פורסם 2005 באפריל 3020 שנים שאני מפעיל את האוורסט כדי לדעת מה הגדרות המסך הוא נותן את זה: ופתאום זה משתנה אחרי איזה דקה לזה: למה זה ככה? יש לי Gigabyte Geforce 6600GT
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים למה דאבל פוסט ?!אתה לא משתמש חדש אתה אמור להכיר את חוקי הפורום,אזהרה אחרונה, תחכה בסבלנות שיעזרו לך.
פורסם 2005 במאי 120 שנים שאלה שקשורה לאשכול:יש מצב שכרטיסי המסך עובדים עם שיטה הדומה לCool n' Quite של מעבדי Athlon64 ?אני מתכוון כשמצב תלת מימדי יש תדרי עבודה מסויימים,ובדו מימדי תדרים אחרים.
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר שאלה שקשורה לאשכול:יש מצב שכרטיסי המסך עובדים עם שיטה הדומה לCool n' Quite של מעבדי Athlon64 ?אני מתכוון כשמצב תלת מימדי יש תדרי עבודה מסויימים,ובדו מימדי תדרים אחרים.לא ממש הבנתי את הקשר לאשכול שלי ... אתה מוכן להסביר לי?
פורסם 2005 במאי 120 שנים לא ממש הבנתי את הקשר לאשכול שלי ... אתה מוכן להסביר לי? מהירות המעבד יורדת כשהוא לא במאמץתריץ ברקע איזה יישום גרפי ותראה אם זה חוזר למהירות המקורית
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר מהירות המעבד יורדת כשהוא לא במאמץתריץ ברקע איזה יישום גרפי ותראה אם זה חוזר למהירות המקוריתתודה אחי עזרת לי מאוד !!! 10X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.