עבור לתוכן

ביקורת מקדימה ראשונה באנגלית ל IAUDIO X5 החדש

Featured Replies

פורסם

http://www.dapreview.net/content.php?review.201

שוב, מדובר בביקורת מקדימה ולא סופית, אך היא הראשונה באנגלית, אז לפחות אפשר לקרוא את מה שכתוב :) יש גם תמונות. הביקורת היא של אתר DAPREVIEW והנה התמצית:

While I'm still working on an epic-length "full review" of the Cowon iAudio X5, in the meantime, I put together this "preliminary review" to keep you guys from going insane. All the core information is there, enough at least to help you decide whether it's your next DAP or not. My take on the X5 is pretty simple: it's awesome. I figured a score of 90% which makes it the highest rating I've given here at DAPreview. I won't go so far as to say it dethrones my other 2 favorites - the Rio Karma and Apple iPod (v.4) - but it stands right along with them. X5 is good stuff.

כזכור, הנגן אמור להתחיל להיות משווק בימים אלו בארץ במחיר של ה 2300 ש"ח לדגם ה 20GB, ולהגיע לארה"ב החודש גם כן, מעניין באיזה מחיר...

x5inhand.jpg

פורסם

מי היבואן?

פורסם

איזה דגם זה?

עריכה:

מישהו שם לב שרואים את הצלם?

פורסם

כזכור, הנגן אמור להתחיל להיות משווק בימים אלו בארץ במחיר של ה 2300 ש"ח לדגם ה 20GB, ולהגיע לארה"ב החודש גם כן, מעניין באיזה מחיר...

אם זה המחיר עדיף כבר IRIVER H320 שעולה בבאג ובארקדיה 1899 ש"ח (20 ג'יגה) או את ה H340 עם 40 ג'יגה ב- 2399 ש"ח.

פורסם

נראה מדהים... פשוט מכשיר יפה.

פורסם
  • מחבר

מי היבואן?

חברת פוליפון, מישהו כתב בפורום את כל הפרטים שלהם, תנסה לחפש את זה אולי...

אם זה המחיר עדיף כבר IRIVER H320 שעולה בבאג ובארקדיה 1899 ש"ח (20 ג'יגה) או את ה H340 עם 40 ג'יגה ב- 2399 ש"ח.

זה מה שזכור לי שאמרו, יתכן וזה ישתנה, בכל מקרה, לגבי ההפרש, יתכן ויהיה זול יותר לייבא ישירות מחו"ל, אבל אל תשכח שזה מכשיר שבערך לוקח את כל מה שיש ל IRIVER ורק מוסיף ו משפר..

פורסם

אני חושב שאין פה כל כך מקום להשוואה

בוא נעשה השוואה קטנה בין האייריבר H320 לבין ה X5

הX5 מנגן סרטים ואיריבר לא

לX5 יש 35 שעות סוללה ולאיריבר 16

הX5 שוקל 30 גרם פחות (וזה עוד בגרסה הכבדה שלו)

לX5 יש USB HOST ולאיריבר אין

הX5 מוציא 95 דציבל יחס אות לרעש האיריבר מוציא 90 דציבל

הX5 יותר קטן

הX5 מגיע עם שנה וחצי אחריות והאיריבר עם שנה

הX5 יגיע עם אוזניות כמו של הM3 שזה למעשה הMX500 של סנהייזר (ורק הן שוות 30 דולר)

כל ההבדלים האלה ממקמים את שני המכשירים בשתי קטגוריות שונות לחלוטין

פורסם

אני חושב שאין פה כל כך מקום להשוואה

בוא נעשה השוואה קטנה בין האייריבר H320 לבין ה X5

הX5 מנגן סרטים ואיריבר לא - [glow=red,2,300]האייריבר מנגן סרטים בדיוק אותו הדבר (10FPS רק)[/glow]

לX5 יש 35 שעות סוללה ולאיריבר 16-[glow=red,2,300] אורך חיי הסוללה של ה X5 היא 14 שעות אורך חיי הסוללה של הX5L היא 35 .[/glow]

הX5 שוקל 30 גרם פחות (וזה עוד בגרסה הכבדה שלו)

לX5 יש USB HOST ולאיריבר אין - וגם לא ממש צריך את זה - אבל שכחת לציין כי בשביל שהנגן הזה יהיה USB צריך לחבר לו מתאם מיוחד שזה חיסרון דיי גדול , אבל לא כזה עצום .

הX5 מוציא 95 דציבל יחס אות לרעש האיריבר מוציא 90 דציבל

הX5 יותר קטן

הX5 מגיע עם שנה וחצי אחריות והאיריבר עם שנה

הX5 יגיע עם אוזניות כמו של הM3 שזה למעשה הMX500 של סנהייזר (ורק הן שוות 30 דולר)-]גם האייריבר מגיע אם אוזניות איכותיות של שינהייזר

כל ההבדלים האלה ממקמים את שני המכשירים בשתי קטגוריות שונות לחלוטין

אז לא סתם להטעות , תודה.

או כמו שאהרהם ואברהם היו אומרים

לא להטעות , לא לשקר :lol:

אבל שלא תבינו אותי לא נכון

אני ממש בעד הנגן הזה ! הוא נראה ממש ממש טוב! ( רק שלא ישקרו בקשר לפרטים עליו , שאחר כך תיקנו אותו ולא תבינו למה בתוך 10 שעות הסוללה נגמרת)

פורסם

האיריבר מנגן סרטים באיכות 10fps ויש לו usb host (לפחות לגרסה האירופאית יש)

פורסם

צודק , תיקנתי :xyxthumbs:

פורסם

היתרונות היחידים שאני רואה בiRiver H300 על הX5 הם רזולוצית מסך טובה יותר ותמיכה בID3 Tag... המסך זה לא קריטי... הID3 יכול להיות קצת מעצבן.

אה כן והמחיר בארץ כמובן :)

אני בוחר בX5 רק כי הוא יותר קטן... הiRiver קצת עבה מדי לטעמי...

פורסם

אז לא סתם להטעות , תודה.

או כמו שאהרהם ואברהם היו אומרים

לא להטעות , לא לשקר :lol:

אבל שלא תבינו אותי לא נכון

אני ממש בעד הנגן הזה ! הוא נראה ממש ממש טוב! ( רק שלא ישקרו בקשר לפרטים עליו , שאחר כך תיקנו אותו ולא תבינו למה בתוך 10 שעות הסוללה נגמרת)

אז בוא נתחיל מזה שלא שיקרתי ולא הטעתי אף אחד

ההשוואה שעשיתם פה בעניין המחיר (בערך 2300 שקל כמצופה היא לנגן X5L ולא לגרסת הX5 ) ולכן דיברתי דווקא עליו

דבר שני לגבי אם הUSB HOST נחוץ או לא זה כבר תשאיר לאחרים להחליט ועדיין אין כאן שום אלמנט של שקר. באתר של אייריבר אמריקה כתוב במפורש שאין בו USB HOST

ולא בשביל שהוא יהיה USB HOST לא צריך לחבר לו שום מתאם ושום דבר (תאמין לי אני מכיר את הנגן מאוד מאוד מקרוב)

ולגבי הסרטים. שוב באתר של איריבר ארצות הברית מצוין שהוא מראה תמונות אבל בשום מקום לא כתוב שהוא מנגן סרטים

ככה שלהבא לפני שאתה בא ומלעיז ומנסה איכשהוא "להיכנס" בי על דברים שאמרתי תחשוב פעמיים כי מי שמטעה פה הוא אך ורק אתה

פורסם
  • מחבר

חברה, להרגע.. ודי עם המיליון השוואות האלו.. עשינו את זה בפוסט אחר, למה צריך בכל פוסט לציין את זה שוב ושוב ?

ולגבי מי שדיבר פה על הגרסא האמריקאית, אם כבר את מדבר על 2300 ש"ח ובשקלים, ובארץ, אז הגרסא שבארץ היא האירופאית שתומכת בכל הדברים האלו BUILTIN ולא בגרסא האמריקאית.

אבל די, בלי הוויכוחים הדבילים האלו שכולם מכירים כבר מכל החורים, תודה.

פורסם

Me n MySelf : איך אתה מכיר את הנגן הזה כל כך טוב זו הרי הביקורת הראשונה באנגלית ?

פורסם

מישהו יודע מתי הX5L יצא? האם הוא יצא יחד עם הX5? ואם כן, מתי הX5 יוצא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים