה ואני צריך להוציא אותו מהחיבור שלו ולהכניס בחזרה(או לנתק את היציאה ממנהל התקנים ולהחזיר אותה לפעולה).עכשיו היד כאבה לי מאוד מהשימוש בעכבר והתנפחה לי והיה נראה כאילו העצם יצאה ממקומה.הלכתי לרופא אורטופד הוא נתן כמה לחיצות על היד ואמר לי כך "יש לך דלקת אתה לא הראשון עם הבעיה הזאת ואתה גם לא תהיה האחרון" מסתבר שהשימוש במחשב גורם להרבה בעיות פרקים דלקות בשרירים ולא בריא בכלל,הדלקת ממוקמת אצלי בפרק כף היד.כרגע יש לי עכבר טופטי פשוט של מייקרוסופט ואני מעוניין בעכבר טוב יותר כמובן עם תוספת כרית ג'ל. הרופא המליץ לי על מין כפפה רפואית אורטופדית כזאת שמתלבשת על פרק כף היד ומונעת תזוזות יתר להקלה על המצב כמו כן הוא נתן לי מרשם לכדורים.עכשיו אני אשמח מאוד לקבל המלצה לכרית ג'ל מהחנות(לא מצאתי שם) שהזכרתי כך אני שאני כבר יעשה קנייה מרוכזת.
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר הייתי משחק מכור לקאונטר לפני כמעט שנה ואכן מאז התחלתי להרגיש אי נוחות ביד.המשחק הזה דרש מהירות תגובה ובמיוחד שהייתי משחק מכור למסך AIM_COLT כך שמי שמכיר מבין.
פורסם 2005 במאי 520 שנים כן, גם אני סבלתי בתקופת ה-ET שלי...ובלי קשר לעכבר נוח או ג'ל, הכי חשוב זה לעשות הפסקות של כמה דקות אחרי כל חצי שעה או שעה של שימוש במחשב. לצערי אני לא עומד בזה, אבל אני משתדל לקחת הפסקות כשאפשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.