פורסם 2005 במאי 120 שנים אהלן מישהו מתכנן ללכת? עריכה: אם אסור לפרסם את הפוסטר הזה אז במקום לנעול או לאדע מה תגידו ואני פשוט אמחק את המספר טלפון
פורסם 2005 במאי 120 שנים אתה לא דתי? הנה משהו שקיבלתי כרגע למייל- יום העצמאות ליין אפ חגיגי באפטר הגדול של המדינה בבריכת גורדון תל אביב 12-5-05 משעות הבוקר עד 24:00 בואו לחגוג עימנו את הקמת המדינה
פורסם 2005 במאי 120 שנים רוק עצמאות זה הדבר רוק ומטאל על אור הבוקר....רק מה שמעצבן שקונים בקבוקים אז הם באים בלי פקקים...
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר זה רק רוק אין מטאל....ומה הקשר דתי לא דתי... הולך לשמוע מוזיקההזה של GMS סטרל פרוז'קשיין וסאזי נשמע טוב אבל אני לא אוהב ללכת למסיבות טראנסים
פורסם 2005 במאי 120 שנים אני מת ללכת. אבל אמא שלי החליטה שאסור לי לצאת מהבית. נראה מה נעשה.וחרדל הם וואנבי בלאק מטאליסטים. ראית את הקליפים שלהם?דמיט, מספיק עם המסיכות..
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר בחיים לא שמעתי עליהםבטח יהיו להקת חימום דפוקההיהודים+מוניקה סקס+אינפקציה+ברי סחרוף על במה אחת זה משהו של פעם בחייםגם הדג נחש ושייגעצ אבל אני פחות מתלהב מהםאביב גפן וחרדל ומוקי הרסו את העסק
פורסם 2005 במאי 120 שנים היהודים+מוניקה סקס+אינפקציה+ברי סחרוף על במה אחת זה משהו של פעם בחייםיותר כמו פעם (או פעמיים) בשנה, ברוק עצמאות ובעוד מופעי חופש גדול מזדמנים (עיר הנוער, העיר האדומה, אירועים של סלקום/אורנג'...)
פורסם 2005 במאי 120 שנים כמו ש PC אמר זה רוק אין שם שוב דבר שהוא מטאל . ( נקודה)גם סליפנוט משחקים אותה מטאליסטים\שטניסטים אבל רחוקים מזה.
פורסם 2005 במאי 320 שנים האמפי זה בספורט כיף בראשון לציון , מטר מהבית שלי , כל שנה אני יכול לשמוע את הכל דרך החלון. שנה שעברה הייתי והיה מאוד יפה , במיוחד הדורבנים ועוד כמה שאני לא זוכר , אני לא בא כל כך בשביל כל הרוק המסריח הזה כמו אביב גפן והיהודים ועוד כל מיני לא מעניינים . אני מעדיף את המסיבת טראנס המטורפת הזאתתתת !! נראה משהו ל-פנים !
פורסם 2005 במאי 320 שנים אתה צריך ללחוץ על עריכה לו על ציטוט חחח. גם אני כמעט מתבלבל לפעמים.מי כאן גם בראשון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.