עבור לתוכן

מכבי תל אביב כדורגל-ביזיון!

Featured Replies

פורסם

נמאס לי כבר אין לי יותר מה להגיד זה נהיה גרוע וגרוע משבת לשבת ,ונראה שלאף אחד לא אכפת!

אני לא ירחיב הרבה כי טחנתי מים על זה לכן קבלו משהו קטן:

השם-ניר קלינגר ,הידוע גם כ 'חד העין' ,ו'בונקר-ניר'.

המיקום-מכבי תל אביב

המטרה-השמדה טוטאלית והחרבה עד היסוד

עזרים-לוני ,דריקס

אחוזי הצלחה-100 אחוז.

MISSION COMPLETED

פורסם

משום מה האוהדים חושבים שהקבוצה שייכת להם והמאמן חייב לעשות מה שהם רוצים ::)

זאת התגובה הראשונה והאחרונה שלי בתראד הזה כי ממש אין לי כוח להתחיל להתווכח

פורסם
  • מחבר

אם זה היה ככה ,נימני היה בקבוצה ,קשטן היה מאמן ומכבי הייתה משחקת עם 2 חלוצים קבוע.

קלינגר לא שם ז*ן על אף אחד ,אפילו לא על לוני האפס הזה.

פורסם

לוני + ניר + אלי = לא נראה לי

פורסם
  • מחבר

:lol:

ניר קלינגר והעולם שותק

פורסם

מכבי ביזיון?????

סתכל על הפועל..... :bash: :bash:

פורסם

מכבי היא סימפטום של כל הכדורגל הישראלי - שילוב של שחקנים בטלנים ופרימדונות יחד עם חוסר השקעה תקציבית שווה קבוצה חרא. לגבי ניר קלינגר אינני בטוח - מאמן חרא הוא לא כי הוא הביא אליפות עם קבוצה פחות טובה מאשר של מכבי חיפה שזה בהחלט הישג. מצד שני, העונה יש לו סגל די בסדר והוא מדשדש בתחתית כאשר הוא אמור להיות ב-5 הראשונות.

פורסם

עזבו...

הכדורגל הישראלי היה פעם נחמד..

היום הוא זוועה משעמם ומגעיל. וגם אם רוצים לראות את השיעמום צריך להזמין אותו בכסף. :bash::s07::nono::bash::s07:

פורסם

אתם יודעים מתי נהרס הכדורגל? כשהרעיון המפגר של גברי לוי הנכה בראש להוריד את מספר הקבוצות מ16 ל12 יצא לפועל.

מאז הייתה עונה צמודה אחת בלבד (וגם היא בגלל שחיפה היו מותשים אחרי הקמפיין האירופאי והקבוצות הראשונות צברו מעט מאד נקודות-ואני אוהד מכבי תל אביב), והעניין בכדורגל ירד.

ליגה מגעילה וקטנה, שיטת משחק מצחיקה של שלושה סיבובים.

מה היה רע להם בשני סיבובים של 15 משחקים כל אחד ומתח ותשוקה לכדורגל של הקהל כל שנה?

פורסם

בואנה אולי אתם תרדו ליגה (מה לעשות אוהד את הירוקים:)))) (אני מאוד ישמח) ההפרש בינכם לבין הקו האדום הוא רק 5 זאת אומרת 2 הפסדים ושני ניצחונות של סכנין אתם בליגה השנייה.

פורסם
  • מחבר

מכבי ביזיון?????

סתכל על הפועל..... :bash:  :bash:

נו אבל זה כבר מתחילת העונה ככה .

מכבי משחקת את הכדורגל הכי מגעיל בארץ!

באמת גברי לוי השמיד את הכדורגל הישראלי ,ואיצה ממשיך אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים