עבור לתוכן

תמונות ממועדון ה-5: ר"ג 8.6.04

Featured Replies

פורסם

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=C6B8822DC9314457A051AEBD2EAC4AF1&alid=222218&page=1&dspmode=1

שימו לב, ישנם 5 עמודים, שניתן לדפדף בינהם בחלק העליון/התחתון של העמוד!

למי שעוד לא הספיק לבקר, מועדון ה-5 הוא חניון שמכיל מכוניות בעלות חמש ספרות על לוחית הרישוי לצד מכוניות אקזוטיות

(לא יודע למה, בטח בגלל התשלום בכניסה [האנשים מקיסריה טחונים]).

לפרטים נוספים

פורסם

אחי, תערוכה ממש נחמדה.

פורסם

:o

nice!

פורסם

מועדון ה5 הוא לא חניון, מועדון ה5 הוא מועדון של אספני רכב, זה תמונות מהמפגש השבועי שלהם.

יש להם שם המון מכוניות מדהימות (בינהם הFiat X1/9, הידועה גם בתור baby ferrari, מנוע מרכזי והנעה אחורית...)

יש שם גם תמיד פורש טורבו חביבה, ועוד מוסטנגים עוד המון מכוניות...

מועדון ה5 גם עובד מול משרד התחבורה והצליח לדאוג להמון הקלות לאספני רכב, כמו הנחה בביטוח החובה, העברת בעלות ללא טסט ועוד.

ומה זה לעזעזאל מכונית אקוסטית?! אתה בטח מתכוון, אקזוטית, כזאת שלא רואים הרבה - שזה בערך כל המכוניות שם.

פורסם
  • מחבר

מועדון ה5 הוא לא חניון, מועדון ה5 הוא מועדון של אספני רכב, זה תמונות מהמפגש השבועי שלהם.

אוקיי, תודה על התיקון, למרות שזה נהפך להיות מעין חניון, שכן "סתם" מכוניות נכנסות לשטח המועדון כפי שניתן לראות בתמונות.

לפחות כך אני רואה את זה.

פורסם

שבוע שעבר נסעתי עם חבר שהוא במועדון הז ויש לו רכב.....יבאבאי.....

פיז'ו שנת 73' פתוחה 2 מושבים בצבע צהוב משופצת משהו מטורף!!!!

זה אחלה מעדון ;D

איתן

פורסם

איתן- יש מצב לתמונה של המכונית?

פורסם

חחח איזה עולם קטן !!

עמי וטומי , שתראו את האשכול הזה תראו את שחף בתמונה הראשונה וטל ספוזניקוב עם הסופר לאנסר והם היו במועדון החמש וצילמו חחחח

אחלה תמונות .

פורסם
  • מחבר

איזה עולם קטן 8)

ומה שמך? עמית-עמלניק?

פורסם

אוקיי, תודה על התיקון, למרות שזה נהפך להיות מעין חניון, שכן "סתם" מכוניות נכנסות לשטח המועדון כפי שניתן לראות בתמונות.

לפחות כך אני רואה את זה.

לא, זה פשוט חברי מועדון או סתם מבקרים שהגיעו עם רכבים רגילים.

פורסם

אני יעלה תמונה כשאני יקבל אותה.....

הוא ישלח לי אותה בקרוב....

איתן

פורסם

איזה עולם קטן 8)

ומה שמך? עמית-עמלניק?

כפיר טיטו ,

לך ?

פורסם
  • מחבר

אהה, שמעתי עליך - למדת עם דוד סומך נהיגה.

אני שמי יניב קוגן, מסור לכל הח'ברס (שחף, טל, עמי, אריק) ד"ש ממני ;)

לילה טוב.

פורסם

מועדון ה-5 הוא מועדון לכל דבר, של בעלי מכוניות אספנות(מקור השם הוא מ-5 הספרות במכוניות ישנות, אבל זה כבר לא רק ככה).

הם נפגשים מדי שבוע (זה ת"א דרך אגב, לא רמת גן) וגם אנשים "רגילים" באים, או לחלופין חברי מועדון שמגיעים עם רכבים אחרים ולאו דווקא עם רכבי האספנות שלהם.

גם לי דרך אגב יש מוריס מינור שנת 59 ;D

פורסם

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=C6B8822DC9314457A051AEBD2EAC4AF1&alid=222218&page=1&dspmode=1

שימו לב, ישנם 5 עמודים, שניתן לדפדף בינהם בחלק העליון/התחתון של העמוד!

למי שעוד לא הספיק לבקר, מועדון ה-5 הוא חניון שמכיל מכוניות בעלות חמש ספרות על לוחית הרישוי לצד מכוניות אקוסטיות

(לא יודע למה, בטח בגלל התשלום בכניסה [האנשים מקיסריה טחונים]).

לפרטים נוספים

התכוונת לאקזוטיות , לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים