פורסם 2005 באפריל 3020 שנים בלי מחשב ? לא.האמת שיש התקנים ניידים קטנים כאלו שעובדים עם דיסקים פנימיים שאפשר להחליף, אולי אפשר לעשות איזה MOD בשבילם בשביל לעבוד עם כונן DVD, אבל הם גם עולים כסף..
פורסם 2005 במאי 120 שנים אין סיכוי, א. אתה צריך אספקת כוחב.אתה צריך כרטיס קול שיתרגם את המידעג.אתה צריך איכשהו לשלוט בזה
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר ייישששששש הצלחתי,אבא שלי קיבל צורב/נגן dvd נייד,אתם לא תבינו מה זה אבל זה מגניב,זה נכנס למחשב דרך usb ויש יציאות כאלה כמו של פליישטייישן ויש לי חיבורים כאלה בטלוויזיה וזה עבד!!!!!!!!!!!!!!! דבר כזה עולה 200 שח בערך אז לכו לקנות!!!
פורסם 2005 במאי 120 שנים ולמה לא לקנות כבר DVD נורמלי שייתן גם יציאות דיגיטליות, גם שליטה נוחה, וגם איכות טובה פי כמה?
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר תקנה מה שבא לך אבל לדעתי זה יותר שווה,יש לזה שליטה גם על רזולוציה,אתה יכול להרחיב את התמונה אם היא חצי מסך והרזולוציה תישאר נורמלית,לא כמו במחשב שאתה מגדיל והכל נראה כמו חרא!!!
פורסם 2005 במאי 120 שנים נו בסדר, אבל זה לא נגן של מחשב, זה נגן נייד שמיועד לעבוד גם גם, סתם שאלה, איזה דגם זה ב 200 ש"ח ? יש לך לינק לפרטי המוצר?
פורסם 2005 במאי 120 שנים כשאפשר לקנות דיוידי לטלוויזיה של חברה מוכרת ב200-300 שקל אני לא רואה הגיון בזה אבל סבבה.
פורסם 2005 במאי 120 שנים אין של חברה מוכרת ב300 שקל, יש של חברות מדבקה.אבל זה עדיין יותר יעיל מזה ומציע הרבה יותר אופציות.
פורסם 2005 במאי 220 שנים ואני חושב שהוא יהיה באיכות פחות טובה בגלל העובדה שהוא בטלוויזיה משדר אנלוגי אני טועה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.