עבור לתוכן

אבחון 2 בעיות מוזרות

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחרונה הופיעו במחשבי הזקן (P3, 128MB SDRAM) 2 בעיות מוזרות ומציקות ואני לא בטוח מה מקורן.

הבעיה הראשונה הופיעה קצת לאחר פרמוט המחשב והתקנה מחודשת של WIN XP, העניין הוא שהמערכת עולה הדסקטופ מופיע, אבל במשך כ2-3 דקות

המחשב לא מבצע שום פעולה שמורים לו לעשות, לאחר כ2-3 דקות הוא כאילו "מתעורר" ומתחיל לבצע את כל הפעולות שביקשתי ממנו קודם.

החשד הראשוני שלי היה שמדובר באי אלו תוכנות זבל שעולות ולוקחות את המשאבים אל בMSCONFIG אין לי דברים לא מוכרים.

מה זה נראה לכם?

הבעיה השניה מוזרה עוד יותר, הDVD בן ה4 שלי מת והחלפתי אותו, מאז התחילה להופיע מידי פעם תקלה, הכונן פשוט לא קרא תקליטורים והיה צורך לאתחל את המערכת מחדש בשביל שהכונן יסכים לקרוא. יש לציין שבנסיון לטפל בבעיה הראשונה ביטלתי כמה SERVICES, אולי אחד מהם הוא הגורם? אז למה לאחר אתחול הכונן חוזר לפעול כראוי?

תודה לעוזרים.

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה, קוראים לזה 128MB, בהנחה שלא התקנת שטויות, יש לך אנטיורוס ו SPYWARE, אז פשוט צריך עוד זכרון.. בכל מקרה, תנסה אולי לתת לוג של HIJACKTHIS, ה MSCONFIG כבר לא עוזר בימים אלו...

לגבי ה DVD, אתה יכול לבדוק אותו אולי במחשב אחר ?

וסתם שאלה, שקשורה לביצועים בכלל, התקנת DRIVERS של הלוח אם ?

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי, למה?

לי תמיד אמרו שכל עוד אין בעיות עדיף להשאר עם הדרייבר הנוכחי.

פורסם

לא התקנתי, למה?

תמיד עדיף להתקין דרייברים של מודרבורד (או לפחות זה מה שאמרו לי :P)

פורסם

לא התקנתי, למה?

חחחח.....אבל יש לך יותר מבעיות.... :smile1:

תנסה להתקין את כל הדרייברים ותביא לוג של HIJACKTHIS ..... :xyxthumbs:

פורסם

לא התקנתי, למה?

כי זה משפר את הביצועים, במיוחד במחשבים ישנים כאלו..

פורסם

כי זה משפר את הביצועים, במיוחד במחשבים ישנים כאלו..

דווקא במחשבים ישנים כאלה זה לא ממש משנה

הדרייברים שקיימים בWIN XP הם הרבה יותר חדשים מהלוח אם שלו

לא סביר שיהיה הבדל גדול (אם בכלל) בביצועים עקב התקנת דרייברים מעודכנים (בהנחה שיש כאלו)

פורסם

אם הלוח כזה ישן ואין תמיכה ל ULTRA DMA ב DRIVERS של WINDOWS (בזה של הלוח אם כנראה שיש), אז תהיה ירידה משמעותית בביצועים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים