עבור לתוכן

המלצה לעכבר.

Featured Replies

פורסם

זקוק להמלצה לעכבר מותאם לכף היד אורטופדית בטווח מחירים של עד 200 שקל.

פורסם

MS Explorer בכ-140 ש"ח בעל עיצוב שמותאם לכף היד.

101537187.jpg

פורסם
  • מחבר

מצאתי את העכבר Logitech® MX310 Optical Mouse ב170 שקל בפנדה.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=5078

ואת העכבר שהציעו לי פה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 ב158 שקל.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1350&products_id=7576

איזה אחד מהם הכי כדאי ויהיה לי הכי נוח ליד????

כל השאלות הללו זה בגלל שיש לי דלקת ביד מהמחשב.

אם יש לכם הצעה נוספת אשמח לשמוע בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

זאת לא הקפצה התרד ירד מאוד למטה לכן העליתי אותו מכיון שלא ראיתי תשובה כבר כמה ימים וחבל שאני אפתח תרד חדש.

פורסם

זאת לא הקפצה התרד ירד מאוד למטה לכן העליתי אותו מכיון שלא ראיתי תשובה כבר כמה ימים וחבל שאני אפתח תרד חדש.

לזה קוראים הקפצה ידידי....

אבל לא נורא, העם איתך!

פורסם
  • מחבר

אני כבר הייתי בטוח שיש לי תשובה לשאלה שאני מחכה ארבע ימים בכל אופן השאלה כבר כמעט ירדה דף ובהתחשב בכך שזה פורום אמצעי אחסון שהוא לא כל כך פעיל אז הבנתי שכבר אף אחד לא יראה את השאלה שלי כל כך נמוך בדף ולכן במקום לפתוח תרד חדש העדפתי להשאיר את התראד הישן.

בכל אופן למה שאתה עשית קוראים :spam: ;D

פורסם

בכיף שיהיה. לא ביקשתי הסברים...

פורסם

אולי הבעייה לא בעכבר, תסביר יותר על הדלקת הזאת איפה יש לך אותה ביד? איך זיהית את הדלקת? (סתם לידע הכללי)

אולי תנסה לקנות פד + ג'ל לעכבר זה יותר נוח ליד..

פורסם

אני מאוד ממליץ על ה-Intellimouse Explorer. אחד העכברים הכי נוחים שיצא לי לנסות אי פעם (בטווח מחירים סביר כמובן).

פורסם
  • מחבר

אולי הבעייה לא בעכבר, תסביר יותר על הדלקת הזאת איפה יש לך אותה ביד? איך זיהית את הדלקת? (סתם לידע הכללי)

אולי תנסה לקנות פד + ג'ל לעכבר זה יותר נוח ליד..

קודם כל יש לי בעיה בעכבר שהוא כל שניה נכבה ואני צריך להוציא אותו מהחיבור שלו ולהכניס בחזרה(או לנתק את היציאה ממנהל התקנים ולהחזיר אותה לפעולה).

עכשיו היד כאבה לי מאוד מהשימוש בעכבר והתנפחה לי והיה נראה כאילו העצם יצאה ממקומה.

הלכתי לרופא אורטופד הוא נתן כמה לחיצות על היד ואמר לי כך "יש לך דלקת אתה לא הראשון עם הבעיה הזאת ואתה גם לא תהיה האחרון" מסתבר שהשימוש במחשב גורם להרבה בעיות פרקים דלקות בשרירים ולא בריא בכלל,הדלקת ממוקמת אצלי בפרק כף היד.

כרגע יש לי עכבר טופטי פשוט של מייקרוסופט ואני מעוניין בעכבר טוב יותר כמובן עם תוספת כרית ג'ל. הרופא המליץ לי על מין כפפה רפואית אורטופדית כזאת שמתלבשת על פרק כף היד ומונעת תזוזות יתר להקלה על המצב כמו כן הוא נתן לי מרשם לכדורים.

עכשיו אני אשמח מאוד לקבל המלצה לכרית ג'ל מהחנות(לא מצאתי שם) שהזכרתי כך אני שאני כבר יעשה קנייה מרוכזת.

פורסם

תן לי לנחש

אתה משחק הרבה CS

פורסם
  • מחבר

הייתי משחק מכור לקאונטר לפני כמעט שנה ואכן מאז התחלתי להרגיש אי נוחות ביד.

המשחק הזה דרש מהירות תגובה ובמיוחד שהייתי משחק מכור למסך AIM_COLT כך שמי שמכיר מבין.

פורסם

כן, גם אני סבלתי בתקופת ה-ET שלי...

ובלי קשר לעכבר נוח או ג'ל, הכי חשוב זה לעשות הפסקות של כמה דקות אחרי כל חצי שעה או שעה של שימוש במחשב. לצערי אני לא עומד בזה, אבל אני משתדל לקחת הפסקות כשאפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים